• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ask mı mantıkmı?

birazcık rahat büyüdüm ve ileride yapacağım meslek tiyatro oyunculuğu futbol oynayanları oldum olası çekici bulmusturum :5:

Şimdi zorluk içinde büyüsen bu düşüncelerini anlarım ama rahat büyüyüp bu kadar ileriyi düşünmen bana garip geldi açıkçası.
acelesi yok ki bu işlerin..
25 yaşa kadar neler değişir de sen bile şaşırırsın.
şöyle böyle olacak deme kul yazar kader gülermiş:34:

futbolcuyu seç tabii, fakir olana aşık değilsin zaten. aşık olsaydın bu soruyu sormazdın
böyle ikilemde kalan birinin yaşıcağı duygu kadar basit değil aşk :ssz:

fazla hayal dünyasında yaşıyorsun yaşamak istediğin hayat öyle sandığın kadar kolay değil, oyuncu olcan futbolcu sevgilin olcak bolluk içinde yaşam:51:
en azından gönlünün geniş olması gerek.
neyse sana ütopyanda mutluluklar :21:

Şimdi zorluk içinde büyüsen bu düşüncelerini anlarım ama rahat büyüyüp bu kadar ileriyi düşünmen bana garip geldi açıkçası.
acelesi yok ki bu işlerin..
25 yaşa kadar neler değişir de sen bile şaşırırsın.
şöyle böyle olacak deme kul yazar kader gülermiş:34:

aslında benim asık olduğum kisinin beni sevmemesinden korkuyorum çünkü etrafında çok kız var artı bu çocuk benim düsmanımın eski sevgilisi ve uzun süreli çıkmıslar :2:

aslında benim asık olduğum kisinin beni sevmemesinden korkuyorum çünkü etrafında çok kız var artı bu çocuk benim düsmanımın eski sevgilisi ve uzun süreli çıkmıslar :2:

öyle futblcu vs ayağına ben güvenmem açıkçası
bir özgüvenli oluyorlar gereksizce.:ssz:
olmayanlar müstesna tabi de. bu yaşlarda normal böyle düşünmen.
yaşadıkça deneyim kazanacaksın sen de:6:

hala anlamadım, futbolcuyu cekici buluyorsun deger veriyor diyorsun... ama secim nedenine bolluk diyorsun.

ileriyi dusunme, yarın birgun koşarken allah korusun ayagına kırsa profosyonel hayatı bitse terk mi edeceksin?

hem seviyorum hem de iliskimiz devam ederse rahat ederim diyorsan devam et, kimse ayrıl demiyor ki zaten.

ya öbür adama loto cıkarsa? bak bu da bir ihtimal...

para durumu degisir, saglık degisir hatta aşk da biter, ama sevgi saygı varsa kalır. ona gore de secim yap... ya da 3.yü bekle.

kızlar arkadasımın hesabından günlerdir kafamı kurcalayan bi problemi tartısmak istiyorum.benim hayatımda biri var ama sevgilim değil fakat onunla konusmayı mesajlasmayı cok seviyorum uzun zamandır ilkkez birine bu duyguları hissediyorum. ama bir yandanda benden 4 yas büyük futbol oynayan ve yarın bulusacak olacağım bana çok fazla değer veren biri var kendi kendime düsündüm ve bolluk içinde hayatıı yasamak için futbolcuya yönelmeyi tercih ettim bir diğer yandanda sevdiğim kisi. forumları okurken ask evliliği yapan çoğu kisinin pismanlığını görüyorum bana bir fikir verin nolur.

Sen evlilik düsünüyorsun da bakalım evlilik seni düsünüyor mu ablacım? Ne biliyorsun seninle evlilik niyetinde olduklarını? Biraz konusunca anlasılabilecek bir sey degil ki bu. İkincisi madem rahat yasamak istiyorsun, biraz cabala kendin elde et bir seyleri. Niye bu kadar kolaycısınız?

Neyse hakkından hayırlısı canım.

hala anlamadım, futbolcuyu cekici buluyorsun deger veriyor diyorsun... ama secim nedenine bolluk diyorsun.

ileriyi dusunme, yarın birgun koşarken allah korusun ayagına kırsa profosyonel hayatı bitse terk mi edeceksin?

hem seviyorum hem de iliskimiz devam ederse rahat ederim diyorsan devam et, kimse ayrıl demiyor ki zaten.

ya öbür adama loto cıkarsa? bak bu da bir ihtimal...

para durumu degisir, saglık degisir hatta aşk da biter, ama sevgi saygı varsa kalır. ona gore de secim yap... ya da 3.yü bekle.

inanın bana diğeri bana futbolcu olanın verdiği güveni verse kosarak giderim ama yok ayrıca onun arkadas çevresindende beni sevmeyen iinsan çok hakkımda kötü bir referans verirseler yüzüstü kalmaktan korkuyorum:2:

futbolcuyla sevgili olursan nasıl sefasını süreceksin anlamadım?

17 yasindasin ne mantigi ne aski ayirt edecek yastasin takil kafana gore evlenecek yastakiler dusunsun o isleri sen yorma kafani boyle seylerle

inanın bana diğeri bana futbolcu olanın verdiği güveni verse kosarak giderim ama yok ayrıca onun arkadas çevresindende beni sevmeyen iinsan çok hakkımda kötü bir referans verirseler yüzüstü kalmaktan korkuyorum:2:

olay o zaman ask mı mantık mı degil ki.
zaten futbolcu konusunda da ne derece mantık secimi olur o da tartısılır.
sen su an boyle buyuk secimler yapacak bir yasta degilsin zaten,
o yuzden kalbini ne hızlı attırıyorsa ve mantıgının da reddetmeyecegi bir kisilige sahipse bu her kim ise onu seç.

eger futbolcuyla ilken aklın digerinde kalacaksa ikisini de kaybetmeyi goze alıp digerine yonel.
sonuc olumsuz da olsa birini zihninde aldatmaktansa yalnız kalmak daha onurlu birsey.

Back
X