Ask mi mantik mi

Merhabalrr size danismak istedigim bi durumm var :110: ben 21 yasindayim lise yillarimda bi cocugu delice sevdimm cok asiktim yasin vermis oldugu toyluk tecrubesizlik gozumu kor etmisti iki yil cikmistik ve aldatmisti beni unutmak zor oldu halada unutmadim fake hesaplardan bakarim durumlarina resimlerine hala ama onun kadar birini sevemedim simdi hayatimda biri var cok iyi biri bi dedigimi iki etmez gozumun icine bakar ben bagrsam cagrsam susar beni idare eder nazik romantik ve beni cok seviyo ama sorun su ki ben onu hic sevmyorum sadece deger veryiyorum. Napmaliyim asik degilim hicbi sekilde mantigimi dinleyip onla birlikte olmalimiyim sevmedigim icinde icimden bi sey yapmak gelmiyo heyecan yok :KK12::KK12::KK12:
Canm sevmiyosan ayril kimseniduygusuyla oynamaaynisi sana yapilsa gider mi hosuna ah alma yol ver

21 yaş mantıkla ilişki yürütebilecek bir yaş değil bana göre
Aşık olmak varken :KK66:

Ben evlencem demedim ki yasim genc olabilir hayatima daha cok insan gircek olabilir ama girenlerin bu kadar iyi olcagini dusunmuyorum iyisi gidip dahada iyisi gelmiyo maalesf

tamam bunu bu aralar ben de düşünüyorum ama bi daha asla aşık olamam güvenemem yaş 28. sen hayırdır?

Aşklı mantık:)
Bence bu kadar kasmayın kendinizi. İlla hayatınızda biri olmak zorunda değil. İleride bu soruyu sormayacağınız biri çıkacak karşınıza belki de.

mantık denedim ve nişanı attım çok saçma bir olaymış. aşk lazım aşk :KK200:

Sevmediğin insanla işin ne ? Yalnız kalmaktan korkan,değer görmemişlerdensiniz. Zavallı bi adam sizi sevdi diye ego tatmin ediyorsunuz. Seviliyorum,değer görüyorum oh oh diye diye içinizden.. Yazık.. Adama yazık..

21 yaşında bır seçim yapmak zorunda deılsınız sadece zamana bırakın sevdıgınız ve mantığınıza uyan bırı çıkacak...

Eski erkek arkadaşınız eski olmuş gitmiş, çocukluk aşkıymış bitmiş. Ben ona hala içinizde aşk sevgi anlamında bir şeyler olduğunu düşünmüyorum sadece bir saplantı olabilir, merak olabilir hem sizi aldatan üzen birini neden istiyorsunuz ki bir tane hayatınız var!

Şuan ki arkadaşınız içinse üzüldüm boş yere ümit veriyorsunuz, kalbini kırıyorsunuz adamın tek suçu sizi sevmek mi neden bağırıp çağırıyorsunuz ki?

daha yaşınız genç, önünüzde daha uzun yıllar var illa hayatınızda birisi olması gerekmez, bırakın adamı oda kendisini seven değer veren biri ile olsun

Back
X