Aşk için ölmeli mii?Herşeyi vermeli mi uğruna bulunca??

• Konu Sahibi Konu Sahibi Morfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aşk ,sevgi uğruna verdiğimiz emekler bizden almasın..
aksine birbirimize bir şeyler katsın..en güzeli bu zaten..
ama baktığımızda ikili ilişkilerde hiçte böyle olmadığını görüyoruz..:26:

evet ask icin ölmeli. ben aska inaniyorum...ask mantiksizlik degildirki gayette mantiklidir.duruma gore ölende var yasayanda ama en guzeli ask icin yasamak askin icin direnmek...ben askim icin gerekirse ölurum ama en guzeli ASK ICIN YASAMAK:nazar:

aşk dünyada yaşanabilecek en güzel duygu bence.fedakarlıkların karşılıksız verildiği , mantığın tamamen durduğu , her an her saniye kalbin çarpıntısının hiç azalmadığı tek duygu.eğer aşıksan ve işte doğru insan diyorsan aşk için canımı da veririm ben

Aşk, gerçek aşksa bir kere olur diyenlerdeniz, o yüzden gerçek aşkı bulmuşken de her şeyi yapabilirim ..

Hic kimse mukemmel degilse, hayatta kendine cok yatirim yaptiysan (egitim, spor, saglik, guzellik), kendini seviyorsan, seni ezip buzeni degil kiymetli hissettireni tercih ediyorsan, o zaman ugruna olecek kimseyi bulamazsin. Benim ugruna olecegim bi erkek arkadasim hic olmadi henuz. Yani onlardan biri icin herseyi goze alir miyim? hayir asla. Oyle olsaydi basindan zaten "evlenmeden olmaz" muhabbetine kimse girmezdi (((=

Aşk için ölmeli mi derken umarım mecazi anlamda kastedilmiştir :)) Tabi ki hayır ölünmemeli, hatta her şeyde feda edilmemeli,belli bir yere kadar aşkın için tabi ki mücadele edeceksin...
Ama bu aşk sana, ailene, çevrene ve ona zarar veriyorsa ne kadar fedakalıkta bulunursan bulun bir gün o o aşk bitiyor ve diyorsun ki hay Allah ben ne için ne fedakarlıklar da bulunmuşum...Yok hayır ben asla öyle demem çünkü ben çok seviyorum deli gibi aşığım diyorsaniz, sizinle aynı düşünen milyonlarca insan bulabilir siniz, sonunda hüsrana uğramış olan...Amam tabi bu duyguları sıcağı sıcağına yaşarken birisi kalkıp da nasıl bu denli mantıklı düşünür o da ayrı...Ben yine de her şeyin ne gerekiyorsa iyisiyle kötüsüyle yaşanması gerektiğine inanıyorum.Sonunda o fedakarlıya layık olmasa bile, sen seviyorsan ve sevdiğin için, aşık olduğun gözün görmüyorsa biseyleri, gerisini düşünme derim.Düşünene helal olsun ama o da ayrı bi konu :)) Herkese ömrünün sonuna kadar süren bi aşk dilerim şahsen bende dahil :):nazar:

[video=dailymotion;xhxagp]http://www.dailymotion.com/video/xhxagp_heryeyi-yak-sezen-aksu_music?search_algo=1[/video]

işte konun çıkış yeri aslında bu şarkıyı dinlememle başladı...:31:

forumda da görüyoruz gözü kapalı yaşanan o kadar aşk var ki..
uğruna hayatlarını,ailelerini...ve pek çok şeyini feda etmiş ya da
hali hazırda feda edebilecek! 20 li yaşlarda ve sonrasında aşk için
her şeyi yaparsınız..ölmek bile istersiniz hatta..ama zamanla güzel
kazıklar yemiş ve dayanılmaz olan o aşk acısını tatmışsanız bir daha
aşka olan inancınız da kalmaz..taki birine tekrar aşık olana kadar....
ama b sefer daha sağlam birisi vardır o taşıdığınız bedende..çok aşık
olursunuz hatta seversinizde ama ölümü göze alcak kadar değil.kendinizden
ödün verecek kadar değil,ideallerinizden vazgeçicek kadar değil...en azından
geçmişiyle hesaplaşmasını iyi yapmış,tekrar aynı şeyleri yaşamak istemeyenler
bu şekilde davranıcaktır...tüm bunların dışında aşk bambaşka! ama aşk her insanın
içine emanet edilmiş bir hazine..karşınızdaki adam aşık olmuyorsunuz aslında..içinizde
var olan bir ateş var ...çoğu insan der ben aşık olmayı bilmiyorum,karşıma biri çıkmıyor diye..
o insan ya içinde ki aşkın farkında değildir ya da diğerlerine göre aşk ateşi gerçekten azdır..
eğer tersi olsaydı,karşımızdakine aşık olsaydık o hayatımızdan çıktığında tekrar tekrar aşık olamazdık..
şairde demiş yaa "ben varsa m sen de varsın.." o misal...ben yıkıcı ,öldürücü,darmadağın eden
aşktan geçtim,kendime de pay çıkardım..kaşımdaki insan değiyorsa şayet içimdeki aşk daha bir
harlı oluyor..enerjimizi ve aşkımızı değerimizi bilecek insanlar için harcayalım ki hem ilişkimiz zenginleşsin
hem mutluluğumuz artsın...:31:

şimdi ben burada hayır ölünmez diyeceğim.. mantıklı olanda bu zaten ama AŞK öyle bir sarhoş ediyor ki insanı ayık zannediyorsun kendini ama aslında tamamen sarhoşsun yapmak istemediklerini bile yapabiliyorsun işte.. öyle bir an geliyor ki canını o kadar acıtıyorlar ki ya herşeyini alıp şehri terketmek istiyorsun yada ölüp yok olmak .

ben aşka aşıgım bence dunyanın en guzel duygusu,ama yaptıgın fedakarlıkların karsılıgını goremıyorsan karsıdakı aynı aşkla bağlı değilse aşk işkencedir hastalıktır...

ben aşka aşıgım bence dunyanın en guzel duygusu,ama yaptıgın fedakarlıkların karsılıgını goremıyorsan karsıdakı aynı aşkla bağlı değilse aşk işkencedir hastalıktır...

aşka aşık olmak...:31:

seviyorum bu sözü...kimseye bağlı yapmıyor insanı..sevmek için birinin varolmasına

gerek kalmıyor..içimizdeki ateşimiz yeter:17:

Ask oyleguzel bir duyguki.ben aska inananlardanim ve askim icin canimi isterlerse hic gozumu kirpmam veririm canimi.kimine bu yanlis gelebilir kimse o kadar fedakarliga degmez vs diyebilir ama benim askim herseye deger .kisacasi gercek aski bulanlar icin evet herkes elinden gelen fedakarliig yapmali bence.ama tabiki karsinizdaki hakedecek biriyse.buna emin olunmasi lazim

ölmeli:ssz:
ölüyorum aşkından :69:

Back
X