- Konu Sahibi HayatGuzeeelxD
-
Aşk öğle istemeyle olmuyo malesef..999 mesaj at aşk cebine gelsin ..senin istediğin böğle bişi istediğin anda hemencicik aşık olunacak kimse olayım..
varsa nasibinde gelir bulur seni..
bunun için özel bişey yapmana gerek yok..kendin ol yeter...
bence senin bundan önce derslerine okuluna adepte olman gerek..
:asigim: bn bağlanamıorm brne briyle çktğı gbi unutuom ama olsuunn.. lülülülülülü delikafadulden
Ya okulda herkesin bi çıktığı var ..kimseyle çkmadğmı söledğm herkes çk şaşrıo hatta ve okadar iltifat alıormki kız-erkek kimse bana o gözle bakmıomudur nedir ..? :lepi: Bende sevilmek istiom yaa.. aa saçma felan demeyin nolur beğeniliorum ama teklif alamıorum şakkıdı..bazıları haftada bir erkekle çkıo tmm onlarn yaptğdı da aptallık ama ..ne yapabilirm sizce ???:asigim: sürekli hoşlandığım çocuklar diğer gün başkasıyla çkıo bn bağlanamıorm brne briyle çktğı gbi unutuom ama olsuunn.. lülülülülülü delikafadulden
yanlış anlama kardeşim... artık Türkçe'mizi düzgün kullanalım diye serzenişlerde bulunmayacağım...
ama gerçekten merak ediyorum.. olması gereken harfleri yazmayarak neyden tasarruf ediyorsun??
Ya okulda herkesin bi çıktığı var ..kimseyle çkmadğmı söledğm herkes çk şaşrıo hatta ve okadar iltifat alıormki kız-erkek kimse bana o gözle bakmıomudur nedir ..? :lepi: Bende sevilmek istiom yaa.. aa saçma felan demeyin nolur beğeniliorum ama teklif alamıorum şakkıdı..bazıları haftada bir erkekle çkıo tmm onlarn yaptğdı da aptallık ama ..ne yapabilirm sizce ???:asigim: sürekli hoşlandığım çocuklar diğer gün başkasıyla çkıo bn bağlanamıorm brne briyle çktğı gbi unutuom ama olsuunn.. lülülülülülü delikafadulden
alkisalkisalkis
Ölçülerinizi söyLeyin, depoya ßi ßakayım efem, oLmadı sipari$ ederiz..
XS
S
L
XL
XXL
Hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?