Aşk mi bu ?

Huzurlazim

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2018
114
58
13
28
Kizlar hayatta basima gelmiyecegini dusundugum baskasindan duyunca bu kadar cabuk mu diyeceğim sey başıma geldi..
21 yasindayim 16 yasindayken aşik oldum ve 3 sene sevgili olduk . Bitek o girdi hayatima .baskada kimse olmadi. Unutamadim belli bi sure cok canim yandi kimseyi istemedim 2 senedir . Gecen hafta arkadasimin calistigi sehire gittim orda bi cocukla tanistim . Yakin sayilirlar arkadaşımla. Birlikte cok guzel vakit gecirdik okadar ilgili davrandiki oynadik birlikte oturduk erkekler gecerken beni kolumdan tutup kendine dogru cekti . Sabaha karsi gezelim dedik arabada yanimda oturdu sonra arkadasim kendi sevgilisiyle ben onla gezdim birlikte yuruduk fln kuzenimin sevgilsiine benim yarin gidecegimi duyunca israr etmis gezelim gitmeden diye . Cok guzel di okadar etkilendim ki hic aklimdan cikmiyo . Ama soyle bi durum var bu cocuk uzun bi iliski yasamis ve ondan sonraki iliskileri ciddiyetsiz olmus unutamamis galiba o yuzden kuzenimin sevgilisi uyarmis kizdan uzak dur diye . Ben kendi yasadigim yere dondum ama hic bir iletisim yok hayatinda bi gun ugrayan siradan bi insan olarak kaldim ama o benim icin oyle olmadi ilk defa kalbim boyle atti . Icimi dokmek istedim eklesemmi diye dusundum kuzenim yapma dedi ne olur bu halim ?

Bence aşk değil,
Sizinki hoşlanma,
Onunki keyifli zaman geçirme.

Ayrıca kuzeninizin erkek arkadaşı da uyarmış, dikkate almalısınız

Yapma, eğer öyle vakit geçirmek için sana yakinlasmamissa zaten bi şekilde ulaşır.

Sen ilgisinden hoslandin ve şu an böyle düşünüyorsun. Harekete geçme, bi beklentin de olmasın üzülürsün

Ilgi görmek hoşuna gitmiş senin...
Hep onun tavırlarından bahsetmişsin kendi duygularına değinmemişsin bile...
Aşktan ne anladıgına da bağlı...
Mesela bana göre askın tarifi bu değil :)

Farkli ortama gitmissin hep birlikte takilmissiniz tadi damaginda kalmis. Gozunaydin ask degil basine bela almaktan kurtuldun.:KK14:

Hoşlantı.

Ayrıca anlamadım ilk kez mi görüştünüz bu kişiyle? Eğer ilk kez görüştüyseniz erkekler yanınızdan geçerken sizi kolunuzdan tutması falan? Bilemedim. Bu tarz hareketleri yapan erkekler bana hiç inandırıcı ve samimi gelmiyor. Dikkat etmekte fayda var.

Söyle soyleyim bulundugumuz mekan ickili biyer degildi ama ickili gelmis inlarla vardi ve o insanlar yururken cekilmem icin kolumdan tutup cekti . Kendi duygularimdan bahsetmemisim evet . Ama ordayken yillardir yasini tuttugum iliskimi unutup farkli bi dunyadaydim ilk defa birine karsi boyle hissettim arkadasim sevgilisinin yaninda yakisiklimi begendinmi dedi bende begendim de ben gidiyorum ne faydasi var bana dedim belki bunu da duymustur en

Bu konu sevggilisi olan çocuk değilmiydi ya ?
Onun azcık oynanmış versiyonu?

Back
X