• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk için ölmeli mii?Herşeyi vermeli mi uğruna bulunca??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Morfo

Nirvana
Kayıtlı Üye
29 Kasım 2009
7.073
67
683
42
İstanbul
Sezen'in dediği gibi" Aşk için ölmeli aşk o zaman aşk!...
Gerçekten yaşadığımız ilişkiler böyle mi olmalı?Henüz yaşamamış olanlar,bir yerde tekrar aşık olmaktan korkanlar,ben aşka aşığım diyenler...Sizce bunun bir seviyesi var mı? İnsan ne kadar duygularını kontrol edebilir?

aşk varsa kontrol yok.
şimdi buradan üfürmek kolay gelir bana, ölünür mü canım falan derim mantıkla bakınca.
ama öyle bir noktaya geliyor ki insan, "ölsem de bir kalsam da" diyor aşıkken.

aşk varsa kontrol yok.
şimdi buradan üfürmek kolay gelir bana, ölünür mü canım falan derim mantıkla bakınca.
ama öyle bir noktaya geliyor ki insan, "ölsem de bir kalsam da" diyor aşıkken.

evet haklısın.."iki cambaz bir ipte oynamaz misali" aşk ve mantık aynı sularda da yüzemiyor bence...sonuna kadar yaşamalı mı bir yere kadar zorlamalı mı onu da bilemedim henüz......:uhm:

Ask'i yakalamak o kadar kolay mi? Hazir bulmusken ugruna olmek ,herseyi vermek yerine keyfini surelim, gulelim, mutlu olalim daha ne??:hulya:bayanssulusmile

işte ben de diyorum ki malum kolay bulunmuyo hazır bulmuşkende dibine vuralım tüm duyguların,ölçüsü nedir..yaa anı yaşamak nedir onu bile unutuyorum ben:sinifsinif:

Bu insandan insana degisir güzelim.:delphin:

Bazi insan ne kadarda asik olursa olsun mantigi her zaman ön plandadir, kontrolsüz olamaz hicbir zaman.:kahve:
Bazilarda sirilsiklam asik olmasina bile gerek yok, aski vari duygular yasamasi mantigni unutmasina yeter.

Ya mantik insansindir yada duygu insani...a.s

Ben mantik insaniyim....her konuda duygularimin mantigmin önüne gecmesine izin vermem.....bu iyimidir kötümüdür buda tartisilir tabikibenneyaptımki
Benim aski tanimlamamla bir Duygu-Insaninin tanimlamasi arasinda daglar kadar fark vardir diye düsünüyorum.CADIARZU

Ve hicbirsey icin ölmeye degmez.....Ölüm sadece Allahin emri.

işte ben de diyorum ki malum kolay bulunmuyo hazır bulmuşkende dibine vuralım tüm duyguların,ölçüsü nedir..yaa anı yaşamak nedir onu bile unutuyorum ben:sinifsinif:

Dibine vurmaya ne gerek var canim? Onemli olan artilarimiz, eksilerimizle yasamayi ,sevmeyi ogrenmek..eh tabii haliyle inisler cikislar da oluyor ama tatli dille ,sinir yapmadan herseyin cozumu var bence ..:icecream:

kesinlikle hayır !!!
ben verdim zamanında ve şu an kafamı duvarlara vuruyorum
herşey gerektiği ölçüde olmalı
bir insana gerektiğinden fazla değer vermemek lazım verilse bile bunu ona o kadar belli etmemeli
insanoğlu çiğ süt emmiş hemen başlar çünkü havlanığ nankörlük etmeye
tecrübeyle sabittir :delphin:

gerektıgı degerı ver sonra cıksın tepene...
kımseye vermıceksn fazla deger,helekı sevgılıne asla vermıceksn sonra degısıyo tavırları benı bırakmaz hayatta demeye baslıyo...
Senı Kaybetmekten Korkmalı karsındakı,bu ıster sevgılın ıster dostun olsun!

değil aşk feriştahı gelse ne uğruna ölünür derim ne de herşeyini vermeye değer derim..
canımdan can verebileceğim tek varlık oğlum şu anda.
uğruna can verebilecek kadar aşk insanı değilim ben, aklım ağır basar..

ne olmesi ya guldurmeyin allah askina.. ask icin olunmez de hersey de verilmez.
bos laf gibi gelebilir gercek askin bunlari yapinca saglancagini felan dusnursun ama yok yani.
acik ve net kim leyla mecnnun olup hayati boyunca uzulmek beklemek ister ki?
ben istemem. ben mutlu olmak isterim. beni mutlu edicek insalarin hayatima girmesini isterim.

aşk için ölmeye değmez..bu uğurda gözyaşı bile dökmeye değmez aslında
zamanla öğreniyor insan akıl daha ağır basıyor...lise yılları zamanında kaldı aşk için ölmeli
aşk o zaman aşk dizeleri.

hayat o kadar zor ki aşk en hafif acı kalıyor diğer sorunlar yanında bunu da zaman öğretiyor..

gerçek sevgi olunca öyle bi his doğuyor ki sanki ölsem bile aşk gitmeyecek gibi içimden.. o yüzden aşk için ölmemeli yaşamalı bence yaşatmalı (ahh çok arabesk oldum ama öle)

Aşk uğrunda ölmem ama aşık olduğum kişinin de beni aynı oranda sevdiğinden %100 eminsem bu uğurda her şeyi yapabilirim. Hem de her şeyi. Yeter ki emin olayım.

Aşıkken öyle sanıyor ama aklı başına geldiğinde gözünü kör eden aşk körleştiricisi ortadan kalkınca... Amman beeee bu ölüncek kişimi pehhh der durur kaydirigubbakcemile
Amman dikkat aşk körleştirici perdesi inmesin gözlerimize...Ne kadar saglıyabilirizki inmemesini:hulya:

Herşey verilmemeli ugruna...
Mantığı devreye sokmalı...Zorla kelepceleyerek mantıgı ortaya atmalı kaydirigubbakcemile3

kimseye fazla deger vermeee aşk için ölünmezzz varolmayan bişey içinde ölemem aşk için herşey verdim mukafatım ise aldatılmak oldu aşkada sevgiyede innmaaz oldum kör olan gözüm sagır olan kulagım açıldı artıkkk hadiden fazla kimseye güvenmee

karşındakine bağlı. eğer değecek biriyse olabilir tabii ki sınırları içinde. ben olmazsam ona duyulan aşkta yoktur. ben olmalıyım aşk olsun.
fedakarlık insandan götürmemeli,aksine mutluluk denen duyguyu bırakmalı.

kimse kusura bakmasın ölemem:19:

ama o ınsan için yaşadığımı oyle bellı ederım kı karşılığını AŞK,mınnet,saygı olarak gerı alırım:34:

hakettığı değerı bana kendısı gösterır,bu da zamanla..

AŞK emekse eğer kendımı harcamam,karşı tarafıda yormam..

Back
X