Aşk hayatı karışık olanlar

Etik olarak zaten ilişkisi olan birisi bir başkasına bakmaz. Ama insanlar bence kolay kolay değişmez.. Bir kafeye gittiğimde, bir caddede gezdiğimde ya da bir kız arkadaşımla arkadaşımın düğününe gittiğimde biri beni kıskanıyorsa çok aşık da olsam bundan rahatsız olurum ve hiç sağlıklı gelmez, beni sevdiğini düşünmekten ziyade bana ya da kendisine güvenmediğinin işareti olarak görürüm bunu. Tabii herkesin bakış açısı farklı. Ama ileride değişir olarak bakmayın eğer bu durum sizin içinde abartı ise iyice ölçün biçin. Mutluluklar dilerim.
Şey bilmiyorum çok garip birisi hani evet güven sorunları var ne yaşadığını bilmiyoruz ne yaşadı bu hale geldi ne yaşadı ne oldu aşırı kıskanç ama dışarı yansıtmıyor yada br kadını inciltecek birisi değil yani kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş diyorlar ya öyle birsey 🙇🏻‍♀️ Bazen kendi kelime oyunları yapıyor çok zeki bir adam açıkcası ve olgun zeki baya bi dolaylı yoldan ifade etmesini biliyor kendisini 😂 birde yani ilişki yaşamadan da bilmiyorum birde öyle seyler söylüyor tepkileri mi ölçüyor ki nasıl tepkiler verdiğime bakıyor eski anneler babalar dedeler nineler gibi yani böyle biraz garip bir havası var. Lakin güzel kalbini gördüm ben günahı ve sevabıyla kabulümdür ki en güzel yani ise ahiretin güzelleşir bu adamla insanın eşi ahıretidir . 🧚‍♀

Şey bilmiyorum çok garip birisi hani evet güven sorunları var ne yaşadığını bilmiyoruz ne yaşadı bu hale geldi ne yaşadı ne oldu aşırı kıskanç ama dışarı yansıtmıyor yada br kadını inciltecek birisi değil yani kalbinin güzelliği yüzüne vurmuş diyorlar ya öyle birsey 🙇🏻‍♀️ Bazen kendi kelime oyunları yapıyor çok zeki bir adam açıkcası ve olgun zeki baya bi dolaylı yoldan ifade etmesini biliyor kendisini 😂 birde yani ilişki yaşamadan da bilmiyorum birde öyle seyler söylüyor tepkileri mi ölçüyor ki nasıl tepkiler verdiğime bakıyor eski anneler babalar dedeler nineler gibi yani böyle biraz garip bir havası var. Lakin güzel kalbini gördüm ben günahı ve sevabıyla kabulümdür ki en güzel yani ise ahiretin güzelleşir bu adamla insanın eşi ahıretidir . 🧚‍♀️
Çok farklı düşünüyoruz belli ki bu konuda. O halde mutlu olursunuz umarım..

Hislerinizden mi haberi yok?
Haberi var gibi ama tam belli etmıyor 😂 birde büügn hanımlar salona geldi yanında yardım ediyordum ona bir çocuk geldi nasıl oldu diye sordu gözümü iyi dedim sonra o soyunma odasına gidince tekrar çocuk yanıma geldi buda dışarı çıktı sonra ben seslendim yanıma geldi patates ye dedim sonra bana ver dedi ama elim ıslak dedim Soyduktan sonra patatesi yıkadım o sıra elim yas dı hanımlar 😂 ardından elimle patates yedirdim çocuğa bu çocukta bunu yapacak bir çocuk değil 😂

Haberi var gibi ama tam belli etmıyor 😂 birde büügn hanımlar salona geldi yanında yardım ediyordum ona bir çocuk geldi nasıl oldu diye sordu gözümü iyi dedim sonra o soyunma odasına gidince tekrar çocuk yanıma geldi buda dışarı çıktı sonra ben seslendim yanıma geldi patates ye dedim sonra bana ver dedi ama elim ıslak dedim Soyduktan sonra patatesi yıkadım o sıra elim yas dı hanımlar 😂 ardından elimle patates yedirdim çocuğa bu çocukta bunu yapacak bir çocuk değil 😂
Şimdi uzun uzun yazsam nasılsa bir şey değişmeyecek. Siz yine de dikkat edin kendinize ileride üzülmemek, yıpranmamak için :)

Çocuk mutassıp bir aileden siz giyim kuşam olarak özgür bir hayata sahipsiniz okuduğum kadarıyla kaşrı tarafta çok kıskanç ilişkide yapamazsınız çok zorluk çekersiniz ama başarabilirim fedakarlık yaparım derseniz orasını bilemem
O iş bende sadece evet desin yeter ☺️ Herseyde anlayışlıyımdr anlayış gösteririm

Öncelikle harika noktalama işaretlerimiz var. Ben onları kullanmanı öneririm. Ne kadardır konuşuyorsunuz da bir yere varamadınız?
Yani ben acayıp fevri davranıyor olabilir laf sokmalar muhalefet ama şakayla karışık duygum var yok Arası bi belli edip geri çekilmeler falan sinirleniyorum bazen ondan 😂

Back
X