Aşk mı eğitim mi yardım lütfen.. :(

Ne yapardınız

• Aşkı seçerdim

OY: 2 2,1%
  • Eğitimi seçerdim

OY: 95 97,9%

• Ankete Katılan
    97
Sizin ilişkiden cacık olmaz kusura bakama.neden dersen,eğer erkek arkadaşın seni bu iki seçenek arasında bırakmayı düşündürcek bi erkekse , kesinlikle seni gerçekten sevmiyordur.seven adam önce okulun eğitimin der ve sabırla bekler.benim eşimde geç evlenmek istemiyodu okulum bitcek askerlik bitcek şartı koydum sıkıyosa beklemeseydi.eğitim eğitim eğitimmm

konuyu okumadım bile o kadar netim bu konuda ve bu kadar insan yanılıyor olamaz kesinlikle EĞİTİM

Bir erkek seni her an yarı yolda bırakabilir ama eğitim seni her daim yukarı çeker.... Hayatının hatasının ne olduğunu merak ediyorsan eğitimini yarıda kesip evlen...

Onunla 3 yıl önce tanıştım 1 dene beraberliğimiz oldu 2 senemiz ayrı gecti ve hep onu bekledim 2 sene gözüm kimseyi görmedi aşk ne onun sayesinde öğrendim . Geri döndü ve cok mutluyum 6 aydır birlikteyiz. Üniversite öğrencisiyim özel bir okulda okuyordum cemaat okulu olduğu icin kapatıldı. Ve kendi şehrimde bir üniversiteye gidemiyorum. Önüme bir fırsat cıktı yurt dışında mimarlık okuyabilirim hazırlıkla birlikte 5 sene.. Ve hayatımdaki insandan ayrı kalıcam . Okulum bitince seneye evlilik kararı almayı düşünüyorduk be geç evlenmek istemeyen bir insanla birlikteyim. Oray'a gidersem eminim ki çöm zor olucak ve bitebilir ilişkimiz . Hayatım kurtulur geleceğim icin cok büyük bir fırsat ama onsuz olabilirim . Cok seviyorum cok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Ya hayatımın aşkını kaybedicem yada geleceğim için Kars'ıma çıkan fırsatı :KK43: siz olsanız ne yapardınız

Burada ne okuyordun, farklı bir bölüm mü? Okuduğun seneler boşa mı gidecek? Normal de kapatılan okulların öğrencileri yine Türkiye'de devlet okullarına aynı bölümlere yerleşecekti, olmadı mı senin?

Ayrıca eğitim demek neden sevgiliyi bırakmak olsun, çok seviyorsanız bu engeli de aşarsınız, eğer burada başka okul seçme hakkın yoksa tabiiki eğitimi seçmelisin ama eğitimi seçmek aşkından vazgeçmek olmamalı.

Burada ne okuyordun, farklı bir bölüm mü? Okuduğun seneler boşa mı gidecek? Normal de kapatılan okulların öğrencileri yine Türkiye'de devlet okullarına aynı bölümlere yerleşecekti, olmadı mı senin?

Ayrıca eğitim demek neden sevgiliyi bırakmak olsun, çok seviyorsanız bu engeli de aşarsınız, eğer burada başka okul seçme hakkın yoksa tabiiki eğitimi seçmelisin ama eğitimi seçmek aşkından vazgeçmek olmamalı.
Benim bir senem boşa gidicek . 7500 öğrenciyiz Suriye'den İpek üniversiteside kapatıldı ordaki öğrencilerde bizde hep Ankara'yı tercih edicez ama anlata olmycak herkese . E hem şehir dışına gidicez hem diplomada Turgut Özal yazıcak mutlaka hemde şehirdışı masrafları ayrı okula para ödenecek..

Benim bir senem boşa gidicek . 7500 öğrenciyiz Suriye'den İpek üniversiteside kapatıldı ordaki öğrencilerde bizde hep Ankara'yı tercih edicez ama anlata olmycak herkese . E hem şehir dışına gidicez hem diplomada Turgut Özal yazıcak mutlaka hemde şehirdışı masrafları ayrı okula para ödenecek..
Ve söyle söyliyim öğrencilerde öğretim görevlilerine ön yargılı . Basta burda yıldırım Beyazıt'a geçirdiler bizi ama öğretim görevlileri ve öğrenciler ayağa kalktı imza topladı . Ve onlar madur olmasın diye biz farklı farklı şehirlere dağıtılıcaz.

kesinlikle eğitim.
an gelir ben bu adam için mi dersin ...
öncelikle kendin .kendi hayatın .geleceğin.

bu arada seviyorsa bekler diyenler ciddi mi?
yani 5 sene ülkelerarası ilişki olur mu gerçekten de? bence mümkünatı yok.kendinizi kandırmaktan başka birşey değil.

