ne yapmam lazım? aşkta gurur olur mu?

Nisan ayında bi çocukla tanıştım ve buluştuk, buluşma boyunca beni övdü ve geleceğe dair planlar yapmak istediğini söyledi ama çok hızlı olduğunu daha birbirimizi tanımadığımızı vb söyledim. Buluşma 4-5 saat sürdü ve karşılıklı soru soruyorduk en son ilişkisinin 2 ay önce bittiğini söylemişti (şubat ayı oluyor) ama kendi ayrıldığını zaten kafada bitirdiğini benle buluşana kadar da o kızdan sonra kimseyle görüşmediğini söyledi.
Sonra eve döndük ve soğuk yapmaya başladı ben de sormadım ve saldım. Sonrasında spotify'dan kıza yaptığı playlisti gördüm ve aklından silemediğini anlayıp uzaklaştım.
2 hafta sonra buluşmak istedi date cıkmak istediğini söyledi kabul ettim ve buluşmaya gelmedi yani o gün yazmadı. Ben de her yerden unfladım ve onu da çıkardım.
tam 1 bucuk ay boyunca hergün mesaj attı yazdı aradı cevap vermedim ve açmadım bigün aradı ve meşgule attım 3 kez tekrar aradı ve buluşmak için yalvardı ben de kızdım ve dengesiz olduğunu çocuk gibi olduğunu vb söyleyip reddettim. istediğini de ama 1 kez buluşalım öyle de söylemem gereken şeyler var dedi ben de gittim buluştum allah beni kahretmesin
cidden 2 saat boyunca kendisini açıkladı kızı unuttum zaten aklımda olsa ben ayrılmazdım vb vb manipüle etmeye çalıştı beni ben de playlisti gördüğümü söyledim o da sadece şarkıları seviyorum dedi ben de o zaman başka playlist aç dedim??? neyse. sona yalvardı etti ve bana "seni benden başkasıyla hayal edemiyorum düşününce bile kafayı yiyorum senden çok hoşlanıyorum" vb dedi. Tüm gün bana sen beni bırakıp gidersin sen beni kesin bırakıcaksın vb. diyip durdu. bu arada ben sarışınım ve hep "tek beğendğim sarışın sensin" vb diyordu.
O gün bazı şeyler yaşadık, sabaha kadar beraberdik.
Sonra ben eve döndüm ve playlisti silmediğini görüp sinirlenip her yerden yine çıkarıp wpden engelledim 2 ay oldu bu olay olalı sürekli beni stalklıyor ama ne arıyor ne bir şey yapıyor playlisti de silmiş. Ona ice latte yapmayı öğretmiştim yapıp yapıp story atıyor sürekli bana attığı şarkılarla storyler vb. ama ne yazıyor ne arıyor engeli de kaldırdım o da beni wpden engellemiş :D Sonra da twitterdan "sarışınlar kötü esmerler güzel" konulu tweetler atmaya başladı. Ne yapmalıyım? Yani hiçbi açıklama yapmadan engellediğim için suçlu ben miyim? Çok sinirlendiğim için çıkarmıştım ama napıcam bilmiyorum
Bu kadar hızlı yükselen adamlardan fayda gelmez. Adamı reddettiğinde kıymete binmişsin ulaşılmaz gelmişsin klasik erkek kovalaması. Sonra o gece bir şeyler yaşayinca biraz bi g.tu kalkmış. Ama sen de az dengesiz değilsin kusura bakma. Madem o Playlist o kadar önemli tamamen temiz bir sayfa açtığından emin olmadan bu kadar yüz vermeseydin buna.

Neyse istese ne yapar eder sana ulaşırdi. Tıpkı bri seyler yaşamadan önceki günlerde engellemene rağmen sabah akşam arayıp bir sürü mesaj ettiği gibi. Yok ice latte yapıp story atmış da bilmem ne. Storylerine niye bakıyorsun ki sen zaten? Enerjini ondan çekeceksin dikkatini baska şeylere vereceksin. Sosyal medyada çok mutlu imajı yaratacaksin o zaman gelir fıtı fıtı. Ama bu çocuktan olmaz gelirse egonu tatmin et yolla

Dayımın MSN’sinde 1000 kişi ekliydi. Komple bağğyan.

