• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk herşeyi affeder mi?

Aşk affetmez..
Gurusuzluk affeder, saplantı affeder, psikolojik durum bozuklugu affeder.. :1closedeyes:

(tabş bahsettigim şiddet, aldatılmak vs. gibi agır şeyler.. )

evt haklısınız bencede aşk herşeyi affetmememli ama bazen hiç yapamayacağın şeyleri yaptırabiliyorr

aşk gerçekten gözü kör ediyo asla yapmam dediğim bir çok şeyi yaptıpımı bilirim herşeyden vazgeçebilecek kadar aşığım aşk herşeyi affeder ama aldatılmayı etmemeli ...

aşk herşeyi affetmiyor cnm..tabi bu karakterlede alakalı bazı kadınlar herşeyi affedip sineye çekebiliyo..neden bu kadarda herşeyine göz yumuyosun dediğinde ee seviyorum derler..peki o adam seni seviyomu? sevdiği içinmi yapmadığını bırakmıyo..aşk karşılıklı ise hatalarda az olur..ama aşk her hatayı affetmek değildir..

Aşk affetmez..
Gurusuzluk affeder, saplantı affeder, psikolojik durum bozuklugu affeder.. :1closedeyes:

(tabi bahsettigim şiddet, aldatılmak vs. gibi agır şeyler.. )

çok doğru a.s
ayrıca ablana da katılıyorum.. affettiğini sanır ama aşk bitince aslında öyle olmadığı görürsün.. bunu gördüğün an çözülemicek bi konuysa, sonuç mutsuz evlilikler... :1no2:

aşk her şeyi affeder mi demek yerine kadın her şeyi affeder mi demek daha doğru bir soru olur bence.çünkü aşık olan kadın erkeğinin her şeyini affedebiliyor ama aynı şey erkek için çok farklı...

eskiye bakarak esnegim ama herseye karsi degil..gercekten seven kadin da herseyi affetmez..
nasil ki erkekler affetmiyorsa..

Etmez tabi etse bile her zaman insanın içinde kırgınlık kalır ve bu ilerde büyük sorunlara yol acar!

Aşk aldatmayı ve şiddeti affetmez.:delphin:

bencede affetmez affetmemelide zaten....
affettikçe herşey laçkalaşıyor çığrından çıkıyor tekrar tekrar herşeyi film gibi başa sarıyor...

büyük konuşmak istemem ama ben bu ikisini affedemem Rabbimde aklımı başımdan alıp affettirmesin zaten...
:olmaz:

Back
X