• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk hikayem..yardm edin lutfen

cilekliturtam11

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
166
4
16
35
Ankara
Ben lise ikiye gidiyorum.. Arkadaslarmla eglencesine bi cocugu takip edelm dedik. Bi sure takip ettik sonra braktik. Fakat ben o cocuktan hoslaniyorum galiba.. Gece ruyamda gordum resmen..okuldan gelincede hep askla ilgili yazilar okuyorum. Cunku tanismiyoruz .. Okuldaki tanindik populer kizlardan deuilim. Herkesle iletisim kuramam rahatlkla(pisirik da deilim yanls anlamayin ) o 12.sinifta .yani okuldaki son senesinde.. Facesini kapatmis.sanirim derslerine yoneldi emin deilim ama.. Ortak arkadasim yok gibi.. Koridrda hep onu izliyorum.. Bakis atiyim diyorum ama o koridora ciktiginda donup bakmiyo bile. Kosar adimlarla biyere gidiyo. Cikistada goremiyorum cunku bizden bir ders once cikiyorlar.hep onu dusunuyorum seneye o gidince okulda ne yapacam diyorum.. Kafayi yiycem galiba..daha once kimseyle cikmadm . Lisede cikmam diodum taa ki onu gorene kadar.. Nur yardm edn banaaaaa:43: :5:

Canım belli ki çok etkilenmişsin. Takıntı haline getirme yaşın daha küçük. Konuş arkadaş ol desem çekingen bir yapın varmış ne desem bilemedim.

Canım belli ki çok etkilenmişsin. Takıntı haline getirme yaşın daha küçük. Konuş arkadaş ol desem çekingen bir yapın varmış ne desem bilemedim.

nasp taniscam bilmiyorum.. Ben erkeklerle oyle pat diye arkadas olamiyorum. Onu gectim gidip bi kizla bile arkadas olamam bir anda.. Ama yakin arkadadslarm arasnda da cok konusurum rahatimdir.. Seneye gitcek okuldan ben napicam yaaa :(

R

İlla ki üniversiteye hazırlanıyordur, öğren dershaneye gidiyor mu gidiyorsa hangi dershaneye gittiğini öğren Sonra o dershaneyi düşündüğünü nasıl olduğunu soyle öyle bir konuşma başlatabilirsin

Okul hayatımda öğrendiğim bir şey varsa oda dalga geçilen,tiye alınan tüm çocuklardan mutlaka birgün hoşlanıldığı.

Bu yaşta bunların olması çok normal. Onun yakınından bir kız arkadaş bul kendine. Bakalım hoşlandığı var mıymış,bir sor soruştur. Ama gizli yap araştırma işini.
:ssz:

Ben lise ikiye gidiyorum.. Arkadaslarmla eglencesine bi cocugu takip edelm dedik. Bi sure takip ettik sonra braktik. Fakat ben o cocuktan hoslaniyorum galiba.. Gece ruyamda gordum resmen..okuldan gelincede hep askla ilgili yazilar okuyorum. Cunku tanismiyoruz .. Okuldaki tanindik populer kizlardan deuilim. Herkesle iletisim kuramam rahatlkla(pisirik da deilim yanls anlamayin ) o 12.sinifta .yani okuldaki son senesinde.. Facesini kapatmis SANIRIM DERSLERİNE YÖNELDİemin deilim ama.. Ortak arkadasim yok gibi.. Koridrda hep onu izliyorum.. Bakis atiyim diyorum ama o koridora ciktiginda donup bakmiyo bile. Kosar adimlarla biyere gidiyo. Cikistada goremiyorum cunku bizden bir ders once cikiyorlar.hep onu dusunuyorum seneye o gidince okulda ne yapacam diyorum.. Kafayi yiycem galiba..daha once kimseyle cikmadm . Lisede cikmam diodum taa ki onu gorene kadar.. Nur yardm edn banaaaaa:43: :5:

sende derslerine yönel tatlım:)

ıyıce sarmadan başa don derım...

Bu yaslarda olur ewet ama bn ciddi bisey oldugnu dusunuyorum yinede.. Cunku buyuk asklar lisede baslamis oluyo genelde... Dersane isini dusundum olavilir.. Derslerimi de aksatmamaya caliscam ama ondan da vazgecemiyorum..o beni gormeden farketmeden yanimdN gecerken bn heycandan cildiriorum.oysa onun habri bile yok :( okuld yoktu bugun goremedm.. Cok kotu oldum acaba hastami niye gelmedi diye.. Ogle arasnda onun gittigi yere gitmeyi dusundum ama 12ler genelde erken cikariyolar gitmis oluyor.. :(( hepinize cvabiniz icin hepinize tesekkurlerr

Bu yaslarda olur ewet ama bn ciddi bisey oldugnu dusunuyorum yinede.. Cunku buyuk asklar lisede baslamis oluyo genelde... Dersane isini dusundum olavilir.. Derslerimi de aksatmamaya caliscam ama ondan da vazgecemiyorum..o beni gormeden farketmeden yanimdN gecerken bn heycandan cildiriorum.oysa onun habri bile yok :( okuld yoktu bugun goremedm.. Cok kotu oldum acaba hastami niye gelmedi diye.. Ogle arasnda onun gittigi yere gitmeyi dusundum ama 12ler genelde erken cikariyolar gitmis oluyor.. :(( hepinize cvabiniz icin hepinize tesekkurlerr

Kim demis? Eskide kalmistir o laflar kuzum artik lise modasi bitti, bu isin universitesi var, master i var, is hayati var. Lisede daha cocuksunuz. Ne olacak ki simdi cocukla ciksan? Birincisi eger gercekten derslerine yonelmis durumdaysa, o buyuk ihtimalle seninle cikmaz. Diyelim ki cikti, universiteye hazirlaniyor, kazanip gidecek insallah seneye bi yerlere. Eee ne yapacaksin o zaman?

Ben severim ask mesk bunlar guzel duygular ama senin durum biraz zor. Hic birsey yasamadigin birini unutman cok daha kolay olur. O yuzden zorla cocugun hayatina girmeye calisma derim

Kim demis? Eskide kalmistir o laflar kuzum artik lise modasi bitti, bu isin universitesi var, master i var, is hayati var. Lisede daha cocuksunuz. Ne olacak ki simdi cocukla ciksan? Birincisi eger gercekten derslerine yonelmis durumdaysa, o buyuk ihtimalle seninle cikmaz. Diyelim ki cikti, universiteye hazirlaniyor, kazanip gidecek insallah seneye bi yerlere. Eee ne yapacaksin o zaman?

Ben severim ask mesk bunlar guzel duygular ama senin durum biraz zor. Hic birsey yasamadigin birini unutman cok daha kolay olur. O yuzden zorla cocugun hayatina girmeye calisma derim

Haklisinz ama olmuyo pat diye birakilmiyo.ben hergun o okula gidiyorum ve onu gormek icin onlarin katindaki koridorun kalorifrinin orda duruyorum arkadslarmla... İnsan tanimadan asik olamaz bnce. Bnimki de ask degil.hoslanma galiba.ama bi yandanda takinti halinemi geldi diye dusunuyorum...

Neyse... Derslerime yonlmeys calisacagm.. Zaten derslerime hp onem verirdim iyi bi andolu lisesndeyim ama bu son hafta beni bitirdi. Artk onu takmamaya calscam (nasil yapcaksam) :((:41:

Back
X