- Konu Sahibi _MySticqirl_
Lisede okuyodum.Ve Okullaar yaz tatiline qirmişdi .
Günlerden bir qün kuzenimle sahilde dolaşmaya çıktık.Kendimize öyle çok güvenıyorduk öyle çok qüzeldikki.Osahil kordunu sanki podyumdu havalı havalı bize bakan erkeklere gülümsüyorduk =)
Karşımızdan sıyah kot sıyah tshırt giymiş yüzü bembeyaz bakımlı bir çoçuk yanındada dünyalar qüzeli bir kız qeliyordu .
Görür görmez farkettim.Hiçbişi hissetmedim ama içimdende sataşmak geçiyordu..
Onlarla aynı hizada yürüyen 5 6yaşlarındaki çocuğa ayy sen ne kadar tatlısın öyle diye yüksek sesle laf attık =)
Tabiyki o hiç umursamadı ve yoluna devam etti =)
Bu onu ilk gördüğüm ve hiç bişi hissetmediğim bir qündü =)
Gel zaman gıt zaman sahıl kenarındakı bir cafeeye takılır olduk.Bu mekan hem cafeydı hemde bırkac tane bılqısayarı olan bıryerdı.O zamanlar evde pc olmadığı ıcın ordan msn e giriyoduk.
Benımkı orda devamlı takıyormus meğer .Ama allah bılıyoryaa hiç ama hiç görmemişdimm. Cafenın sahibi abiylee çok samimiydik benide çok severdi =)
Meğer onlarda arkadaslarmıs =)
Ve ddevamlı benım hakkımda yorum yapıyorlarmıs =)
Cafenın sahıbı abı ( BU KIZ SANA BAKMAZ HIC SANSINI ZORLAMA ) diye askımın cesaretını kırıyormus =)
Aşkımda o kadar cekınqenkı benımle konusmaya cesaret edemıyo =)
Bu arada bu olanlardan hıcbı sekılde haberım yok vee askımı hala hıc gormedım gorduysem bıle önemsemedıgım ıcın hatırlamıyorum =)
Çok quzelım popülerim yaa dunyaları ben yarattım havalarındayım =)
(Çocuk aklımla )
Aşkım artık sabredemıycek hale gelmıs olsa gerekkı .Benım orda msne gırdıgım bırqun bılgısayardan msnımı almıs =)
Ekledi beni =) Bende tamamen mucıze bır sekılde yabancı bırını kabul ettım .Kabul etmektekı tek amacım bu msn aıle msnım sız nerden buldunuz dıye sormaktı =)
Kabul ettım ve konusmaya basladık msnımı cafedekı bılgısayardan aldıgını onunda hep oraya takıldıgından arkadasca ekledıgınden felan bahsettı =)
Şeytan ya bu dürttü benii kım oldugunu görmek ıstedım.Cafede oldugunuz bırqun mrb deyın dedımm =)
Bıkac qun sonra tekrar cafede msndeım =)
Masaların hepsıde dolu =)
Aşkım onlıne oldu ve suan bende cafedeım dedi =)
O kadar utangackı msnden konusuyodu benımlee .Hafıfden arkamı döndüm ve ona baktım sadece ellerını görebılmısdım =)
Bembeyaz ve tırnakları cok bakımlı bı erkekdi =)
Neden yanıma qelmedıgını sordum ve cekındıgını söledi ısrarcı olmadım netten cıktım slm vererek cafeden dısarı arkadaslarımın yanına gıttım =)
Hıc umursamadıgım ıcınde arkdaslarıma söleme zahmetınde bulunmadım =)
Zaman zaman msnde konusmaya basladık ve tel numaralarımız verdık =)
Onunla konusmamdakı tek amac arkdaslıkdı ve zaman doldurmaktı =)
Hala hıcbırsey hıssetmıyorum hıcbı kıpırtı yoktu =)
1,5 2 ay böyle qecdı =)
Oqun qene o cafede bılgısayarr kısmındaydık .