Çok iyi hatırlıyorum, erkek bir sınıf arkadaşımın not defteri vardı ve not defteri full kız msn adresleriyle doluydu. Buldukları bütün kızların msn adresleri bir not defterinde toplamışlar, erkekler sırasıyla bu defteri alıp kızları ekliyorlardı. Sene 2005-2006 olmalı. :ıslık:

Nisan ayında bi çocukla tanıştım ve buluştuk, buluşma boyunca beni övdü ve geleceğe dair planlar yapmak istediğini söyledi ama çok hızlı olduğunu daha birbirimizi tanımadığımızı vb söyledim. Buluşma 4-5 saat sürdü ve karşılıklı soru soruyorduk en son ilişkisinin 2 ay önce bittiğini söylemişti (şubat ayı oluyor) ama kendi ayrıldığını zaten kafada bitirdiğini benle buluşana kadar da o kızdan sonra kimseyle görüşmediğini söyledi.
Sonra eve döndük ve soğuk yapmaya başladı ben de sormadım ve saldım. Sonrasında spotify'dan kıza yaptığı playlisti gördüm ve aklından silemediğini anlayıp uzaklaştım.
2 hafta sonra buluşmak istedi date cıkmak istediğini söyledi kabul ettim ve buluşmaya gelmedi yani o gün yazmadı. Ben de her yerden unfladım ve onu da çıkardım.
tam 1 bucuk ay boyunca hergün mesaj attı yazdı aradı cevap vermedim ve açmadım bigün aradı ve meşgule attım 3 kez tekrar aradı ve buluşmak için yalvardı ben de kızdım ve dengesiz olduğunu çocuk gibi olduğunu vb söyleyip reddettim. istediğini de ama 1 kez buluşalım öyle de söylemem gereken şeyler var dedi ben de gittim buluştum allah beni kahretmesin
cidden 2 saat boyunca kendisini açıkladı kızı unuttum zaten aklımda olsa ben ayrılmazdım vb vb manipüle etmeye çalıştı beni ben de playlisti gördüğümü söyledim o da sadece şarkıları seviyorum dedi ben de o zaman başka playlist aç dedim??? neyse. sona yalvardı etti ve bana "seni benden başkasıyla hayal edemiyorum düşününce bile kafayı yiyorum senden çok hoşlanıyorum" vb dedi. Tüm gün bana sen beni bırakıp gidersin sen beni kesin bırakıcaksın vb. diyip durdu. bu arada ben sarışınım ve hep "tek beğendğim sarışın sensin" vb diyordu.
Sonra ben eve döndüm ve playlisti silmediğini görüp sinirlenip her yerden yine çıkarıp wpden engelledim 2 ay oldu bu olay olalı sürekli beni stalklıyor ama ne arıyor ne bir şey yapıyor playlisti de silmiş. Ona ice latte yapmayı öğretmiştim yapıp yapıp story atıyor sürekli bana attığı şarkılarla storyler vb. ama ne yazıyor ne arıyor engeli de kaldırdım o da beni wpden engellemiş :D Sonra da twitterdan "sarışınlar kötü esmerler güzel" konulu tweetler atmaya başladı. Ne yapmalıyım? Yani hiçbi açıklama yapmadan engellediğim için suçlu ben miyim? Çok sinirlendiğim için çıkarmıştım ama napıcam bilmiyorum
karşı tarafın davranışları aşırı saçma, çok ergence bir tavır kesinlikle hiçbir sey açıklamadan engellemen kadar normal bir şey yok. Fakat keşke tekrar çağırdığında gitmeseydin.

Adam istediğini alana kadar soğuk sıcak yapmış sonrada başka kızları kandırmacaya devam,nasıl bu kadar çabuk kanıp güvenip birşey yaşayacak kıvama geliyorsunuz???! Aklım almıyor doğrusu .Mantık ,kendine değer ,olayları kavrama , karşıdakini analiz etme yeni jenerasyon da yok,dna da işlenmiyor eksik......Yaşayalım,gezelim tozalım iki yatalım nasılsa bana bağlanır tek güzel kız benim en güzel kız benim, benden başka yok,bana aşık ,beni bırakmaz çok iltifat etti salak aşık , bağladım kendime tek düşünce şekli bu......aksini bile düşünme becerisi yok ne yazık......

