aşk mı para mı:(

namnum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
35
2
Merhaba hanımlar. Benim sıkıntım şu. Erkek arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz ve benim için yapmadığı fedakarlık kalmadı. Şu sıralar maddi açıdan sıkıntıda ve benden arada sırada borç istiyor. Belli bir miktara geldi ve Bu aralar geri ödeyebilecek durumu da yok biliyorum. Ancak bir süre sonra bu durum benim canımı sıkmaya başladı. Bunu kendisine söylemeye çekiniyorum çünkü kırmaktan korkuyorum. Zor bir süreçten geçiyor annesinin kanser tedavisi oldukça masraflı ve kendisinin şu sıralar işi yok. Ama yine de benim içim içimi yiyor. Var mıdır bir önerisi olan: (

Arkadasim neden iki konu birden actin? Diger konuna yorum yaptim soru sordum cevaplasan iyi olurdu. Bu konun kapanacak.

Ortada anormal bir durum var çocuğun annesi hastaymış.Bilmiyorum benim yapımdan galiba buraya bu yüzden konu açmazdım.İki senelik sevgilim bana fedakarlık yapmış sıra bende.Hayat müşterek yarın senın başına ne geleceği belli olmaz.He o sana yardımcı olmazsa onun karaktersizliği.Eğer çalışmaya neticesi yoksa da ileride bir yuvayı nasıl geçindirecek.Kafamda deli sorular

X