Ben eşimden bayağıdır ayrıyım olaylar o kadar çirkinleşti ki dört aydır yalan iftira eşim benden ayrılmak için herşeyi yaptı bir ay sonra mahkememiz var. Ben bu süreçte iş yerindeki arkadaşıma aşık oldum oda beni seviyor mu bilmiyorum kafam çok karışık bazen seviyor gibi bazen uzak davranıyor. Ben daha tam boşanmadığım için mi uzak duruyo yoksa kendime mi gelin güvey oluyorum bilmiyorum. Canım çok yanıyor ne yapmalıyım bana akıl verin ona karşı hislerimi söylemeli miyim.
HaklısınDestur be arkadaşım.
Neyin acelesi bu daha boşanmamışsın bile.
Az nefes al.
Kaçmıyor dimi adam?
olaylar o kadar çirkinleşti ki dört aydır yalan iftira eşim benden ayrılmak için herşeyi yaptı
Ben zaten öyle bişey yapacak biri değilim eşim beni aldattı ben ona çok sadıktım her zaman. ama bu süreç çok zor insanın kafası karışabiliyor. Sizde anladığım kadarıyla geniş açıdan bakan birisiniz. İnsanlar sizin ne yaşadığımızı bilmez peşin hüküm verirler ben sadece derim kınayanın başına gelir inşaAllah. Amin inşaAllah hayırlısı olur.bilmediğimiz birşeyler var önyargılı olmayalım geniş açıdan bakalım diyelimki hala boşanmadınız başkasına aşık oldunuz eyv boşanmayı beklemek biraz kafa dinlemek daha sonra sağlıklı bir karar verip yeni bir ilişki yaşamak size daha çok yakışmaz mı ? Herkes kendine yakışanı yapar . Bence sizde öyle yapın . Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun .