Aşk karmaşası (Burç yardımı)

Bence akışına bırak ona kimseyi bulamadım sana döndüm izlenimi verme bence arkadaş olarak devam ediyorsa öyle etsin boşver unutma sen üzerine gittikçe o dahada kıymetlendirmek kendisini

Ben de basak burcuyum bir insanı sildigim

Akrep ve başak harikadır ama başak sildiyse silmiştir hiç şansın yok... Yükselen başak ana burç başak kendimden biliyorum :)
Hatırlıyorum 4 sene önce çok yakın arkadaşı vardı bir hata yapmıştı bıçak gibi kesmişti iletişimi

23 yaşındayım , bundan 4 sene önce biri bana açılmıştı , o zamanlar bunalımdaydım ve kabul etmemiştim . Bu süreçte hayatıma bir çok kişi girdi ama akılları fikirleri takılmacadaydı. Karakterleri bozuktu .Bu 4 sene önce teklif eden kişiyle yeniden iletişime geçtim yaklaşık 7 ay önce . Açıkçası etkilendim .Benden 2.5 yaş büyük . Benim hakkımda ne düşünüyorsun diye sordum . Sen çok iyi bir arkadaşsın, aklına eski günler gelmesin ben o duyguları bir kere silersem geri dönüşü yoktur diyor.

Ben akrep burcuyum o ise başak burcu . ne yapmam gerekir sizce ?Nasıl gönlünü alabilirim tekrar ?
4 yıl önceki olaydan 4 gün önce gibi bahsediyorsunuz

Ayip degil mi ya. 4 yil baskalariyla gorustun ettin, 4 yil sonra adamin karsisina cikmissin ondan sans istiyorsun. Saka gibi cidden. 4 yil once adama karsi birsey hisssetmedigin icin dogrusunu yapmissin da simdi kimseyi bulamayinca "şu eskilerden birini deneyeyim bakayim" mantigiyla hareket etmek cok yanlis. Ve de karsi tarafa ayip. Bunu genelde erkekler yapar. Demekki kadinlar da yapiyormus.

Ayip degil mi ya. 4 yil baskalariyla gorustun ettin, 4 yil sonra adamin karsisina cikmissin ondan sans istiyorsun. Saka gibi cidden. 4 yil once adama karsi birsey hisssetmedigin icin dogrusunu yapmissin da simdi kimseyi bulamayinca "şu eskilerden birini deneyeyim bakayim" mantigiyla hareket etmek cok yanlis. Ve de karsi tarafa ayip. Bunu genelde erkekler yapar. Demekki kadinlar da yapiyormus.
Ne alakası var hanımefendi , 4 yıl önce bunalımdaydım ve tesadüfen tekrar iletişime geçtik ve sonra etkilenmeye başladım .

Ne alakası var hanımefendi , 4 yıl önce bunalımdaydım ve tesadüfen tekrar iletişime geçtik ve sonra etkilenmeye başladım .
Bunalimdaydin diye adami kabul etmedin ama baskalarini kabul ettin. Hayatima baskalari girdi o surecte demissin. O zmaan bu durumun bunalimla ne alakasi var? Bunalimdasiniz diye birilerini reddediyor olsaydiniz, digerlerini de reddederdiniz. Adamdan hoslanmamissiniz iste. Neden bunu kabul etmiyorsunuz ki. Bunalimdaydim falan bahanelerine adam inanir mi? Biz bile inanmamisken.

Bunalimdaydin diye adami kabul etmedin ama baskalarini kabul ettin. Hayatima baskalari girdi o surecte demissin. O zmaan bu durumun bunalimla ne alakasi var? Bunalimdasiniz diye birilerini reddediyor olsaydiniz, digerlerini de reddederdiniz. Adamdan hoslanmamissiniz iste. Neden bunu kabul etmiyorsunuz ki. Bunalimdaydim falan bahanelerine adam inanir mi? Biz bile inanmamisken.
4 yıl önce o dönem bunalımdaydım o dönemden 3 ay sonrada bunalımım geçti

4 yıl önce o dönem bunalımdaydım o dönemden 3 ay sonrada bunalımım geçti
O zaman adama bir sans vermek icin neden 4 yil bekledin? 3 ay sonra adama bir sans verebilirdin. O zaman da adamin sana olan hisleri zmaan aşimina ugramamis olurdu hem.

Burçlardan anlayan birine daha sormustum o da basaklar bir kere silerse geri dönüşü olmaz demişti .Hiç mi yok bir geri dönüşü ?
Onu allah bilir . Şöyleki başaklar mücadele eder önce çokta güzel sever .ama bir kere soğursa sittin sene yumuşamaz. Yorma kendini .

Aranizda biseyler gecse derdimki hnutamadin haklisin ama sen takinti yapmissin artik

Basak erkekleri bir kere karar alırlar daha da geri dönmezler geçmiş olsun

Balık olsa olurdu ama başak imkansız :KK12:Yükseleni ne bu adamın belki ordan bir şeyler yapabilirsin :KK45:

Her insan burcuyla alakalı olmuyor.
Ben aslanım bi arkadaşım var oda aslan, benim gurur yaptığım meselelerde o asla gurur yapmıyor mesela. Tamamen karakter meselesi.

Burçlardan anlamam ama kocam yay burcu. Eş için yay lardan uzak durun. Ama arkadaş olarak süper bak. Aslan Burcuyum eşim yay bence olmaz yani olmamalıymış.

Back
X