Aşk mı mantık evliliği mi

Enivecivokkee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2018
112
42
13
Merhaba hanımlar evlilik için illa aşk şart mi yada yoğun bir sevgi.karsidakinin sevgisi daha çoksa mutlu olunur mu.ben nisanliyim nişanlım dört dörtlüye yakın diyebileceğim brii huy olarak ama.tip olarak bi turlu sevemiyorum içime sinmiyor başlarda önem vermemistim sevgiye ilgiye ihtiyacım olan bı zamanda tanıştık oda bunları verdi bana.sonrra sonra ciddiye binince bunları düşünmeye başladım evelnince hala bunlara kafayı takarsam nasıl yuruyecek cok çirkin biri degl ancak ben yakistramiyorm tipime.boy görünüş ağzı gözü herşeyi dert ediyorum baskalaryla karşılaştıriyorum ayrılamıyorumda huy daha önemli laflariyla.geldim buraya kadar.ben kimseyi bırakamam bide daha öncede hep terkedildim zaten.ozellikle evli hanımlar lütfen bi akıl istyorum

Aşk mantık işi değil zaten
Lakin mantığın sana doğruyu yanlışı göstermekte büyük fayda sağlar. Birini tipinden dolayı sevemiyorsanız söyleyecek mantıklı bir şey bulamayabilirim

Aşk maalesef herşeye yetmiyor mantık da zaten her yönüyle bakıyorsunuz olaya sonuçta mantığınız sevmediğiniz bir insana evet demez.

İçinden sevmek gelmiyorsa
Sevdiğin seni sevmiyorsa
Olmazzzz.
Ama karşındaki seni ne kadar çok severse mutlu olma olasılığın o kadar çok artar

İngilizce nick yazmayı biliyorsun ,Türkçe yazı yazmayı bilmiyor musun ? :) Azıcık noktalama falan ...böyle olunca kopuyorum konudan ..

İngilizce nick yazmayı biliyorsun ,Türkçe yazı yazmayı bilmiyor musun ? :) Azıcık noktalama falan ...böyle olunca kopuyorum konudan ..
İngilizce yazmakla Türkçe kurallarına dikkat etmek arasında bağ kurmak ne kadarda anlamlı.hizli yazdım ilk konum düzenlemeden attim makale yazmıyorum ki. düzeltirim anlamanız icin.anlayan anlayıp cevap vermiş ama...

Hiç sevgi duymadığım sadece mantıken kabullendiğim biri ile değil evlilik düşünmek , elimi tutmasına bana dokunmasına bile tahammül edemezdim

arkadasa katılıyorum. aynı yataga gırıcksın sonucta. sevmedıgın bırıyle nasıl olacak. ben kacardım vallaha. mantık gereklı ama ask da gerek

ben Mantik diyorum- ask gelip gecici. Sevgi, sadakat, saygi kalici.

Tip olayina bence fazla takilma- bazi kadinlar hamilelik ve cocuk bakimindan sonra evrim geciriyorlar. negatif anlamda.

Tabi ki aşk evliliği . Ve aşk varsa mantık yoktur !
Mantıkla evlenip ısanamayacağım bir adamdansa , aşkla bağlanmayı tercih ederim . Ve pişman olursam da sevdim ne yapalım "kendim ettim kendim buldum" derim ....

Aşk ama içinde sevgi saygi hoşgörü anlayış olan bir aşk ayrıca bu aşkta biraz mantıklı olmalı. Bu ic güzellik mi onemlidir dış güzellik mi gibi oldu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…