Aşk mı , anlaşmak mı hayattaki tercihiniz???

Mantikli bir sekilde asik olacaksin güzelim....:delphin:

Ne körü körüne asik fakat zit bir insanla bir ömür gecer
Nede zerre kadar ask olmayan ve sadece kafanin uyustugu bir insanla...:kahve:

anlaştığın insanı seversin sultanım
biz bile bu sanal alemde sırf fikirlerimiz yakın diye tanımadan bilmeden sempati duyuyoruz birbirimize
aşk da olmayıversin.kalp ısınsın kafi
hem nikahta keramet vardır:delphin:

anlaştığın insanı seversin sultanım
biz bile bu sanal alemde sırf fikirlerimiz yakın diye tanımadan bilmeden sempati duyuyoruz birbirimize
aşk da olmayıversin.kalp ısınsın kafi
hem nikahta keramet vardır:delphin:

Öylemi dersin cinsim??benneyaptımki

Bilmiyorum ama ask katlanabilme gücü veriyor insana, sadece fikir olarak uyustugun fakat asik olmadigin bir insanin hatalarina göz yummazsin gibi geliyor bana güzelim, lakin ask oldumu 1000 defa göz yummdugmuz oluyor...:delphin:

Fakat bende asktan ziyade hayata bakis, düsünceler, ve yasam tarzi uyusmasindan yanayim..dedigin gibi onlar oldumu muhtemelen seversinde...CADIARZU

Ama Ask baska be cinsim, cok baska:asigim:

aşk bitince aaa bu muydu diyorsun benim delirdiğim adam
gözündeki perde kalkıyor.ve bir bir defoları görmeye başlıyorsun
diğer türlüsünde zaten gözlerin fal taşı gibi açıkken beğenip alıyorsun adamı
hayal kırıklığı yaşama ihtimalin diğerinden daha az gibi geliyor bana
hem aşk dediğin nedir ki.gelir ve gider
al yazmalım selvi boylum u hatırla
sevgi neydi???

Oda dogru!! Sevgi dostluktu, emekti, sevi insan eliydi!!a.s

Ya aslinda bence ask kendince yasanan bir duygu, ne zamanki sevgiliye dokunuyorsun kavusuryorsun tilsimi bitiyor gibi...o yüzden hep sonu olmayan asklar kavusamayan asklar yücelir gözümüzde...:delphin:

Lakin al yazmalima geri dönersek, türkan ablamizyerimseniben aslinda kadir abimizi sececekti bakma samet diger adama kostu diye onu secti...

samet detayını hatırlamazsın diye düşünmüştüm
evet türkan sultan aşkı seçiyordu samet e yakalanmasa
ama aşk biraz da acı çektiren değil mi
üzen,kızdıran,ağlatan
e serde mazoşistlik olunca
aşk aşk diyoruz bizde
gönül ister ki sevsin,sarsın,gözü gibi baksın
içimizi titretsin bi dokunuşu bi nazarıyla
anlaşabilelim,koklaşabilelim
yok böylesi veya nerde bilinmez
e hal böyle olunca.
aşk mı
geçiniz diyorum

yerinde olsaydım anlaşabildiğim kişiyi seçerdim..

çünkü insan kiminle anlaşıyorsa onunla mutludur.ve birinin yanında mutluysan,anlaşabiliyorsan seviyorsundur bence

Ask bir zaman sonra kayboluyor evet..
Ya peki anlastigimiz bir insanin bize olan ilgisi bir zaman sonra kayboldugunda ne oluyor?

Sonuc yine ayni kapiya cikiyor..

Aslinda söylesi böylesinden iyi demenin dogru oldugunu zannetmiyorum.
Herkes iliskisini kendi yasar. Kim neyin daha iyi oldugunu kendi bilir.

Siz kendinizi nasil mutlu hissediyorsaniz o tarz bir iliski yasayin..

Ben askin var olmasi taraftariyim..

