Aşk istiyorum aşk:)))

HayatGuzeeelxD

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2009
10
0
86
31
Diğer
Ya okulda herkesin bi çıktığı var ..kimseyle çkmadğmı söledğm herkes çk şaşrıo hatta ve okadar iltifat alıormki kız-erkek kimse bana o gözle bakmıomudur nedir ..? :lepi: Bende sevilmek istiom yaa.. aa saçma felan demeyin nolur beğeniliorum ama teklif alamıorum şakkıdı..bazıları haftada bir erkekle çkıo tmm onlarn yaptğdı da aptallık ama ..ne yapabilirm sizce ??? :asigim: sürekli hoşlandığım çocuklar diğer gün başkasıyla çkıo bn bağlanamıorm brne briyle çktğı gbi unutuom ama olsuunn.. lülülülülülü delikafadulden

canım siparişle olmaz ki elbette bi gün gerçekten doğru yer ve zmanda yaşaman gerekeni fazlasıyla yaşıcaksındıryerimseniben bunu dert etme kendine haftada iki kişiyle çıkmakta pek hoş bişey değilCADIARZU sanırım birazda şıpsevdisin birinden hoşlan sonra unut:1ninca:
her neyse bunu dert etmemelisin tatlım..

Aşk öğle istemeyle olmuyo malesef..999 mesaj at aşk cebine gelsin ..senin istediğin böğle bişi istediğin anda hemencicik aşık olunacak kimse olayım..
varsa nasibinde gelir bulur seni..
bunun için özel bişey yapmana gerek yok..kendin ol yeter...
bence senin bundan önce derslerine okuluna adepte olman gerek..

bahar geldi etrafta rengarenk çiçek açtı..mis gibi bir hava ciğerlerine doluyor,hafif serin tatlı esinti yüzüne çarpıveriyor..içine umut doluyor insanın sonra da bi bakmışın hormonlar çoşuyor..sevgi pıtırcığı olup uçmak istiyorsun.... hojjgeldin sende bendensin :lepi:

aa kıskanç kadın

bi kere o benim sms hattım
aşk yaz 3005 e gönder aşk hayatına gelsin!!

farklı numaralarda var : onları sölemiim

Herkez sevmek ve sevilmek ister.Ve buda çok dogal birsey.Tabiiiiiiiki herkez gibi seninde hakkin istemek.Ama daha çok gençsin anladigim kadariyla.Eminim seninde karsina çikacaktir sevdigin ve seni seven bir kisi.Yanlizlik sadece Allah'a mahsustur.Onemli olan dogru yerde'dogru zamanda,dogru kisiyi bulmak.Ask daha çok hiç umadigin zamanda onu aramadigin yerden çikiveriyor karsisina insanin.Bencede asik olmak,bulutlarin uzerinde hissetmek çok guzel bir duygu .Eminim sende bir gun bulacaksin beyaz atli prensini Basarilar

amannn tek derdin bu olsun.
zamanıı gelince karşına çıkar nasılsa biri.
önemli olan iyi biriyle karşılaşabilmek.
sırf herkesin sevgilisi var, benim yok diye
arkadaşlar şaşırıyorlar diye de çıkılmaz ki canımmm
hem her hafta başka biriyle çıkan kendine dert etsin
sen niye takıyorsun.
bir sorun var ki kızda elden ele dolaşıyor.

hepsi kader kısmet şekerim aniden gelıverır bır yıgın seçmek zorunda kalırsın

bir bakarsın boş geçer ayların, sabret gelır merak etme..

yanlış anlama kardeşim... artık Türkçe'mizi düzgün kullanalım diye serzenişlerde bulunmayacağım...
ama gerçekten merak ediyorum.. olması gereken harfleri yazmayarak neyden tasarruf ediyorsun??

yanlış anlama kardeşim... artık Türkçe'mizi düzgün kullanalım diye serzenişlerde bulunmayacağım...
ama gerçekten merak ediyorum.. olması gereken harfleri yazmayarak neyden tasarruf ediyorsun??

Aynen

Güzelligin bes para etmez su bendeki ask olmasaydi demis asik veysel...

Güzel olabilirsin...iltifatlar alabilirsin..begenilebilirsin..ama sana gözü ile degil kalbi ile bakacak bir insan sadece güzelligne bakmaz hayatim...

Yüregine..Ruhuna ve kalbine bakar...a.s

10 tane erkekle cikacagima bir tane olsun ama allahina kadar..:asigim:

Ölçülerinizi söyLeyin, depoya ßi ßakayım efem, oLmadı sipari$ ederiz..

XS
S
L
XL
XXL

Hangisi?

ASKI YASAMAK ICIN ILLEDE BIR INSANLA CIKMAK GEREKMIYOR :)

bence bir gün senin de kesin karsina cikacatir...
ama henüz zamanin var...
digerlerin ne yaptigi seni bu kadar ilgilendirmesin...
cocuklugunu yasa doya doya...
aski yasamak icin daha cok zamanin var..

a.s.

bu işler ısmarlamayla olmuyor....
illa birileriyle çıkmak zorundamısın...?
derslerine ver kendini...

canım bazen bişeylerin peşinden ne kadar çok koşarsan koş sen koştukça o kaçar. bekle acele etme hiç beklemediğin bir anda ,beklemediğin bir yerde senin kapınıda çalacaktır aşk

ya yorumlarınızı okuyunca ne kadar saçma şeyler düşündüğüm kafama dank etti haklısınız aslında.Ben arkadaşlarım şaşırıyo felan derken öle boşuna yazmadım sadece o kadar çirkinde olmadığımı anlatmak istedim şakkıdı eam düzgün yazma konusundada çok üşeniyorum böyle uzun şeyler yazınca sizin için düzgün yazmaya çalıştım :jeyyar: peki erkekler gerçekten kendine güvenen doğal kızlardan mı hoşlanıyor yine birinden hoşlanıyorumda tavsiye alıyım dedim dikkatini çekmek için

evet canım erkekler gayet doğal,içten davranan,kendi görüşlerini ifade eden ve kimsenin peşinden koşmayan kızlardan hoşlanırlar sen şimdi dikkatini çekmek için dedinya dikkatini çekmeye uğraşmak için bişeyler yapma kendin ol seni olduğun gibi beğensin bunuda eklemek istedim yani kısaca HEP KENDıN OL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…