Aşk hiç biter mi ?

sepetsepetyumurta

Bırakın Parlicaaam:)
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.414
30
118
Ankara
O kadar karmakarışık ki içim o kadar severek başladığım ilişkimde kendi adıma sona yaklaşıyorum . Mesaj gelince daha 1 ay öncesine kadar eli ayağına dolanan ben artık heyecanlanmıyorum . Her yaptığı her söylediği batar oldu . Galiba çok hızlı yaşadık biz . Ailesiyle tanışmam , evlerine girip çıkmam buna etken galiba .
Anladı o da . Noldu diye soruyor sürekli . Mutlu etmeye çalışıyor . Ama bende koptu gitti bir şeyler . Geçici bir süreç midir bu ? Bilmiyorum .
Galiba deliriyorum ...

aşkın ömrü 3 yılmış aşk geçici bence sevgi kalıcı ben daha önceleri aşık olmuşum hep ama şimdi gerçek seviyorum ve seviliyorum :nazar: sızınkı de aşk olabılır ve aşk biter

önce sakin ol bence sonra zamana bırak ilişkini paniklemişsin belli bu durumda da sağlıklıda düşünemezsin.. sen eski heyecanı arıyorsun belkide iş ciddiye gidiyor olabilir bunun korkusuda olabilir .karşındakine bir şans ver aşk heyecan gelip geçidir...

işlerin ciddiye binmesi seni korkutmuş biraz sanırım.ve bazı şeylerden sıkılmışsın gibi.ama sevgilinde seni evine kadar sokabildiğine göre cidden seviyo demektir.ona haksızlık etme bu zamanda seveni bulmak zor....

dediğin gibi bazı şeyleri çok hızlı yaşamışsınız.. aileyle tanışmak, evlerine girip çıkmak vs.. siz en sonda olucak şeyleri, en başta yaşamışsınız dolayısıyla bi büyüsü kalmamış ilişkinizin..

Aşk da biter sevgi de.. Ama bunu şu anki hislerinle değerlendirme bence. Bir iki hafta uzaklaş ve onu özleyip özlemediğine bak. Sonra beraber heyecanlı birşeyler yapın. O zaman bir daha düşün. Yoksa şimdikli hissettiklerinin farkında değilsen onu kaybettikten sonra çok üzlürsün.
Umarım ikiniz için de en hayırlısı nasip olur.

Uzaklaşmam zor çünkü ailelerimizden ayrı şehirde okuyoruz . Ve ailelerimiz de aynı şehirde :):)

Soğuk davranıyorum elimde olmadan bu da onu daha çok üzüyor:(

aşk bitmezzz:38::48::73::132::127::123:
5 yıldır birlikteyim ilk günden daha fazla ilgi duyuyorum onu görünce heyecanlanıyorum her an yanında olmk bana huzur veriyor:69:
ona ilk günü gibi aşığım heyacanım hiç azalmadı ona karşı hiç nefret etmedim kavga ettikdönem dönem ama bu kavgalar 5 10 dakika sonra sona erdi bezen ikimizde ağladık bazen ikimizde güldük onu seviyorum ve ona ilk günkü gibi aşığım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

aşk bitmezzz:38::48::73::132::127::123:
5 yıldır birlikteyim ilk günden daha fazla ilgi duyuyorum onu görünce heyecanlanıyorum her an yanında olmk bana huzur veriyor:69:
ona ilk günü gibi aşığım heyacanım hiç azalmadı ona karşı hiç nefret etmedim kavga ettikdönem dönem ama bu kavgalar 5 10 dakika sonra sona erdi bezen ikimizde ağladık bazen ikimizde güldük onu seviyorum ve ona ilk günkü gibi aşığım:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

maşallaaah :):):)

Aşk bencede bitmez. Bence sen aşık olduğunu sevdiğini sanmışsın gibi geliyor. Gerçek aşk bitmez. Bunu en iyi ilişkine biraz ara vererek anlayabilirsin. Bak bakalım onsuz hayat nasıl?

aşk bitmez kendinde bitirmediğin sürece aşk bitmez onu boşa harcamadığın sürece aşk bitmez kıymetini bildiğin sürece aşk bitmez aşkına sadık kaldığın sürece aşk bitmez aşkın sana aşık ve sen ona aşık olduğun sürece

aşk asla bitmez veya hiç ölmez tabiki yaşatmasını bilirsen ben 18 senedir evliyim 2 çocuğum var ve hala ilk günki gibi aşığım ve çok seviyorum ve her zaman tazeliyorum canlar. tşkrlr

Canım bende senin gibi şuan aynı şeyleri yaşıyorum ben şuna karar verdim buluşup bakıcam duruma gerçekten ayrılmak istiyomuyum diye emin olucak eğer bişey hissetmiyosam ayrılıcam böyle karamsar ve kararsız kalıp stres olmaktansa bi an önce karar vermek daha mantıklı
ikimizede kolay gelsin ne diyim :59:

aşk biter bi süre sonra sevgiye dönüşür ama senin artık bence hevessin kalmamiş gbime geliyor sıkıldın galiba sevdim sanmışsın gerçektensevseydın emin ol ki böyle şeyler hissetmezdin

Back
X