Onunla 3 yıl önce tanıştım 1 dene beraberliğimiz oldu 2 senemiz ayrı gecti ve hep onu bekledim 2 sene gözüm kimseyi görmedi aşk ne onun sayesinde öğrendim . Geri döndü ve cok mutluyum 6 aydır birlikteyiz. Üniversite öğrencisiyim özel bir okulda okuyordum cemaat okulu olduğu icin kapatıldı. Ve kendi şehrimde bir üniversiteye gidemiyorum. Önüme bir fırsat cıktı yurt dışında mimarlık okuyabilirim hazırlıkla birlikte 5 sene.. Ve hayatımdaki insandan ayrı kalıcam . Okulum bitince seneye evlilik kararı almayı düşünüyorduk be geç evlenmek istemeyen bir insanla birlikteyim. Oray'a gidersem eminim ki çöm zor olucak ve bitebilir ilişkimiz . Hayatım kurtulur geleceğim icin cok büyük bir fırsat ama onsuz olabilirim . Cok seviyorum cok kararsızım ne yapacağımı bilmiyorum. Ya hayatımın aşkını kaybedicem yada geleceğim için Kars'ıma çıkan fırsatı :KK43: siz olsanız ne yapardınız
Hiççç düşünme ablacım... Eğitim şart , aşk her yaşta her ilde , hatta her ülkede bulunabilir ama karşına çıkan geleceğini kurtaracak olan bu iş hayatındaki fırsat birdaha belkide çıkamayacak. Çok iyi düşün derim , eğitimini ihmal rtme .
Not: şuan yazıyı yazan kadın aşkı için eğitiminin en parlak dönemlerine bir çizgi çekmiş ve imkanı olsa o günlere deli gibi dönmek istiyor... Evliyim mutlu değilmiyim ? Hayır mutluyum ama keşkkke yinede dönebilsem maziye diyorum

yorumları okumadan yazıyorum. hayatının aşkıysa, sen de onun hayatının aşkıysan birbirinizi beklersiniz. beklemeyi de aşkınızın imtihanı kabul edersiniz. önce eğitim diyorum.:KK66:

konu sahibi sana gerçek bir hayat hikayesi anlatayım. okuyanlara da ibret olsun. benim biyolojik annem amerikalı. babamla amerikada tanışmışlar. aşık olmuşlar ve biyolojik annem aşkı seçmiş. eğitimini, ailesini, memleketini bırakıp ülkemize yerleşmiş. sonra mı? kararından pişmanlık duymuş, beni ve babamı terketmiş, ülkesine geri dönmüş. oysa vaktinde babam önce okulunu bitir, daha sonra yaşayacağımız ülke konusunda daha sağlıklı kararlar veririz demiş ama o dinlememiş. babam o zamanın şartlarında yüksek lisanstan sonra ülkemize dönmek zorundaymış. biyolojik annem de sabırsız davranmış, iyi düşünmemiş. aşk biraz da sabır işi. noldu? kızını 15 yaşındayken gördü. yani beni. pişman mı? evet. o aşılmaz iletişim kopukluğunu yaşıyor mu? evet. eğitimini tamamla canım. aşkınızın imtihanı gör bu ayrılığı. sonrasında pişman olursun. evlenirsin, eşini de kendini de, belki çocuğunu da üzersin.

aşk karın doyurmuyor. önce git eğitimini bi al.
gerçek aşksa zaten 3 sene de bekler 5 sene de

kalırsan o diploma ile adın darbeciye paralelciye bile çıkar. İşsiz kalırsın.

Aşk ne ki ? Senin baktığın yerden karşıda ki de baksa 2 sene gözün yollarda bekletmezdi.
Herif rahatça 2 sene gez toz eğlen oh geri dön kız eğitimden feragat etsin.

Yok ya vay paşam.

EĞİTİM

Back
X