Aldatılmak

ewin2109

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
26
Puanlar
3
Ben hamileykenden beri aldatılmışım, kızım üç aylıkken öğrendim, eşim de bna dedi aylesi bizi öğrendi bni öldürüceklerdi kadında önüne geçmiş demiş biz dini nikahla evlenmişiz, falan ağladı bu şekilde anlati bna, ne yapacağımı bilmiyorum v.s dedi, bnde eşime çok aşıktım bnmde ikinci evliligimdi, eşimin de ikinci evliligiydi bir şans daha verdim, bu süreçte de kadını hayatından çıkaracağını söyledi, bir bucuk ay öncede kadının eşimden bir oğlu olduğunu öğrendim, eşimde hiçbir şekilde bir açıklama yapmiyo, bnde aylemin evine geldim, kadın resmi nikahsız oturmuyorum diyo, ama gitmiyorda hem eşime aşıktım çok seviyordum diye hemde ikinci evliligim di diye çoğu şeyi görmezden geldim, çok zor günler geçirdim eşimde diyo keşke sana böyle birşey yapmasaaydim, kadının yanına da gitmiyo orda akrabalarımız oturuyo onlar diyo her gece kendi evimizde kalıyor diye, napcam hiç bilmiyorum yaptığı şey zaten affedilir birşey değil, çok seviyorum çokta özlüyorum ama gitmem birdaha oraya, bı yandan boşanim ne haleri varsa görsünler diyorum bir yandanda diyorum sırf o kadının mahsusuna boşanmim metres olarak kalsın, bir hafta öncede eşime dedim anlaşmalı boşanma davası açıcam, eşim dedi senden boşanmicam, sağlıklı düşünemiyorum lütfen kızlar siz herşeyi göz önünde bulundurup bna akıl verir misiniz basit gibi geliyo ama yaşadıklarım çok ağır dı halada öyle, olan bnle kızıma oldu bu süreci atlatamıyorum

O eve gitmeden o çocuk nasıl oldu, zorla tecavüz mü etmişler kocana, silah mi dayamislar aldatsn diye, gitmiş yapmış işte, şimdi seni boşasa nafaka mi ödesin, ötekine gidip çocuguna mi masraf yapsın, ne gerek var, herkes yerinde oturuyor adam yoluna bakıyor. Boşanma inadına sen. Öyle otur.

Bir buçuk aydır kızıp gelmişim aylemin evine yani istese geceleri gidip metresine kalabilirdi onu diyorum çok sinir krizleri geçirdim bnm ikinci evliligim eşimin de öyle bu yüzden çoğu şeye sesiz kaldım çocukta çıktıktan sonra dedim nolucaksa olsun sadece kafam çok karışık dönmücem ama sadece özlüyorum seviyorum onu sevdiğim için de kendimden nefret ediyorum aglamadıgım tek birgün bile yok

Evin , isterse 22. evliliğin olsun ama onursuz gurursuz bi hayat sürme.
Ailen ne diyor ? Sana ve çocuğuna sahip çıkıyorlar mı ?
Çıkıyorlarsa onlar bebeğe bakar sen de girer bi işe çalışırsın.
Adamı her özlediğinde gidip diğer kadınla çatır çatır seviştiği bu da yetmezmiş gibi çocuk yaptığı gelsin aklına.
Ne halleri varsa görsünler, sen bu pislik ilişkiler yumağından kendini kurtar.

Güneydoğu tarafında çoğu şey ayıp karşılanıyor
Çok şükür aylem ben ve kızıma bakıyorlar ama istiyorum ki çalışim
Ama kızım benden hiç ayrılmıyor bir buçuk yaşında babasını tanımıyor biliyomusun
Kürtlerde genelde diyolar başkasıyla evlenirsen çocuğu babasına ver bnde çocuğumu bırakıp evleneceğim kişinin çocuklarına bakamam evlilik düşünmüyorum ama insanlar daha bn ayrılmadan diyolar bir kızın üzerine mi oturcan cümleyi nasıl kurdum bilmiyorum da düzenim yok isterdim ayrı bir evim olsun kızımla ama Güneydoğu'da ayrı eve cikartmazlar olan sadece bn ve kızıma oldu çok doluyom nasıl olcak bilmiyorum

Zaten orda demişim, onu sevdiğim için kendimden de nefret ediyorum keşke sevmeseydim

Yani bnm ona karşı hisetiklerim onu affetigim anlamına gelmez ve doğru yaptığını savundugum anlamına da gelmez hani öyle birşey asla beklemiyordum öğrendim zaten keşke sevmeseydim onu bak dünyayı ayaklarımın altına sersese olmaz zaten sadece onu çok saf ve temiz sevdim aslada affetmicem onu yaptığı şey çok ağır onu affedersem kendime olan saygımı kaybederim

