- Konu Sahibi benkahvecanavari
-
Sanmam. En marjinal bir kadın bile aşık olmak ciddi ilişki yaşamak ister günün birinde
Guvenmedigin birine de aşık olabilirsin. Elden ne gelir ki fnfnfEvet, fakat erkeklere karşı güvenim neredeyse hiç yok, söz konusu ilişkiler olunca çok uzak durmak hatta muhattap dahi olmak istemiyorum, ilerde ne olur inanın bilmiyorum, aşka inancım yok, her erkeğin aldatacağı kanaatindeyim zaten, umarım iyi bir erkek karşıma çıkar ilerde tabii de, bu topraklarda öyle biri olduğunun bilincinde değilim henüz. Niyetim erkek vs de değil aslında, bu düşüncelerimin canavarlaşması ve kötü bir hal alması sadece, yoksa erkek çoookk...
Ne zaman arkadaşlarımla konuşsam "Zamanınd bende böyle düşündüm, geçer" vs diyorlar da, ben baya endişeliyim.
22-23 yaşında kaç ilişki tecrüben oldu da bu kadar genelleme yapar oldun :)
Her flört ve çıkma aşk degil zaten.
Biraz kendine zaman ver.
Ortaokuldan beri iliskilerim oldu, o zamanlar hersey cok masumdu, ben akli havadaydim. Liseye gectim cok asik oldum birine, iliskimiz olmadi, takinti kaldi, 5 yil kadar iletisimimiz azar azar oldu, hep koptuk, anlasamiyorduk cunku. Ne zaman yeni bir sayfa acmak istesem baska insanlarla bunu denedim ama ya aldatildim ya aldatildim. En son bende takilma kafasina gectim, sadece keyifli vakit gecirmeye ve beklentileri birakma yoluna gittim. En basit ornek, bir erkekle bulustuktan sonra nasil gecti acaba vs diye dusunup mesaj atmasini bekler, attiysa olumlu izlenim olustugunu dusunur, atmaz ise yikilirdim. Simdi erkeklerle bulusup mesaj atmayan taraf benim ve saka gibi ama 7 24 yazar, arar oldular
İyi de konunuzda aşktan den vurmuşsunuz. Lisedeki o çocukluk takıntınıza aşk denir mi bilmem, ama bence değil, hiç aşık olmamışsınız.
Biraz sakin gidin, her boş kaldığınızda hayatınıza birini almayın. Bir genç kadın olarak hayatınızda kimse olmadan güçlü durun. Güçlü duygular beslediğiniz kişilerle birlikte olun.
Ask konusunda vahlanip ahlanmam tekrar bir ask istedigim anlamina gelmiyor, asil sorun iliskilerde yasanan sorunlardan dolayi ask istememem. Evet hersey gulluk gulistanlik olmayacak fakat bunu yasamaya deger olan birini bulmak samanlikta igne aramakla es deger, yani erkekler cok cocuksu, oturakli olan ve saygi duyan hic yok, dusuncelerimi guclendiren sebepler bunlar. Ornegin dun aksam bana acilan bir erkek arkadasima iliskilere sicak bakmadigimi dile getirdigimde beni sarip sarmalayarak oturdugumu mekana getiren adam sonucun koca bir Hayir oldugunu ogrendikten sonra "Tamam bana aciklama yapma" "Seni dinlemiyorum" modundaydi ve beni arkada birakarak yurumeye basladi. Bende onun yuzune "Simdi bu sekilde yapiyorsun, iliskimiz olursa en basit bir tartismada beni dinlemeden bu sekilde birakip gideceksin yani" dedim, davranislar cok net belli ediyormus gibi geliyor bana bazen
Not: Ayrica ilkem her zaman guclu bir kadin olmak zaten :) Bunun erkege baglamiyor ya da kimsenin yoklugunu cekmiyorum, ailem manevi anlamda bana herseyi verdi, duygusal acidan boslukta degilim, baba sevgisi de gordum
E yaşın gereği ilişki yaşadığın erkeklerden nasıl bir olgunluk bekliyorsun?
Erkeklerin olgunlaşma yaşı en iyi ihtimalle 26-27
23 yasindayim, karsimdaki erkekten maddi anlamda hicbirsey beklemiyorum, sadece iliski icinde daha durust, saygili bir insan istedigim icin 27 yasina kadar beklemek zorunda miyim?
İlişkiye bakış açılarımız farklı biraz. Siz ilişki deneyimleyip, aşık olduğunuzda nasıl olacağı konusunda fikir ediniyorsunuz, ben aşık olmadığım kişi ile vakit kaybetmiyorum.
Bu tarzınız erkekler tarafından farklı anlaşılıyor olabilir.
Yani aşık olun kendinizi çöllere vurun falan demiyorum ama biraz farklı geldi bana tercihleriniz.
Daha iyi değerlendiren olacaktır.
Ve evet düzgün ve saygılı ilişki daha 22-23 yaşlarında zor yakalanıyor
Hala kişilerin kendilerini tanımadığı bir dönem
Siz de kendinizden çok emin olabilirsiniz ama okul bitecek, iş hayatı vs, bakış açınız çok değişecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?