Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EŞİM FABRİKADA ÇALIŞIYO. ÇOK ALMIYO AMA YİNEDE GEÇİNİP GİDİYOZ.EVE ALDIĞIMIZ ERZAGIN ÜSTÜNE ETTEHİYATÜ OKURUM HEMEN. AMA SARILMASI ÖPMESİ Bİ BAŞKA.. İYİ Kİ AŞK EVLİLİĞİ YAPMIŞIM.
Sevip sevildiğim, ve en az benim standartlarımda biri benim için tamamdır. Dürüst olmam gerekirse ailemin sunduğu imkanların aşağısında bi yaşantıyı kaldıramayacağımı düşünüyorum.
bende aynıları yaşadım..
beni çok seven erkeği seçtim.. beni sewenı zengin etmek için uğraşıyorum
körü körüne bir sevgiye bağlı kalmayıda doğru bulmuyorum.
çünkü iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor.. ikisinde olması gerekiyor
yeni evliyim. eş seçimi gibi bir işim olmadı. yok parası olsun yok çok yakışıklı olsun diye bir arayışta asla olmadım.olmamda. bu koca bulmak değil resmen ticaret olur.o getirsin ben yiyim gezeyim giyeyim olur.eşimle aramızda çok büyük bir aşk var.gözlerimin içine bakarak uyuyakalır. burada bir nokta koyalım. çok borcumuz var. evimiz yok.geçim sıkıntısına düştük.bazı zamanlar çok moralsiz oluyor.sorduğumda maddi sıkıntılar diyor. borçları nasıl ödeyeceğiz diye düşünmekten bazen aşka zaman kalmıyor. ama bazende tam tersi oluyor maddi sıkıntılar birbirimize daha çok kenetlenmemize sebep oluyor.o üzgünken saçını okşayıp geçer dediğimde bana daha çok aşık olduğunu hissediyorum. yani bu sorunun cevabı tek bir kelimeyle açıklanamayacak kadar derin. tabi bu benim şahsi görüşüm.
iki gonuk bir olunca samanlik seyran olmuyor .. Bu laf kadar sacma bir laf yok..
Cebinde paran olmasa , borclarla bogusan huzurun kalmiyor .
Ikisindende lazim .