Bir genç kız ve delikanlının birbirine nasıl aşık olsuğunu anlatan bir hikaye:
Bir genç adam ve kız motorsikletin üzerinde 180 km. hızla giderken aralarında söyle bir konuşma
geçiyor..
KIZ:lütfen yavaşla çok korkuyorum hızlı gitmeyelim.
DELİKANLI:hayır, baksana ne kadar eğlenceli sende eğlenmeye çalışsana
KIZ:lütfen, lütfen diye bağırarak çok korkuyorum ama hızlı gitme
DELİKANLI: o zaman beni sevdiğini söyle
KIZ:seni çok seviyorum, lütfen yavaşla
DELİKANLI:şimdi de bana sıkıca sarılmanı istiyorum
Kız adama sıkıca sarılır....sonra
DELİKANLI:şapkamı alıp kendine takarmısın, başımı çok sıktı bu lanet olası şeyy..
Kız şapkayı alır kendisine takar..
Ertesi gün gazetelere şöyle bir haber çıkar: Motorsiklet kazası;
Motorsiklet, fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri sağ kurtuldu..
Gerçek ise şöyleydi. Yolum yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış, hızını azaltamamıştı.
Ve bunu sevdiği kıza belli etmek isetememişti belli de etmedi.
Bunun yerine kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti.Sonra da kendi ölümü pahasına kızdan başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı.
İşte gerçek AŞK buna denir.
Ne zaman birisi için kendi hayatınızı feda edebiliyorsanız. İşte o zaman aşık olmuşsunuzdur. Onu canınızdan bile çok seviyorsunuzdur.
Bir genç adam ve kız motorsikletin üzerinde 180 km. hızla giderken aralarında söyle bir konuşma
geçiyor..
KIZ:lütfen yavaşla çok korkuyorum hızlı gitmeyelim.
DELİKANLI:hayır, baksana ne kadar eğlenceli sende eğlenmeye çalışsana
KIZ:lütfen, lütfen diye bağırarak çok korkuyorum ama hızlı gitme
DELİKANLI: o zaman beni sevdiğini söyle
KIZ:seni çok seviyorum, lütfen yavaşla
DELİKANLI:şimdi de bana sıkıca sarılmanı istiyorum
Kız adama sıkıca sarılır....sonra
DELİKANLI:şapkamı alıp kendine takarmısın, başımı çok sıktı bu lanet olası şeyy..
Kız şapkayı alır kendisine takar..
Ertesi gün gazetelere şöyle bir haber çıkar: Motorsiklet kazası;
Motorsiklet, fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı. Üzerindeki 2 kişiden sadece biri sağ kurtuldu..
Gerçek ise şöyleydi. Yolum yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış, hızını azaltamamıştı.
Ve bunu sevdiği kıza belli etmek isetememişti belli de etmedi.
Bunun yerine kızdan kendisini sevdiğini söylemesini istemiş ve kendisine son defa sarılmasını istemişti.Sonra da kendi ölümü pahasına kızdan başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı.
İşte gerçek AŞK buna denir.
Ne zaman birisi için kendi hayatınızı feda edebiliyorsanız. İşte o zaman aşık olmuşsunuzdur. Onu canınızdan bile çok seviyorsunuzdur.