• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk mı para mı

muhsi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2014
34
1
96
sızı cok seven bır erkek mı.... para dolusu bır hayat mı ... :52:

İnan ikiside çooook lazım çok seven bi erkek olsa istediğin bşey alamck parada çok olsa sevmezsen neye yarar

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

iki gönül bir olunca samanlık seyran olurmus,ask bence.sevmediğin bir adamla tirilyonluk olsun bi ömür gecmez:KK52:

sevdiğin erkeğin çok parası olmasına gerek yok, helal kazansın yeter..:KK51:

biz böyle bir ikilemde kalıyorsak o halde erkekler de şöyle mi düşünüyor acaba:KK14:

güzel/zengin kız mı, sevdiğim kadın mı? :KK59:

bende aşk bitmez sevdiğin erkek helaliyle kazandıktan sonra seni paranın degıl onun mutlu ettıgını gorursun zaten

ikiside olsa fena olmaz ama aşk derim :) çok seven erkek azıcık imkanla bile bir kadını dünyzın en zeni kadını yapabilir

bana aşık olan adam...
canım , sevgilim, hayat arkadaşım, herşeyim
yanımda olsun sevgisi hiç bitmesin inşallah :nazar:
para bir şekilde kazanılır, aşk bitmesin yeterki

çok seven erkek hikaye tabik :) para dolu hayattttt para olunca her turlu erkek satın alınır :)))

Tabiki aşk. Beni çok sevsin bende onu çok seviyim paranın bi önemi yok karnımız doysun yeter:)

Tabi ki önce aşk olsun. Ama erkeğim de Mert olsun çalışkan olsun. Benim aşkım öyle şükür. Durumuda iyi. Bana da deli gibî aşık kızlarrr :) Allah bozmasın

ikisi de başa bela herşey yeteri kadar olsun fazlasını Allah isteyene versin:KK12:

ikisi de olsa fena olmaz tabi :P

SEvdigin erkek fakir olsun onunla o yoksulluhu yasa bakalim hala ask diyo musun :D tabi en makbulu birbirinize asik oldugunuz zengin erkek :D:D ama o da cok nadir bulunuyo. Valla bence zengin biri alsin seni en luks restoranlarfa yedirsin icirsin hediyeler alsin bak bakim nasil seviyosun :) ben boyle dusunuyorum ama tabi karsimda sevdigim adam ve zengin bi adam olsa sevdigim adami secerim o ayri tabi :D eger sevdigim biri ve beni seven yoksa zengin adami secerdim. Offf beynim error veriyo şoann :D

Back
X