aşk kötü bişi :((

tuyt

Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2012
12
0
16
İstanbul
kızlar sanırım ben birinden hoşlanıyorum
o benim mahallemde oturuyor her akşam görüyorum
ona arada bakışlar atıyorum oda bana bakıyor ama bi türlü gelip tanışmıyor
ne yapmalıyım sizce??

ah bi onu yapabilsem ben çok utangacım ve onu her gördüğümde heyecanlandığımda
onunla yüzyüzeyken nasıl olurum allah bilir

önce tanısmayı dene bence :))) sadece bakısmakla olmucağına göre bu işler :)))bi de nie ask kötü bişi olsun ki?gayet de güzel bişi :))) ortak ark fln yok mu hiç tanıstırsın sizi

Son düzenleme:
Biri size baktığında gayri ihtiyari sizde ona bakarsınız. Kızların en büyük yanılgısı bu bana bakıyor arada bakışlarını yakalıyorum filan. Bence aşırı kaptırmayın kendinizi siz ona bir şeyler hissetmiş olabilirsiniz ama o sizii farketmemiştir belki. Ha vazgeçin mi diyorum yok izleyin inceleyin ne yapıyor ne ediyor. Kimdir neyin nesidir olmayacak birşey değil. Belki sevgilisi filan vardır. Onunla bir araya geleceğiniz fırsatlar oluşturmaya calısın mesela yoldan mı geçecek sizde oralarda olun. Arada bakışınızı onun gözlerine yöneltin size baktığında başınızı çevirin düşünsün bu bakış neyin nesiydi diye. Sonra o da sizi takibe alacaktır zaten.

her an gözünün önündeydim zaten bir türlü gelmiyor yanıma
yahu çalıştığı yeri bile öğrendim evet kafamıda kaptırmak istemiyorum ama ne yapiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…