Aşk itirafı

Bhrzll

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2017
56
9
1
Ben eşimden bayağıdır ayrıyım olaylar o kadar çirkinleşti ki dört aydır yalan iftira eşim benden ayrılmak için herşeyi yaptı bir ay sonra mahkememiz var. Ben bu süreçte iş yerindeki arkadaşıma aşık oldum oda beni seviyor mu bilmiyorum kafam çok karışık bazen seviyor gibi bazen uzak davranıyor. Ben daha tam boşanmadığım için mi uzak duruyo yoksa kendime mi gelin güvey oluyorum bilmiyorum. Canım çok yanıyor ne yapmalıyım bana akıl verin ona karşı hislerimi söylemeli miyim.

Daha eşinden boşanmadan bana aşık olan birine güvenip de aşık olmazdım. Kusura bakmayın kadın için de erkek için de durum böyle.
Biraz bekleyin bu ne acele?

Bence sen onu bırak, önce bir dinlen. Yaşadığın kötü şeylerin etkisiyle sığınacak bir liman arıyor olabilirsin. Acele etme derim ben

Belki dediğiniz gibi sığınacak bi liman mı arıyorum eşim bana çok kötü şeyler yaptı.

Bu kadar can sıkıntısının ortasında hem de mahkeme sürecinde tek derdin aşk,helal ya.
aleyhinde kullanılması muhtemel bir durum,farkındasın değil mi?

Boşanmadan açılman sence gerçekten sağlıklı mı? Eşin ayrılmak için takla atıyormuş kolaylık sağla, boşan, sonra kime kimle beraber olmak istiyorsan git beraber ol.

Hiç mi korkmazsın ayrılık dönemi depresyonundan faydalanılmasından be kadın.... kaç yüz milyon örnek var... neresinden bakarsan bak basitlik akıyor ondan ayrılıcam ama buna asık oldum söyleyim mi... bu ilişkine bi saygı duy ayrıl bitir içinde dışında... spnra bekle bakalım onu cidden seviyor musun bi sor kendine... bune acele bune gereksizlik

bilmediğimiz birşeyler var önyargılı olmayalım geniş açıdan bakalım diyelimki hala boşanmadınız başkasına aşık oldunuz eyv boşanmayı beklemek biraz kafa dinlemek daha sonra sağlıklı bir karar verip yeni bir ilişki yaşamak size daha çok yakışmaz mı ? Herkes kendine yakışanı yapar . Bence sizde öyle yapın . Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun .

Ben zaten öyle bişey yapacak biri değilim eşim beni aldattı ben ona çok sadıktım her zaman. ama bu süreç çok zor insanın kafası karışabiliyor. Sizde anladığım kadarıyla geniş açıdan bakan birisiniz. İnsanlar sizin ne yaşadığımızı bilmez peşin hüküm verirler ben sadece derim kınayanın başına gelir inşaAllah. Amin inşaAllah hayırlısı olur.

Ne bu hız
aşık olmak ,sevmek bu kadar kolay mı?
Önce sadık olun boşanın sonra zamanla herşey olur acele etmeyin!

Böyle zamanlarda insan hataya meyillidir.bırak önce bi boşan kafanı dinle zor bi süreçtesin daha çok üzülme sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…