konudan bağımsız herkes istediğini yaşasın da bu yeni nesil nasıl cesaret ediyorsunuz birileriyle bir şeyler yaşamaya ilk günlerden
yani bunun kamerası var telefonu var tehditi var şantajı var
yeni tanıştığın birinin , hatta eski bile olsa kocalar artık eşlerini ifşa ediyor ,evine nasıl gidiyorsunuz veya evinize alıyorsunuz
sapığına katiline hiç girmiyorum yani

kadınlar fiziksel yakınlaşma olduktan sonra bağlanıyor saçmasapan
onu istediğin için değil bebeğim işin içine kendinden bir şeyler koyduğun için
bedenin, emeğin, zamanın, duyguların fark etmez yatırım yaptığın için yani
kazanmak istiyorsun o kadar ama karşındaki ödül gibi görünmüyor yani bunu fark et

buluşmaya gelmedi yani o gün yazmadı. Ben de her yerden unfladım ve onu da çıkardım.
olayın burada bitmesi lazımdı tam burada aferin demiştim
buradan sonra olan her şey vaktinden çalıyor
her yerden engelle ve huzurla hayatına bak
net olmayan her şeyden uzak dur

ayrıca kişisel algılama. olgunlaşmamış ne oldum delisi bi çocuk muhtemelen genel olarak kadınlara karşı böyledir

Adama o kadar laf saymışsınız sonra da sizi ikna edip bir şeyler yaşamışsınız :)
Alacağını aldı zaten
Bu kadar kolay lokma olmayın.
Sevwişmeyin demiyoruz ama hemen de yelkenleri indirmeyin arkadaş.

Sonra böyle kalırsın işte ne oldu diye.

Ben kullandığı İngilizce kelimeleri Türkçeleştirme gayretine şaşırdım. Biraz daha çalışırsa Türkçeyi unutabilir. Mesela spotyfy'dan , playlist'i , date yapmak , unfladım, stalklıyor, ice latte, storyler ,tweet'ler vb. Hepsinin dilimizde karşılığı olmasına rağmen dilbilgisi kurallarına uyma çabasina hayret ettim.

Bu nasıl bir ilişki ya hatta ilişki bile degil ergen kılıklı dengesiz insan olduğunu anladığın halde bir daha görüşmeseydin keşle

*ve insanlarin spotifysini nasil stalkliyorsunuz merak ettim
Ya biz gerçekten çok eskide kalmışız:) Bunu ben de bilmiyorum. Hatta konu sahibi unfladım demiş ya bir durdum düşündüm unflamak ne demek diye:KK48:

Konu sahibi adam istediğini almış ve bence siz de bunun bilincindesiniz. Bu durum size uygun değilse ders olsun bir daha yapmayın.

Ben kullandığı İngilizce kelimeleri Türkçeleştirme gayretine şaşırdım. Biraz daha çalışırsa Türkçeyi unutabilir. Mesela spotyfy'dan , playlist'i , date yapmak , unfladım, stalklıyor, ice latte, storyler ,tweet'ler vb. Hepsinin dilimizde karşılığı olmasına rağmen dilbilgisi kurallarına uyma çabasina hayret ettim.
hepsini anladim da spotify'i , tweet'i nasil cevirecek?

Msne girmek icin saatli randevulasirdik. Hey gidi :D
Telefon caldirirdik. Simdi olsa ben iki kez çaldırdım, o bir kez çaldırdı, sevmiyor mu diye konu açılırdı herhalde :D
Dün akşam benimkiyle cam muhabbeti yaptık ben bildiğin cam diyorum diye benle dalga geçti sus sende az bana cam aç demedin dedim :70: beyfendi kem diyormuş aman aman ne büyük bişe 🤣
Bide şu kuşak böyle efsane bu kuşak şöyle mükemmel dedikleri kuşak dimi bu ergenlik ne uzadı ya yaş olarak

Bunları okudukça üzülüyorum, geleceğe dair umudumu kaybediyorum. Bu neslin çok parlak çocuklardan oluşması gerekmiyor muydu? Geldiğimiz nokta bu mu yani?

Exle next olayım, date dedi unfollow yaptım. Ailelerde mi sorun var, eğitimcilerde mi bilemedim ben.

Çok üzücü.

arada güven yok. aşk yok. sevgi yok. anılar yok. yaşanmış hiçbir şey yok. hiç tanımadığın erkekle buluş ve sabahla. sırf sana dil döktü yalvardı diye. skor listesinde bir rakam olmaktan öteye gidemeyeceğin erkekler için bu duruma düşme. aşkın ve cinselliğin bir onuru olmalı. insan akıllı mantıklı hareket edebilmeli. dürtüsel ve duygusal yaşayan insanlar hata yapmaya mahkumdur.

Basliga istinaden evet gurur her zaman olmali. Sizin durumda gurur sart.

ona ice latte yapmayı öğretmiştim ice latte yapıp yapıp içiyor shsjshs gördüğüm en absürt aşk acısı. ayrıca ice latte yapmada ne var Allah aşkına soğuk sütlü kahve işte canı çekmiş yapmış

Back
X