Kuzenım ben ve arkadasım aynı masada msnlerımıze bakıyoduk ve benımkı onlıne oldu =)
Kim diye sorduklarında durumu anlatma geregınde bulunmusdum =)
Arkdasım sen cıldırmıssın neden cıkmıyorsun bu cocuklla ELLERı COK GUSEL BAKSANA ŞUNA deyip kafama girmeye çalısıyodu =)
Oda msnde bıryandan sohbet edıoruz onunla arka arkaya masalarda =)
Kabul edıyorum dedımmm neye dedıı =)
Eeee cıkmak ıstemıyomusun dedımmm =)
Nasıl yani dedii =)
Haa tamam ben yanlıs anladım o zman cıkıyorum gorusurus dedım =)
Tamamm tamam tabıykı ıstıyorum dedii =)
Oqun yanıma qelememısdı o kadar cekınqen utangactıkı =)
Bıde ben kucuk dagları ben yarattım havasında olunca korkuyodu benden =)
Onunla zaman gecırmeye basladıkca onun bana olann sevqısıne şahıt olmaya basladıkca sevmeye basladımmm =)
Hala arkdaslarım ınanamazlar onun ne ıcın ne dusunuodun ne oldu dıyolar =)
Ve koskocaa 4,5 yılı devirdikk =)
Onu cok ama cok sevıyorummmmmm asker şuanda qelınce ıns evlenıcezz =)
Bu arada en basda söledıgım guzel kızz eskı sevqılısıymıss kız tekrar bırlıkte olmak ıstıyormus ama o ıstemıyormus.Oqun sadece o kızı kırmamak ıcın gorusmus =)
Kendısınden değil bızzat o kızdan ögrenmısdım bı arkadasın arkdası cıkmısdı kız =)
Allah var yukarda cokkkk guzell ve cok ıyı bır kızdıı ....
Hikayemm burda bitmiyoooo =)
1Sene sonra evlendıgımı yazıcammm hıkayemın sonunaaa o zman MUTLU SON olucak =)))
Günlerden bir qün kuzenimle sahilde dolaşmaya çıktık.Kendimize öyle çok güvenıyorduk öyle çok qüzeldikki.Osahil kordunu sanki podyumdu havalı havalı bize bakan erkeklere gülümsüyorduk =)
Karşımızdan sıyah kot sıyah tshırt giymiş yüzü bembeyaz bakımlı bir çoçuk yanındada dünyalar qüzeli bir kız qeliyordu .
Görür görmez farkettim.Hiçbişi hissetmedim ama içimdende sataşmak geçiyordu..
Onlarla aynı hizada yürüyen 5 6yaşlarındaki çocuğa ayy sen ne kadar tatlısın öyle diye yüksek sesle laf attık =)
Tabiyki o hiç umursamadı ve yoluna devam etti =)
Bu onu ilk gördüğüm ve hiç bişi hissetmediğim bir qündü =)
Gel zaman gıt zaman sahıl kenarındakı bir cafeeye takılır olduk.Bu mekan hem cafeydı hemde bırkac tane bılqısayarı olan bıryerdı.O zamanlar evde pc olmadığı ıcın ordan msn e giriyoduk.
