- 20 Ekim 2020
- 802
- 1.756
- 63
Bu kadar hızlı yükselen adamlardan fayda gelmez. Adamı reddettiğinde kıymete binmişsin ulaşılmaz gelmişsin klasik erkek kovalaması. Sonra o gece bir şeyler yaşayinca biraz bi g.tu kalkmış. Ama sen de az dengesiz değilsin kusura bakma. Madem o Playlist o kadar önemli tamamen temiz bir sayfa açtığından emin olmadan bu kadar yüz vermeseydin buna.Nisan ayında bi çocukla tanıştım ve buluştuk, buluşma boyunca beni övdü ve geleceğe dair planlar yapmak istediğini söyledi ama çok hızlı olduğunu daha birbirimizi tanımadığımızı vb söyledim. Buluşma 4-5 saat sürdü ve karşılıklı soru soruyorduk en son ilişkisinin 2 ay önce bittiğini söylemişti (şubat ayı oluyor) ama kendi ayrıldığını zaten kafada bitirdiğini benle buluşana kadar da o kızdan sonra kimseyle görüşmediğini söyledi.
Sonra eve döndük ve soğuk yapmaya başladı ben de sormadım ve saldım. Sonrasında spotify'dan kıza yaptığı playlisti gördüm ve aklından silemediğini anlayıp uzaklaştım.
2 hafta sonra buluşmak istedi date cıkmak istediğini söyledi kabul ettim ve buluşmaya gelmedi yani o gün yazmadı. Ben de her yerden unfladım ve onu da çıkardım.
tam 1 bucuk ay boyunca hergün mesaj attı yazdı aradı cevap vermedim ve açmadım bigün aradı ve meşgule attım 3 kez tekrar aradı ve buluşmak için yalvardı ben de kızdım ve dengesiz olduğunu çocuk gibi olduğunu vb söyleyip reddettim. istediğini de ama 1 kez buluşalım öyle de söylemem gereken şeyler var dedi ben de gittim buluştum allah beni kahretmesin
cidden 2 saat boyunca kendisini açıkladı kızı unuttum zaten aklımda olsa ben ayrılmazdım vb vb manipüle etmeye çalıştı beni ben de playlisti gördüğümü söyledim o da sadece şarkıları seviyorum dedi ben de o zaman başka playlist aç dedim??? neyse. sona yalvardı etti ve bana "seni benden başkasıyla hayal edemiyorum düşününce bile kafayı yiyorum senden çok hoşlanıyorum" vb dedi. Tüm gün bana sen beni bırakıp gidersin sen beni kesin bırakıcaksın vb. diyip durdu. bu arada ben sarışınım ve hep "tek beğendğim sarışın sensin" vb diyordu.
O gün bazı şeyler yaşadık, sabaha kadar beraberdik.
Sonra ben eve döndüm ve playlisti silmediğini görüp sinirlenip her yerden yine çıkarıp wpden engelledim 2 ay oldu bu olay olalı sürekli beni stalklıyor ama ne arıyor ne bir şey yapıyor playlisti de silmiş. Ona ice latte yapmayı öğretmiştim yapıp yapıp story atıyor sürekli bana attığı şarkılarla storyler vb. ama ne yazıyor ne arıyor engeli de kaldırdım o da beni wpden engellemişSonra da twitterdan "sarışınlar kötü esmerler güzel" konulu tweetler atmaya başladı. Ne yapmalıyım? Yani hiçbi açıklama yapmadan engellediğim için suçlu ben miyim? Çok sinirlendiğim için çıkarmıştım ama napıcam bilmiyorum
Neyse istese ne yapar eder sana ulaşırdi. Tıpkı bri seyler yaşamadan önceki günlerde engellemene rağmen sabah akşam arayıp bir sürü mesaj ettiği gibi. Yok ice latte yapıp story atmış da bilmem ne. Storylerine niye bakıyorsun ki sen zaten? Enerjini ondan çekeceksin dikkatini baska şeylere vereceksin. Sosyal medyada çok mutlu imajı yaratacaksin o zaman gelir fıtı fıtı. Ama bu çocuktan olmaz gelirse egonu tatmin et yolla