Bir buçuk aydır kızıp gelmişim aylemin evine yani istese geceleri gidip metresine kalabilirdi onu diyorum çok sinir krizleri geçirdim bnm ikinci evliligim eşimin de öyle bu yüzden çoğu şeye sesiz kaldım çocukta çıktıktan sonra dedim nolucaksa olsun sadece kafam çok karışık dönmücem ama sadece özlüyorum seviyorum onu sevdiğim için de kendimden nefret ediyorum aglamadıgım tek birgün bile yok
“de”leri ayrı yazmayı biliyorsun ama “aile” yazmayı bilmiyorsun öyle mi? Uğraşmışsın ama baya tebrikler:)

Niye bukadar ayle kelimesine takıldın ki sana hesapmı vercem yazım la ilgili

Ben hamileykenden beri aldatılmışım, kızım üç aylıkken öğrendim, eşim de bna dedi aylesi bizi öğrendi bni öldürüceklerdi kadında önüne geçmiş demiş biz dini nikahla evlenmişiz, falan ağladı bu şekilde anlati bna, ne yapacağımı bilmiyorum v.s dedi, bnde eşime çok aşıktım bnmde ikinci evliligimdi, eşimin de ikinci evliligiydi bir şans daha verdim, bu süreçte de kadını hayatından çıkaracağını söyledi, bir bucuk ay öncede kadının eşimden bir oğlu olduğunu öğrendim, eşimde hiçbir şekilde bir açıklama yapmiyo, bnde aylemin evine geldim, kadın resmi nikahsız oturmuyorum diyo, ama gitmiyorda hem eşime aşıktım çok seviyordum diye hemde ikinci evliligim di diye çoğu şeyi görmezden geldim, çok zor günler geçirdim eşimde diyo keşke sana böyle birşey yapmasaaydim, kadının yanına da gitmiyo orda akrabalarımız oturuyo onlar diyo her gece kendi evimizde kalıyor diye, napcam hiç bilmiyorum yaptığı şey zaten affedilir birşey değil, çok seviyorum çokta özlüyorum ama gitmem birdaha oraya, bı yandan boşanim ne haleri varsa görsünler diyorum bir yandanda diyorum sırf o kadının mahsusuna boşanmim metres olarak kalsın, bir hafta öncede eşime dedim anlaşmalı boşanma davası açıcam, eşim dedi senden boşanmicam, sağlıklı düşünemiyorum lütfen kızlar siz herşeyi göz önünde bulundurup bna akıl verir misiniz basit gibi geliyo ama yaşadıklarım çok ağır dı halada öyle, olan bnle kızıma oldu bu süreci atlatamıyorum
Aylenizin evinde kalın. Ne halleri varsa görsünler.

“de”leri ayrı yazmayı biliyorsun ama “aile” yazmayı bilmiyorsun öyle mi? Uğraşmışsın ama baya tebrikler:)
Eğer bu konu sahibinin yazısında de'leri doğru ayırdığını düşünüyorsanız ne yazık ki siz de imla bilmiyorsunuz.
Aklınızda bulunsun.

yaşadıkların ağır şeyler anlıyorum şuan eminim çok üzgünsün ama isterse 5. evliliğin olsun boşanman gerek canım benim

Eğer bu konu sahibinin yazısında de'leri doğru ayırdığını düşünüyorsanız ne yazık ki siz de imla bilmiyorsunuz.
Aklınızda bulunsun.
Birçok yerde de leri doğru yazmış ama yine de bu yazdıklarının gerçekliğini dışlayan bir şey değil tabii

Aldatıldıginizi öğrendiğiniz gün bi sans daha vererek zaten kendinize sayginiz olmadigini ortaya koymussunuz.

Simdi de adam gitse giderdi kadinin evine geceleri falan diyerek bi yandan kendinize aklamaya calisiyorsunuz adami.

Hayat sizin hayatiniz. Ne bosadiniz diye madalya takarlar ne de baskasindan cocuk peydahlayan adami birakmadiniz diye.

Ne istiyorsaniz onu yapin.

Birçok yerde de leri doğru yazmış

Siz saka mı yapiyorsunuz?

Sadece actigi konudaki ilk mesajinda ve yalnizca de'leri dogru sekilde ayirmadigi kelimeleri ekliyorum;

Memlekette imla bilen kalmadı.🧿

Hayır bilmeyebilirsiniz de ne diye biliyormuş gibi yaziyorsunuz ki yani çok komik 'yagmurteacher' Hanım.

Aklınızda bulunsun.
“ anlamına gelmez ve doğru yaptığını savundugum anlamına da gelmez”
hepsini okumadım, burada ve bir kaç yerde doğru kullanıyor. Aile yazmayı bilmeyen birisi, sizce de lerin ayrı yazıldığından haberdar mıdır? Bazı yerlerde ayırmış, bazı yerlerde ayırmamış. Her neyse bunu bilinçli yaptığını düşünüyorum bu yüzden de konunun fake olduğunu düşünüyorum.
Siz de müsaitseniz arada bana imla dersi verebilirsiniz:) inanır mısın benim türkçe pert :)

Back
X