- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi Hayriyecemal
-
bende diyorum niye odaklanamıyorumVitrine koy izle kısmı benim için önemliydi. Bakıyorum ve göremiyorum
Konuya odaklanamıyorum şuan konu sahibi
Yanlış mı açmışım.@Mune konuyu yanlış yere açmış arkadaş. Yardımcı olur musunuz?
Vitrine koy izle yakışıklı demekbende diyorum niye odaklanamıyorumo cümle yok
1 senedır tanıyoruz birbirimizi ufak tefek muhabbetimiz varNe kadar zamandır konuşuyorsunuz?
Hahahhaha kızlar hayatta dikkat etmemÖncelikle harika noktalama işaretlerimiz var. Ben onları kullanmanı öneririm. Ne kadardır konuşuyorsunuz da bir yere varamadınız?
Ama böyle anlamıyoz ki gülüm.Hahahhaha kızlar hayatta dikkat etmemanlayın da siz
Yani oooo aşırı kıskanç bir önceki ilşkisinde yolda yürüyenden kıskanıyorum diyordu çocuk günümüz erkeleri gibi değil eski parçaları eski insanları eski dostluklarla sevdalar peşinde yani 70 ler 80 ler 90 lar gibi o şarkıları kıyafetleri askları dusunceleri taşıyan bir yapısı var aşırı kıskaç sadık vefalı bir yani var birde aşırı güzel bakıyor bakışı na aşık olamamak elde değilBu konularda anlaşmanız önemli.
- Çocuk kıskanç değilse ilişkiniz yürür.
- Ailesine bağlı ise ilişkiniz yürümez.
-
Bunu abartı anlamında mı dedi yoksa gerçekten yolda yürüyenlerden kıskanacak kadar fazla mı kıskanç?Yani oooo aşırı kıskanç bir önceki ilşkisinde yolda yürüyenden kıskanıyorum diyordu çocuk günümüz erkeleri gibi değil eski parçaları eski insanları eski dostluklarla sevdalar peşinde yani 70 ler 80 ler 90 lar gibi o şarkıları kıyafetleri askları dusunceleri taşıyan bir yapısı var aşırı kıskaç sadık vefalı bir yani var birde aşırı güzel bakıyor bakışı na aşık olamamak elde değil
Yok abartı olarak demedi bildiğin evlenecektim birisi ile olmadı ben aşırı kıskaç birisiyim yolda yürürken bile baksalar dovecek gibi oluyordum baktım kendime zarar dediBunu abartı anlamında mı dedi yoksa gerçekten yolda yürüyenlerden kıskanacak kadar fazla mı kıskanç?
Ama bu kıskançlık değil ki hastalık. Kıskançlıksa da ben kıskançlığın kelime anlamını bilmiyormuşum..Yok abartı olarak demedi bildiğin evlenecektim birisi ile olmadı ben aşırı kıskaç birisiyim yolda yürürken bile baksalar dovecek gibi oluyordum baktım kendime zarar dedi
Eger severseniz kendinizi onun istedigi yönde degistirebilir misiniz? Öncelikle bi kendinizi sorgulayin. Sonrasi zaten konusuyormussunuz bulusup kahve icsek mi deyin. Henüz cocugu sanirim cok yakindan tanımıyorsunuz insanlar hakkinda iyi ya da kötü önyargılı olmayin derim sırf muhafazakar dinine dikkat ediyor diye insanlar mükemmel olamaz.Hanımlar ben birisinden hoşlanıyorum fakat çocukla bir türlü sevgili aşamasına gelemedik cocuk böyle efendi naif kibar saygılı yani kadına değer veren seks objesi olarak görmeyen dini yönleri bütün kendisini ifade edebilen 25 yaşında bir erkek bende aynı yaştayım bu Aradasadece sorun su ailesi muhafazakar buda usturuplu birisini arıyor galiba tek sıkıntı benim giyim tarzım da olabilir aşırı derece de bakımlı birisiyim topuklu klasık bir giyimin var . Güzelde giyinen bakımlı birisiyim fakat o biraz daha sada güzel Birseyler istiyor gibi beğendiğini düşünüyorum lakin o birgün kahve içtik ardından çay içelim dediğimde gerçekten işi vardı ben anlayışsız davranarak yol verdim çocuğa sonra doğrusu ogrenınce iş biraz geç oldu ona rağmen konuşuyoruz ama yok yani birsey olmuyor da Ne yapmam lazım
Bakın ben açık bir bayanım evet giyim tarzımda baya iyidir görünüş olarakta . bende namaz kıldım kılıyordum 1 aya yakın bıraktım annem kapalı annemde namazında bir bayandır dini olduğunca herseyiyle öğrenmeye çalışıyorumEger severseniz kendinizi onun istedigi yönde degistirebilir misiniz? Öncelikle bi kendinizi sorgulayin. Sonrasi zaten konusuyormussunuz bulusup kahve icsek mi deyin. Henüz cocugu sanirim cok yakindan tanımıyorsunuz insanlar hakkinda iyi ya da kötü önyargılı olmayin derim sırf muhafazakar dinine dikkat ediyor diye insanlar mükemmel olamaz.
Bence de aşırısı buAma bu kıskançlık değil ki hastalık. Kıskançlıksa da ben kıskançlığın kelime anlamını bilmiyormuşum..
Bu aşırılıkla yapabilir misiniz pekiBence de aşırısı bu
Yani bence kıskanması güzel ama bu kadar aşırı olmaz belki bu ilişkide hem yani ailelerimiz aynı yerde yan yana çok gezemeyiz caddelerde cafede benim davranışıma bağlı yani ben ondan başkasına bakmadığım sürece net tavrımı bildiği sürece bu davranışlara girişmez bence gözüm sağda solda olursa oda ıster istemez kıskanırBu aşırılıkla yapabilir misiniz peki
Yani bence kıskanması güzel ama bu kadar aşırı olmaz belki bu ilişkide hem yani ailelerimiz aynı yerde yan yana çok gezemeyiz caddelerde cafede benim davranışıma bağlı yani ben ondan başkasına bakmadığım sürece net tavrımı bildiği sürece bu davranışlara girişmez bence gözüm sağda solda olursa oda ıster istemez kıskanırböyle yapabilir Bir gün arkadasım düğüne bana eşlik et dedi ve bende ona eşlik edemeyeceğimi söyledim belki olabilir gibisinden Yanımda duydu trip yedim belli etmiyor ama davranışından anladım mesafe koydu hemen sonra topladım tabikide yaklaşımımla ona açıklama yapmadım sevgilim değil adını bile koymadık hoşlanıyoruz sadece ne diyebilirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?