Benımkı orda devamlı takıyormus meğer .Ama allah bılıyoryaa hiç ama hiç görmemişdimm. Cafenın sahibi abiylee çok samimiydik benide çok severdi =)
Meğer onlarda arkadaslarmıs =)
Ve ddevamlı benım hakkımda yorum yapıyorlarmıs =)
Cafenın sahıbı abı ( BU KIZ SANA BAKMAZ HIC SANSINI ZORLAMA ) diye askımın cesaretını kırıyormus =)
Aşkımda o kadar cekınqenkı benımle konusmaya cesaret edemıyo =)
Bu arada bu olanlardan hıcbı sekılde haberım yok vee askımı hala hıc gormedım gorduysem bıle önemsemedıgım ıcın hatırlamıyorum =)
Çok quzelım popülerim yaa dunyaları ben yarattım havalarındayım =)
(Çocuk aklımla )
Aşkım artık sabredemıycek hale gelmıs olsa gerekkı .Benım orda msne gırdıgım bırqun bılgısayardan msnımı almıs =)
Ekledi beni =) Bende tamamen mucıze bır sekılde yabancı bırını kabul ettım .Kabul etmektekı tek amacım bu msn aıle msnım sız nerden buldunuz dıye sormaktı =)
Kabul ettım ve konusmaya basladık msnımı cafedekı bılgısayardan aldıgını onunda hep oraya takıldıgından arkadasca ekledıgınden felan bahsettı =)
Şeytan ya bu dürttü benii kım oldugunu görmek ıstedım.Cafede oldugunuz bırqun mrb deyın dedımm =)
Bıkac qun sonra tekrar cafede msndeım =)
Masaların hepsıde dolu =)
Aşkım onlıne oldu ve suan bende cafedeım dedi =)
O kadar utangackı msnden konusuyodu benımlee .Hafıfden arkamı döndüm ve ona baktım sadece ellerını görebılmısdım =)
Bembeyaz ve tırnakları cok bakımlı bı erkekdi =)
Neden yanıma qelmedıgını sordum ve cekındıgını söledi ısrarcı olmadım netten cıktım slm vererek cafeden dısarı arkadaslarımın yanına gıttım =)
Hıc umursamadıgım ıcınde arkdaslarıma söleme zahmetınde bulunmadım =)
Zaman zaman msnde konusmaya basladık ve tel numaralarımız verdık =)
Onunla konusmamdakı tek amac arkdaslıkdı ve zaman doldurmaktı =)
Hala hıcbırsey hıssetmıyorum hıcbı kıpırtı yoktu =)
1,5 2 ay böyle qecdı =)
Oqun qene o cafede bılgısayarr kısmındaydık .
Kuzenım ben ve arkadasım aynı masada msnlerımıze bakıyoduk ve benımkı onlıne oldu =)
Kim diye sorduklarında durumu anlatma geregınde bulunmusdum =)
Arkdasım sen cıldırmıssın neden cıkmıyorsun bu cocuklla ELLERı COK GUSEL BAKSANA ŞUNA deyip kafama girmeye çalısıyodu =)
Oda msnde bıryandan sohbet edıoruz onunla arka arkaya masalarda =)
Kabul edıyorum dedımmm neye dedıı =)
Eeee cıkmak ıstemıyomusun dedımmm =)
Nasıl yani dedii =)
Haa tamam ben yanlıs anladım o zman cıkıyorum gorusurus dedım =)
Tamamm tamam tabıykı ıstıyorum dedii =)
Oqun yanıma qelememısdı o kadar cekınqen utangactıkı =)
Bıde ben kucuk dagları ben yarattım havasında olunca korkuyodu benden =)
Onunla zaman gecırmeye basladıkca onun bana olann sevqısıne şahıt olmaya basladıkca sevmeye basladımmm =)
Hala arkdaslarım ınanamazlar onun ne ıcın ne dusunuodun ne oldu dıyolar =)
Ve koskocaa 4,5 yılı devirdikk =)
Onu cok ama cok sevıyorummmmmm asker şuanda qelınce ıns evlenıcezz =)
Bu arada en basda söledıgım guzel kızz eskı sevqılısıymıss kız tekrar bırlıkte olmak ıstıyormus ama o ıstemıyormus.Oqun sadece o kızı kırmamak ıcın gorusmus =)
Kendısınden değil bızzat o kızdan ögrenmısdım bı arkadasın arkdası cıkmısdı kız =)
Allah var yukarda cokkkk guzell ve cok ıyı bır kızdıı ....
Hikayemm burda bitmiyoooo =)
1Sene sonra evlendıgımı yazıcammm hıkayemın sonunaaa o zman MUTLU SON olucak =)))

Son düzenleme: