Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatırlıyorum 4 sene önce çok yakın arkadaşı vardı bir hata yapmıştı bıçak gibi kesmişti iletişimiBen de basak burcuyum bir insanı sildigim
Akrep ve başak harikadır ama başak sildiyse silmiştir hiç şansın yok... Yükselen başak ana burç başak kendimden biliyorum :)
4 yıl önceki olaydan 4 gün önce gibi bahsediyorsunuz23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.
Ben akrep burcuyum o ise başak burcu . ne yapmam gerekir sizce ?Nasıl gönlünü alabilirim tekrar ?
Ne alakası var hanımefendi , 4 yıl önce bunalımdaydım ve tesadüfen tekrar iletişime geçtik ve sonra etkilenmeye başladım .Ayip degil mi ya. 4 yil baskalariyla gorustun ettin, 4 yil sonra adamin karsisina cikmissin ondan sans istiyorsun. Saka gibi cidden. 4 yil once adama karsi birsey hisssetmedigin icin dogrusunu yapmissin da simdi kimseyi bulamayinca "şu eskilerden birini deneyeyim bakayim" mantigiyla hareket etmek cok yanlis. Ve de karsi tarafa ayip. Bunu genelde erkekler yapar. Demekki kadinlar da yapiyormus.
Bunalimdaydin diye adami kabul etmedin ama baskalarini kabul ettin. Hayatima baskalari girdi o surecte demissin. O zmaan bu durumun bunalimla ne alakasi var? Bunalimdasiniz diye birilerini reddediyor olsaydiniz, digerlerini de reddederdiniz. Adamdan hoslanmamissiniz iste. Neden bunu kabul etmiyorsunuz ki. Bunalimdaydim falan bahanelerine adam inanir mi? Biz bile inanmamisken.Ne alakası var hanımefendi , 4 yıl önce bunalımdaydım ve tesadüfen tekrar iletişime geçtik ve sonra etkilenmeye başladım .
4 yıl önce o dönem bunalımdaydım o dönemden 3 ay sonrada bunalımım geçtiBunalimdaydin diye adami kabul etmedin ama baskalarini kabul ettin. Hayatima baskalari girdi o surecte demissin. O zmaan bu durumun bunalimla ne alakasi var? Bunalimdasiniz diye birilerini reddediyor olsaydiniz, digerlerini de reddederdiniz. Adamdan hoslanmamissiniz iste. Neden bunu kabul etmiyorsunuz ki. Bunalimdaydim falan bahanelerine adam inanir mi? Biz bile inanmamisken.
O zaman adama bir sans vermek icin neden 4 yil bekledin? 3 ay sonra adama bir sans verebilirdin. O zaman da adamin sana olan hisleri zmaan aşimina ugramamis olurdu hem.4 yıl önce o dönem bunalımdaydım o dönemden 3 ay sonrada bunalımım geçti
Onu allah bilir . Şöyleki başaklar mücadele eder önce çokta güzel sever .ama bir kere soğursa sittin sene yumuşamaz. Yorma kendini .Burçlardan anlayan birine daha sormustum o da basaklar bir kere silerse geri dönüşü olmaz demişti .Hiç mi yok bir geri dönüşü ?
Bir yolu olmalıOnu allah bilir . Şöyleki başaklar mücadele eder önce çokta güzel sever .ama bir kere soğursa sittin sene yumuşamaz. Yorma kendini .
Kaç yıl geçmiş adam da sana açık açık söylemiş zaten olmaz diye. Önündeki maçlara bak bence.Bir yolu olmalı