- 29 Nisan 2018
- 112
- 42
- 13
- Konu Sahibi Enivecivokkee
-
İngilizce nick yazmayı biliyorsun ,Türkçe yazı yazmayı bilmiyor musun ? :) Azıcık noktalama falan ...böyle olunca kopuyorum konudan ..Merhaba hanımlar evlilik için illa aşk şart mi yada yoğun bir sevgi.karsidakinin sevgisi daha çoksa mutlu olunur mu.isi ve huyu güzel biriyle nisanliyim evlenmek uzereyiz ama içime sinmeyen şeylerde var.tipi gbi mesela bunlara evlendikten sonrada takılmaya devam edilir mi yoksa alışıyor muyuz.evli hanımlar fikirlerinize ihtyacim var
İngilizce yazmakla Türkçe kurallarına dikkat etmek arasında bağ kurmak ne kadarda anlamlı.hizli yazdım ilk konum düzenlemeden attim makale yazmıyorum ki. düzeltirim anlamanız icin.anlayan anlayıp cevap vermiş ama...İngilizce nick yazmayı biliyorsun ,Türkçe yazı yazmayı bilmiyor musun ? :) Azıcık noktalama falan ...böyle olunca kopuyorum konudan ..
Ben cahilim apla kusura bakma :)İngilizce yazmakla Türkçe kurallarına dikkat etmek arasında bağ kurmak ne kadarda anlamlı.hizli yazdım ilk konum düzenlemeden attim makale yazmıyorum ki. düzeltirim anlamanız icin.anlayan anlayıp cevap vermiş ama...
Estağfurullah apla değil abla bu arada :)Ben cahilim apla kusura bakma :)
Tamam apla ,bi dahakine abla derim :) yaş kaç senin :)Estağfurullah apla değil abla bu arada :)
Hiç sevgi duymadığım sadece mantıken kabullendiğim biri ile değil evlilik düşünmek , elimi tutmasına bana dokunmasına bile tahammül edemezdim
Tabi ki aşk evliliği . Ve aşk varsa mantık yoktur !Merhaba hanımlar evlilik için illa aşk şart mi yada yoğun bir sevgi.karsidakinin sevgisi daha çoksa mutlu olunur mu.isi ve huyu güzel biriyle nisanliyim evlenmek uzereyiz ama içime sinmeyen şeylerde var.tipi gbi mesela bunlara evlendikten sonrada takılmaya devam edilir mi yoksa alışıyor muyuz.evli hanımlar fikirlerinize ihtyacim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?