Aşk mı hırs mı?

angelatwo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Mart 2010
151
0
96
Isparta
ya kızlar ben 5 ay once bi cocukla takıldım.seni seviyorum cıkalım diye paldır küldür teklf etti ben de önce tanısalım snra bakarız fln ddim daha 2 kere bulusmustuk oysa ki snra birkaç kez beni ekti kavga ettk ve olmadı bu iş kısaca.Hatta çocuk bn yapamıcam fln dedi ben biraz üstüne yürüyünce o bıraktı yani :gitme:
Şimdilerde okulda ne zmn cocugu gorsem boynuna sarılasım felan geliyordu beni baya çekiyordu kendine hatta bir iki tane sivilce bile cıktı yuzumde ruyamlarımda onu goruyordum çogu gece ama araya cumartesi pazar fln girince unutuyorum..
Bi de gecenlerde konsere çagrdı gitmedim sanki çagırdıktan snra bulusma şevkim de gitti gibi yani.. Sizce bu benim hırsım mı aşkım mı yaşayamamışlığım mı nedir yani bu çelişki ? O zamanlar cok istemiştim onu o kadar cok istemiştim ki tamamdır ya biz cıkıcaz derken hayal kırıklığı..
Yarın görsem gene elektrk hissedecgmden emnm ama araya zaman grmeye görün siz hemen unutuyorum kafayı yicem nedir bu ya?

sadece kafan karışmış o kadar.. alışkanlık gibi bişey bu.. zamanla geçer cnm

saol cnm ya yorumun icin.. cidden kafam cok karısık.. bi de kndisi aşıkken ilanı aşk etmişken benden bi anda vazgecmesinin verdigi soguk dus etkisi de buna dahil tbi

böyle ikilem yaşayan birisiyle nereye kadar devam edebilirsin ki ztn en iyisi boswer gitsin

Haklısınız ve cok ktu bi huyu daha var ki o da hava atmak.. arabayla okula gelmiş ben çarsıya yuruodum seni götürürdüm ama hocalar fln vardı o yuzden bsey demedm ama yorulmanı istemem cart curt salladı boyna arabayla geldigi dogruymus ama ben fark etmedgm icin bunu dedi.(5 ay oncesnde tbi) arkadaslarına da kızlar konusunda biri bi yere çağırsa o davet etti bu davet etti diye konusuyormus ne kadar etik artık orasını siz düşünün..
Aşk hava atmayı kaldırır mı kaldırmaz mı diye düşünmüyorum bile çünkü aşık oldugumdan bile emin degilim CADIARZU

ergenlik döneminde iseniz bunları yaşamanız çok normal biraz zaman verin sadece hoşlanma olduğunu düşünüyorum aşk farklı bir histir bir kaç günde geçmez saglıcakla kalın aradığınız mutluluğu bulmanız dileğiyle...

Haklısınız yorumunuz için tşk.Aşk'ın ben de böyle bişey oldugunu düşünmüyrm her ne kdr daha önce tam anlamıyla tatmamış olsamda.. 17 yaşındayım :bbo:

Son düzenleme:
hepimiz o yaşlarda cok benzerini yaşadık, dert etme. biliyorum duymaktan sıkıldın ve duydukça ''amaaan'' diyosun ama, unutursun, bu halin aklına gelir bi kac sene sonra da, yok artık buna mı üzülmüşüm dersin. aşk da değil bu sevgi de değil. muhtemelen sana olan ilgisi hoşuna gitti, ve sonrasında da kaçan kovalanır hesabı. gençsin, ooo oooo daha kimler çıkar karşına... hayatın tadını çıkar

Emin ol aynısını bende yasadım o dönemlerde.Staj yapıyordum aynı yerde calısıyorduk.Görünce hersey degisiyordu.İsyerinden cıkıp eve gidene kadar ama.

Ondan sonra aynı böyle senin dedigin gibi aklıma bile gelmiyordu.:1rolleyes:

wuhuuu bunun doğal olduğuna sevndm.. kendimi sorunlu gibi hissediyordum demekki sorun bende değilmiş.. Teşekkürler yorumlar için.. a.s

Sıkıntıdan ya da düşünmekten mi bilmiyorum artık yağlı bişey de yediğim yok.. Ne çerez çekirdek fln yerim ne de ceviz gibi yağlı şeyler ama oluo.. Şu an çenemde kocaman bi tane var :kızgın:

bn bu hikayeyi biyerden hatrlıyorumm :) arkadşmda senin qibydi.. qördüqü zmn aklından çkmıyodu.. çocuğun arkadaşımı sevmemesine kızıyodu bni nasl sevmz diyodu.. snra naptıı neetti çocuğu kndine aşık etti ama şimdi kızda heves kalmadı :) kndide diyo şimdi hırsmış dye.. seninkide onun gibi sadece hırs tbi bncee

Back
X