Alamazsın23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silerse geri dönüşü yoktur diyor.
Ben akrep burcuyum o ise başak burcu . ne yapmam gerekir sizce ?Nasıl gönlünü alabilirim tekrar ?
Neden gönlünü alamam ?Alamazsın
Ben de terazi burcuyum
4 sene önce bu kişi beni sürekli mutlu etmeye çalıştı, çabaladı , bunlar geliyor aklıma ,evlilikle ilgili konuşuyordu. Şimdi değişmiş içine kapanık ve çapkınlık yaptıgını düşünüyorum.Kızlarla çok samimi.Bence olayi burclara baglama. Eger oyle dediyse oyle kabul et.
Birde hep kotu kisilere denk geldin diye eskiyi kurcalayip bir umut cubugu olarak gorme. İlla bir sevgilinin olmasina gerek yok. İlk once kendin ile mutlu musun? Barisik misin? Baskasina ihtiyac duymacak derece de kendini seviyor sayiyor musun? Bunlari sor. Kendi hayatini duzene sokarsan daha iyilerinle karsilasirsin zaten.
4 sene önce bu kişi beni sürekli mutlu etmeye çalıştı, çabaladı , bunlar geliyor aklıma ,evlilikle ilgili konuşuyordu. Şimdi değişmiş içine kapanık ve çapkınlık yaptıgını düşünüyorum.Kızlarla çok samimi.
Sesli güldüm ya:)Alamazsın
Ben de terazi burcuyum
Baştan söylemiş aklına eski günler gelmesin diye. Umutlanma diye.23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.
Ben akrep burcuyum o ise başak burcu . ne yapmam gerekir sizce ?Nasıl gönlünü alabilirim tekrar ?
terazi erkegi icin ugrasmaya degmez23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.
Burçlardan anlayan birine daha sormustum o da basaklar bir kere silerse geri dönüşü olmaz demişti .Hiç mi yok bir geri dönüşü ?Burçla alakası yok ama yine de gönlün olsun .
Başaklar bir kere sildimi siler . Eski duygularını hayatta hissettiremezsin . Arkadaş diyor sa arkadaştır . Başka anlam çıkarmaya çalışırsan senden tamamen uzaklaşır canım
Ben de basak burcuyum bir insanı sildigim23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.
Akrep ve başak harikadır ama başak sildiyse silmiştir hiç şansın yok... Yükselen başak ana burç başak kendimden biliyorum :)Akrep ve başak zordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?