Sevgiler

Oda dogru!! Sevgi dostluktu, emekti, sevi insan eliydi!!a.s

Ya aslinda bence ask kendince yasanan bir duygu, ne zamanki sevgiliye dokunuyorsun kavusuryorsun tilsimi bitiyor gibi...o yüzden hep sonu olmayan asklar kavusamayan asklar yücelir gözümüzde...:delphin:

Lakin al yazmalima geri dönersek, türkan ablamizyerimseniben aslinda kadir abimizi sececekti bakma samet diger adama kostu diye onu secti...

evet bence de
ve hep aklında kadir abimiz kalacak omru boyunca onu sevecek, hep aci cekecek aslinda
ask boyle bisey, kavusulamadigi surece artarak devam eder

konuya gelince iyi anlastigim ama hic ask, heyecan vs hissetmedigim birine sans verdim
ama olmuyor, karsimdaki insan bana asik ama ben degilim, batiyor bu
olmuyor

aşk bitince aaa bu muydu diyorsun benim delirdiğim adam
gözündeki perde kalkıyor.ve bir bir defoları görmeye başlıyorsun
diğer türlüsünde zaten gözlerin fal taşı gibi açıkken beğenip alıyorsun adamı
hayal kırıklığı yaşama ihtimalin diğerinden daha az gibi geliyor bana
hem aşk dediğin nedir ki.gelir ve gider
al yazmalım selvi boylum u hatırla
sevgi neydi???

canım benim zaten ilk tanıştığımız günden beri selvi boylum al yazmalım filmi gözümün önünden gitmiyo ki...

Yine teşekkür ederim değerli yorumlarınız için.Daha önce aşkı yaşamış birisi olduğum için de biraz zor geldi bu defa bana bu ilişki. Başlangıçta herşey çok iyiydi bir bağ da oluşmuştu ikimizde sevgi olarak nitelendiriyorduk ama ilgisiz davranmaya başladığından beri ben kabul edememeye başladım bu durumu ve şikayetlerim başladı.benim bildiğim bir sevgide aşkta insan sesini duymak,konuşmak paylaşmak ister herşeyi.ama bizde çok kısa mecburi nasılsın,iyimisinden ibaret konuşmalar oluyordu sadece ve bunlar beni çok üzdü ve ona karşı öfkelendirdi.onada herşeyi tek tekanlatmama rağmen hiç bir değişiklik olmadı ve söylediklerim hep askıda kaldı.hiç ama hiç bir kıskançlık belrtisinde bile bulunmuyordu çok rahattı.bir de ikimizde onunla aynı yapıdayız bir sorun olunca susup oturuyoruz o aramıyor ben aramıyorum.nasıl çözülecek bilmiyorum.şu anda da böyleyiz zaten.ama yinede üzülüyorum.

bence aşık olupta surekli fikir çatışması içinde anlaşamdığım bi insanla beraber olmaktansa anlaşıtığım insanla birlikte olur ona aşık olurum aşk için feda olmamalı ömurlerr bazı aşklar ömur torpusudur arkadaşlarr [ /B]

aşk da tabiki de olmalı ama benim için en önemli şey anlaşabilmek çünki anlaştığın bir insana zamanla aşık olabilirsin ya da aşık olmasan bile anlaştıgın için onun her şeyi sana sevimli gelebilir ama aşık oldugun biriyle anlaşmaya çalışmak boşuna olabilir..aşk geçici birşey bence.
benim öncelikli tercihim anlaşabilmek daha sonra da aşk..

aşk olumlu yapar beni ve kolay anlaşmamı sağlar..aşıksam anlaşabilirim..
değilsem zıtlaşırım ve olmaz o zamanda..

Aşk gelip geçici diyorlar ama 5 yıl oldu geçmedi benim anlamıyorum ki iyi mi kötü mü ama bencede anlaşmak aşk bazen çok acıtıyor insanın canını:çok üzgünüm:.

Doğru olan aşktır, sevgiyle yoğrulmuş aşk...
Hiç değişmeyecek fikrim...
Bana iyi davranıyor olsa bile bu sürekli olacak diye bir şey yok...
Benim ona iyi davranmam için aşık olmam gerek, sevmem gerek...

arkadaşım naçizane fikrim önce güven vermeli karşıdaki kişi.sözünde duruyormu?yalan söylüyormu?dinini biliyormu?sana saygı duyuyormu?işine saygı duyuyormu?bence en önemliler bunlar.aşk güzel bir duygu fakat insanın gözünü kör edebiliyor.bir zaman sonrada kesinlikle bitiyor.işte o zaman eksileri görmeye başlıyoruz.ama iş işten geçmiş oluyor.dilerim senin için en doğru insanı bulursun arkadaşım

bence herşey olcak bi ilişkide aşk sevgi hzuur mutluluk duygu hepsi olcak ama aşk çok güzel bişey bence :asigim: hayatı daha anlamlı kılıyor mutlu oluyosun yaşama sevinci gibi bieş oluyo aşkkkk çokk güzell herkez aşkı yaşayamaz bence yaşıyorsan çok şanslısın bacımmm:1hug:

Back
X