öyle bir şey olabilirmi?sizin dediğiniz aldatmak oluyor.2 3 erkekle göreşecek değilim ya.Simdi mantiginiza uyani sectiniz hadi, ileride birine asik olursaniz ne olacak?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
öyle bir şey olabilirmi?sizin dediğiniz aldatmak oluyor.2 3 erkekle göreşecek değilim ya.Simdi mantiginiza uyani sectiniz hadi, ileride birine asik olursaniz ne olacak?
canım daha karar vermedim.hem muhafazakar dediysem de filmlerdeki yobaz hocalar gibi değiller.öyle olsa çalışmama izin vermezler.ben kararsızım sadece.bilmiyorum.hiç aşık olmadım bugüne kadar.anlatamıyorum işte kafam çok karışık.sizin fikrinizi almak istedim sadece.sende çok iyisin tşk ederim.Sen bilirsin kuzum, evlilik işi girince araya çok iyi dusunulmeli diyorum ben. Taktın yüzüğü 7ay nişanlı kaldın sonra sevemedin anlaşamadın ayrılmak istedin ne olacak ? Muhafazakar bir ailem var diyorsun emin olmamakla birlikte bunu da takarlar kafaya diye dusunuyorum... Rabbim yardımcın olsun şu mübarek günde ne diyeyim kuzum akıllı düşün benden bu kadar sen zaten karar vermişsn :)
Anladım canım dediğim gibi iyi dusunmelisin .. daha çok fikir çıkar burdaki arkadaşlardan :)))canım daha karar vermedim.hem muhafazakar dediysem de filmlerdeki yobaz hocalar gibi değiller.öyle olsa çalışmama izin vermezler.ben kararsızım sadece.bilmiyorum.hiç aşık olmadım bugüne kadar.anlatamıyorum işte kafam çok karışık.sizin fikrinizi almak istedim sadece.sende çok iyisin tşk ederim.
Olamaz mi? Biriyle birlikteyken baskasina asik olmak mumkun degil mi?öyle bir şey olabilirmi?sizin dediğiniz aldatmak oluyor.2 3 erkekle göreşecek değilim ya.
özelde çalışan çocuktan hoşlandımAnladım canım dediğim gibi iyi dusunmelisin .. daha çok fikir çıkar burdaki arkadaşlardan :)))
geçen gün bir arkadaşım sevgilisinden ayrıldı.6 aydır birliktelerdi.çokta güzel anlaşıyorlardı.birbirlerine de yakışıyorlardı.sonra ne oldu nasıl oldu bilmiyorum duydum ki ayrılmışlar.bir çay muhabbetinde neden ayrıldınız diye sordum artık beni sevdiğine inanmıyorum dedi.nereden bu kanıya vardın dedim.çünkü çok iyi anlaşıyodunuz tanışalı daha 6 ay olmuştu ne değişti ne yapmış olabilir diye konuştum.kendisi öyle hissetmişte falan da filanda.Olamaz mi? Biriyle birlikteyken baskasina asik olmak mumkun degil mi?
28 yasindasiniz gec kalmis degilsiniz zar zor mantiginiza uyan birini bulmaya calisiyorsunuz, neden aski beklemiyorsunuz demek istiyorum.
heralde öyle olacak :)))Vallahi siz aşk değil mantık evliliği yaparsınız bence görüşlerinize göre durum bu yani.
valla bilmiyorum ya.evdekilerde bi tuhaf.çoğu yaşıtım evlendi gitti.amaan