Aşk hayatı karışık olanlar

Bu konularda anlaşmanız önemli.
- Çocuk kıskanç değilse ilişkiniz yürür.
- Ailesine bağlı ise ilişkiniz yürümez.

-
Yani oooo aşırı kıskanç bir önceki ilşkisinde yolda yürüyenden kıskanıyorum diyordu çocuk günümüz erkeleri gibi değil eski parçaları eski insanları eski dostluklarla sevdalar peşinde yani 70 ler 80 ler 90 lar gibi o şarkıları kıyafetleri askları dusunceleri taşıyan bir yapısı var aşırı kıskaç sadık vefalı bir yani var birde aşırı güzel bakıyor bakışı na aşık olamamak elde değil

Bunu abartı anlamında mı dedi yoksa gerçekten yolda yürüyenlerden kıskanacak kadar fazla mı kıskanç?

Yok abartı olarak demedi bildiğin evlenecektim birisi ile olmadı ben aşırı kıskaç birisiyim yolda yürürken bile baksalar dovecek gibi oluyordum baktım kendime zarar dedi
Ama bu kıskançlık değil ki hastalık. Kıskançlıksa da ben kıskançlığın kelime anlamını bilmiyormuşum..

Eger severseniz kendinizi onun istedigi yönde degistirebilir misiniz? Öncelikle bi kendinizi sorgulayin. Sonrasi zaten konusuyormussunuz bulusup kahve icsek mi deyin. Henüz cocugu sanirim cok yakindan tanımıyorsunuz insanlar hakkinda iyi ya da kötü önyargılı olmayin derim sırf muhafazakar dinine dikkat ediyor diye insanlar mükemmel olamaz.

Bakın ben açık bir bayanım evet giyim tarzımda baya iyidir görünüş olarakta . bende namaz kıldım kılıyordum 1 aya yakın bıraktım annem kapalı annemde namazında bir bayandır dini olduğunca herseyiyle öğrenmeye çalışıyorum Eksiklerim varsa tamamlamaya herseye yardımcı olmaya çalışırım ve eşimin hep namaz kılmasını dini yönlerinin olmasını birde vicdanlı merhametli insanlara yardım edebilen eli açık birisi olsun istiyordum önyargım yoktur fakat ben hiç bir erkeğe yaklaşmadım yaklaşamam bunları da anlamam yani nasıl olur ne olur hemen duygularımı belli ederim mesela erkek arkadaşlarım olduğunda ortamda arkadaşlarımın vasıtasıyla tanıştım insanlardı birisini bulup tavlayım o olmasın bu olsun demem instagram adreslerimi kapattım mesela yani ben hayatımda boş insanlardan çok dolu insanların olmasını istiyorum . Ben onunla sade bir hayatım olsun isterim çok paraya mala mülke düşkünlüğüm yok ben topuklularla gezen bir bayanım ama yeri gelirse köyde bile yasarım yani onun için benim için evin arabanın malın mülküm bir anlamı yok . Benım ailem yakın zamanda iflas etti en dibi de en yüksegini de gördüm şükür o yüzden değer vereceğim tek şey saygı sevgi hoşgörü

Bu aşırılıkla yapabilir misiniz peki
Yani bence kıskanması güzel ama bu kadar aşırı olmaz belki bu ilişkide hem yani ailelerimiz aynı yerde yan yana çok gezemeyiz caddelerde cafede benim davranışıma bağlı yani ben ondan başkasına bakmadığım sürece net tavrımı bildiği sürece bu davranışlara girişmez bence gözüm sağda solda olursa oda ıster istemez kıskanır böyle yapabilir Bir gün arkadasım düğüne bana eşlik et dedi ve bende ona eşlik edemeyeceğimi söyledim belki olabilir gibisinden Yanımda duydu trip yedim belli etmiyor ama davranışından anladım mesafe koydu hemen sonra topladım tabikide yaklaşımımla ona açıklama yapmadım sevgilim değil adını bile koymadık hoşlanıyoruz sadece ne diyebilirdim

Etik olarak zaten ilişkisi olan birisi bir başkasına bakmaz. Ama insanlar bence kolay kolay değişmez.. Bir kafeye gittiğimde, bir caddede gezdiğimde ya da bir kız arkadaşımla arkadaşımın düğününe gittiğimde biri beni kıskanıyorsa çok aşık da olsam bundan rahatsız olurum ve hiç sağlıklı gelmez, beni sevdiğini düşünmekten ziyade bana ya da kendisine güvenmediğinin işareti olarak görürüm bunu. Tabii herkesin bakış açısı farklı. Ama ileride değişir olarak bakmayın eğer bu durum sizin içinde abartı ise iyice ölçün biçin. Mutluluklar dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…