Aşk mı mantık mı?

herşeyden önce iyi bir iş önemli cnm evi olmuş arabası olmuş önemli değil. iyi bir işi olanı tercih etmeni tavsiye ederim ama yinede karar senindir maddi durum kötüleşince ilişkilerde bozulabiliyor. yani mesela biz eşimle çok sevşyoruz birbirimizi ama ailesi yüzünden yapılan borçalrda ben istemeden de olsa bazen söyleniyorum eşimde karşı cvp verse al sana kavga ve boşanma.

evt cnm öyle haklısın ki..
mal para pul değil burda bazı arkadşlar ynlış anlıyor..
demek istediğim güvence iki kuruşun lafını yapmam allah sağlık sıhhat versin ilk önce..
ama dediğim gibi bu aralar hep ikilemdeyimm..
neden bilmiorm

bizim çooook aç kaldığımız zaman oldu. nasıl diyim sana mesela sadece 1 simiti paylaştık, cebimizde 5 kuruş olmadan. bütün bunlar bizi çok daha yakınlaştırdı. evlilikten önce iyi günde kötü günde kısmının KÖTÜ GÜNDELERİNİ yaşadık resmen :P Allaha çok şükür iyi günler yakındır inş..
çalışkanlık içinde olsun sevgilinin.. aman karım ne de olsa kazanıyo, ben de kahvelerde takılayım mantığında olmasın da :D

yalnız bence senin aklın gibi kalbin de karışmış... o diğer çocuk kalbinde kendine bir yer açıyor olabilir mi?

en önemli insanlık. diğer okumuş olan iyi biri mi? sana gerçekten değer verecek mi? bunlar çok önemmli..
sevgilinden çok memnun olsan hiç düşünemezdin bile başkasını..
ama illaki 2 sinden biri olcak diye bir kural yok.

bizim çooook aç kaldığımız zaman oldu. nasıl diyim sana mesela sadece 1 simiti paylaştık, cebimizde 5 kuruş olmadan. bütün bunlar bizi çok daha yakınlaştırdı. evlilikten önce iyi günde kötü günde kısmının KÖTÜ GÜNDELERİNİ yaşadık resmen :P Allaha çok şükür iyi günler yakındır inş..
çalışkanlık içinde olsun sevgilinin.. aman karım ne de olsa kazanıyo, ben de kahvelerde takılayım mantığında olmasın da :D

yalnız bence senin aklın gibi kalbin de karışmış... o diğer çocuk kalbinde kendine bir yer açıyor olabilir mi?

bilemiyorum canım.. ama bana teklif edenle inan öyle tesadüf karşılaştırdı ki bizi..
çocuk namazı da kılıyor. gerçekten çok çalışkan ibadetlerini de yerine getiriyor yani..
çok farklı bir insan..
diğerini ise çocukluktan beri tanıyorum..tamam o da ekmeğini kazanan bir insan..
ben bu kadar kararsız olmazdım gerçektenn..

allah kimseyi kararsız bırakmasın..

bilemiyorum canım.. ama bana teklif edenle inan öyle tesadüf karşılaştırdı ki bizi..
çocuk namazı da kılıyor. gerçekten çok çalışkan ibadetlerini de yerine getiriyor yani..
çok farklı bir insan..
diğerini ise çocukluktan beri tanıyorum..tamam o da ekmeğini kazanan bir insan..
ben bu kadar kararsız olmazdım gerçektenn..

allah kimseyi kararsız bırakmasın..

amin... bence bi enine boyuna düşün.. geçici bi duygulanmaysa bu 2. kişi sonra üzülebilirsin..
ama diğer türlüyse şu anki sevgiline de haksızlık etme, ayrıl, süre iste vs...

en önemli insanlık. diğer okumuş olan iyi biri mi? sana gerçekten değer verecek mi? bunlar çok önemmli..
sevgilinden çok memnun olsan hiç düşünemezdin bile başkasını..
ama illaki 2 sinden biri olcak diye bir kural yok.

sevgilim çok iyi bir insan maş.. ama üniversite okumasını çok isterdim bilmiyorum ama eğitim çatışması ..
buna çok inanıyorum ben.. grçekten tnıdıklarımda var böyle..

banada ötekini sevmeye başlamışsın gibi geldi:21:

amin... bence bi enine boyuna düşün.. geçici bi duygulanmaysa bu 2. kişi sonra üzülebilirsin..
ama diğer türlüyse şu anki sevgiline de haksızlık etme, ayrıl, süre iste vs...

hayatta!!!!

ayrılmaz.. kesinlikle kabul etmiyor ayrılmayalım diyorda başka birşey demiyor

hayatta!!!!

ayrılmaz.. kesinlikle kabul etmiyor ayrılmayalım diyorda başka birşey demiyor

hmmm... e sen istemedikten sonra bu ilişki de devam etmez, öyle ayrılmayalım demekle olmaz ki.. işte sende bitiyor iş. bence o kişiyle bi çekim olmuş ki sen bu durumu sorgulama ihtiyacındasın...

arkadşlar kaç gündür kararsızımm..
inanın ne karar vereceğimi bilmiorm..
bi yandan sevgilim var..sevgiye dayalı.. şuan devam ediyoruz ilişkimizi.. okumuyor..
açıktan başlamayı düşünüyor...
ve bi yerde çalışıyor..işi de fena deil..
bi taraftann bşka birisi de var. yani bana sevdiğini söyleyen aylardır..
o ise iyi bir üniv. iyi bir bölüm okuyor çok azimli fena çocuk değil..
ilk defa böyle kararsızlık yaşıyorum..
ne kadar da kötü birşeymiş karar veremememk:14:

birkaç ay önce olsa kalbini dinle derdim canım ama akıllandım artık deneyimlerimden sonra.aşk biryere kadar ve çok geçici inan.maddiyat tabiki tek kriter olamaz yada okumuş olmak.ama çok önemli oldugunu düşünüyorum.zaten insanlar maddi sorun yaşadıklarında yada erkekler bayanlar kendilerinden üstün bir okul okudugunda bunu çok kompleks yapıyorlar.bunun dışında eğer karar veremiyorsan zaten sevgiline çok aşık değilsin..sonuç olarak ben mantık diyorum:34:

Mantıkla nereye kadar gidilir bilmiyorum sonunda aşık olmadığın sevmediğin bir insanla sırf işi iyi ünv okumuş diye ilişki yürütmek ne kadar doğru bilmiyorum...en önemlisi güven en çok kim güveni sağlıyor sana...kim daha çok sadakatlı.ilerde kimin ne olacağı hiç belli olmaz.Açıktan okumayı düşünen arkadaşının işleri ilerde daha iyide olabilir..Bende üni okudum ama işsizim her üniversite okuyan kolay kolay iş bulamıyor malesef..Yüreğin kime çarpıyorsa kimde mutlu olacağını hissediyorsan ona git derim..birlikte birşeyleri omuzlayıp beraberde yapabilirsiniz....:69:

Aşk mı mantık mı?Sınırlar zorlanacak kadar pamuk ipliği bir olayın içinde değilse kişi tabiki aşk.Mantığın devreye gireceği bir durumsa mantıkta göz ardı edilmemeli.

Back
X