• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ask mı mantıkmı?

bmabk

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2014
32
2
6
35
İstanbul
kızlar arkadasımın hesabından günlerdir kafamı kurcalayan bi problemi tartısmak istiyorum.benim hayatımda biri var ama sevgilim değil fakat onunla konusmayı mesajlasmayı cok seviyorum uzun zamandır ilkkez birine bu duyguları hissediyorum. ama bir yandanda benden 4 yas büyük futbol oynayan ve yarın bulusacak olacağım bana çok fazla değer veren biri var kendi kendime düsündüm ve bolluk içinde hayatıı yasamak için futbolcuya yönelmeyi tercih ettim bir diğer yandanda sevdiğim kisi. forumları okurken ask evliliği yapan çoğu kisinin pismanlığını görüyorum bana bir fikir verin nolur.

Bolluk içinde hayat demissin ,her futbolcu devam edip çok paralar kazanamıyor ama.İleriyi düşünüyorsun ,evliliği acaba futbolcuda aynı fikir de mi senle?
O yada bu demiyorum yasin kaç bilmiyorum ama kalbinin sesini dinle.Kaç yaşındasınız?

ne zaman asık olsam hep acı cektim korkuyorum açıkçası sefasını sürmek istiyorum artık...

Ön yargı ile davranmayın..

Paranın olduğu her yerde huzur ve mutluluk olacak diye kesin bir yargı mı var ? Hayır..
Aşk evliliği yapanların hepsi mi pişman ? Hayır..
Mantık evliliği yapıp da, mutlu olanlar yok mu ? Evet , var..

Ama bu tamamiyle size kalmış bir şey..

İlk kez , bir kişiye karşı böyle duygular hissediyorum yazmışsınız.Ben sandım ki, ilk defa aşık oluyorsunuz..

O yüzden bu ön yargıdan kurtulup hem aklınıza hem kalbinize yatan kişiyle birlikte olsanız, sizin için daha hayırlısı olur bence..

Bolluk içinde yaşamayı tercih ettiniz demek:ssz:
siz yarının neler getireceğini biliyor musunuz?

Bolluk içinde hayat demissin ,her futbolcu devam edip çok paralar kazanamıyor ama.İleriyi düşünüyorsun ,evliliği acaba futbolcuda aynı fikir de mi senle?
O yada bu demiyorum yasin kaç bilmiyorum ama kalbinin sesini dinle.Kaç yaşındasınız?

bana bunları hissettiğini biliyorum galatasarayın altyapısında oynuyor geleceği çok parlak 17 yasındayım. o da 21 ine girecek ekimde

Son düzenleme:
mantıgın futbolcu mu diyor yani? para icin?

ay ben sandım ki futbolcuya aşıksın da ilerde sorun olur mu diyorsun...
digeri de konusa konusa hem aklına hem kalbine girdi gibi okudum. direkt onu sec diyecektim. fakat roller farklıymış.

ben simdiye kadar mantıgımın kabul etmedigi kimseyi tutkuyla sevemedigim icin bu tercihi pek anlamam...

hiç bir fikrim yok ama bana çok değer veriyor. hani bir söz vardır ya gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni.....

tamam da daha 18 yaşındasın okumuyor musn?
ne işle meşgulsün?
bu yaşta nasıl evlilik düşünüyorsun

hiç bir fikrim yok ama bana çok değer veriyor. hani bir söz vardır ya gönlünü gün edeni sevmez sevda ister hep onu üzeni.....

sevmedigin bir futbolcuya sen afra tafra yapacaksın... o da nazını cekecek mi sanıyorsun?
sen ilgi gostermedigin surece onun etrafında mankenler dolusurken senin o bollugu gormen biraz zor.

hem daha kucuksun canım, kamyon arkası tipi yazılara gore hayatına yon vermeye calısma, yoksa hayatta cok hata yaparsın...

Sana bunları hissettiğini bilemezsin ,açıkça söyledi mi bunları?Yasin daha çok küçük.muhtemelen askerlik te yapmamıştır.Hayalperest davranıyorsunuz.
Sadece kalbini dinle diyorum.Nasılsa bu yaşta evlilik olmayacak istediğinle sevdiginle beraber ol.

evlenme açısından yazmadımki bunları :3:

ask evliliği yapanların mutsuz olduğu kanısına vardın, bolluk içinde yaşamaya yöneldin
evlenmeyi düşünmüyorsunda, ee nasıl yaşayacaksın evlenmeden bolluk içinde
azcık tutarlı olsan fena olmaz hani :51:

ask evliliği yapanların mutsuz olduğu kanısına vardın, bolluk içinde yaşamaya yöneldin
evlenmeyi düşünmüyorsunda, ee nasıl yaşayacaksın evlenmeden bolluk içinde
azcık tutarlı olsan fena olmaz hani :51:

birazcık rahat büyüdüm ve ileride yapacağım meslek tiyatro oyunculuğu futbol oynayanları oldum olası çekici bulmusturum :5:

sevmedigin bir futbolcuya sen afra tafra yapacaksın... o da nazını cekecek mi sanıyorsun?
sen ilgi gostermedigin surece onun etrafında mankenler dolusurken senin o bollugu gormen biraz zor.

hem daha kucuksun canım, kamyon arkası tipi yazılara gore hayatına yon vermeye calısma, yoksa hayatta cok hata yaparsın...

kesinlikle haklısınız ama insan değer vermediği birinin bu kadar üzerine düsmez ki? :5:

Back
X