Biraz saçmalandı gibi çok hoşuma giderek bakıyordum..Eveeeetttt varmı benim gibi sıkı sıkı izleyennn bu diziiiyiii
Her cuma 20.00 da
Eki Görüntüle 2971846
Aaa bilmem neye saçma geldi mesela canımBiraz saçmalandı gibi çok hoşuma giderek bakıyordum..
Ne bilim o çağlaya gıcık oluom.. yaptıgı yanına kar kalıoAaa bilmem neye saçma geldi mesela canım
Ona bende çok gıcığımm yaaa çağlaa abarttı ama bigün kokusu çıkıcakk amaaa ozan kızı olmadığını elbet ortaya çıkıcaakkNe bilim o çağlaya gıcık oluom.. yaptıgı yanına kar kalıo
Ya aynenn.. sinir bozucu.. hamileyim deyip bunları ayırınca sinir oldum parça parça bakıom artık. Dayanamıyorum çağla ile çınarın oyunlarınaOna bende çok gıcığımm yaaa çağlaa abarttı ama bigün kokusu çıkıcakk amaaa ozan kızı olmadığını elbet ortaya çıkıcaakksırf çağla kızı diye boşanmasın diye böyle bi oyun yapıyo
Çıkıcakk ama böyle sürmez fazlaaaYa aynenn.. sinir bozucu.. hamileyim deyip bunları ayırınca sinir oldum parça parça bakıom artık. Dayanamıyorum çağla ile çınarın oyunlarına
İnşallahhh… bir ooohhhhh çekcem valaÇıkıcakk ama böyle sürmez fazlaaa
Haftaya olur inşaallahh bitti zaten sayılırrr şuanİnşallahhh… bir ooohhhhh çekcem vala
Sakin oll pampaaaBir şeyin de orijinalliğini bozmasalar şasicam. İlla reyting için Kore'den ordan burdan alıp, mahvediyorlar dizileri...
Ama hazirandan beri gene iyi reyting alıyor demekkiÇok saçmaladı ya youtube yorumlarında milletin yazdıklarını senaryo diye izletiyolar bize.
Yaz dizilerinden galiba bir bu kaldı sanırım.Ama böyle giderse biter gibime geliyor.Ama hazirandan beri gene iyi reyting alıyor demekki
Ben aslında seviyorum bu diziyiiYaz dizilerinden galiba bir bu kaldı sanırım.Ama böyle giderse biter gibime geliyor.
Ben İlhan için bakıyorum aradaBen aslında seviyorum bu diziyii
Sürmezsede yapcak birşey yok sırf burcu özberk için izliyorum
Ama çağla abarttı yanı sıktı brni iyice salakkk zaten ozanin çocuğu değil ne yapıyon senBen İlhan için bakıyorum arada
Izliyormusun acabaaBen İlhan için bakıyorum arada
Fragmandan takip ediyorum.Zaman atlaması olması dizinin tadını acayip kaçırdı.Çocukları olduğu zamanı hiç böyle hayal etmemiştim.Izliyormusun acabaa
Çağladan enfret ettim böyle birşey yokk yaaaama kokusu çıkıcak elbettt öğrenicekk bunuu ozanın kızı olmadığını ozan öğrencek
Bende öylee yaaaFragmandan takip ediyorum.Zaman atlaması olması dizinin tadını acayip kaçırdı.Çocukları olduğu zamanı hiç neyle hayal etmemiştim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?