Ben hamileykenden beri aldatılmışım, kızım üç aylıkken öğrendim, eşim de bna dedi aylesi bizi öğrendi bni öldürüceklerdi kadında önüne geçmiş demiş biz dini nikahla evlenmişiz, falan ağladı bu şekilde anlati bna, ne yapacağımı bilmiyorum v.s dedi, bnde eşime çok aşıktım bnmde ikinci evliligimdi, eşimin de ikinci evliligiydi bir şans daha verdim, bu süreçte de kadını hayatından çıkaracağını söyledi, bir bucuk ay öncede kadının eşimden bir oğlu olduğunu öğrendim, eşimde hiçbir şekilde bir açıklama yapmiyo, bnde aylemin evine geldim, kadın resmi nikahsız oturmuyorum diyo, ama gitmiyorda hem eşime aşıktım çok seviyordum diye hemde ikinci evliligim di diye çoğu şeyi görmezden geldim, çok zor günler geçirdim eşimde diyo keşke sana böyle birşey yapmasaaydim, kadının yanına da gitmiyo orda akrabalarımız oturuyo onlar diyo her gece kendi evimizde kalıyor diye, napcam hiç bilmiyorum yaptığı şey zaten affedilir birşey değil, çok seviyorum çokta özlüyorum ama gitmem birdaha oraya, bı yandan boşanim ne haleri varsa görsünler diyorum bir yandanda diyorum sırf o kadının mahsusuna boşanmim metres olarak kalsın, bir hafta öncede eşime dedim anlaşmalı boşanma davası açıcam, eşim dedi senden boşanmicam, sağlıklı düşünemiyorum lütfen kızlar siz herşeyi göz önünde bulundurup bna akıl verir misiniz basit gibi geliyo ama yaşadıklarım çok ağır dı halada öyle, olan bnle kızıma oldu bu süreci atlatamıyorum