aşk mi sevgi mi? kafam çok karışık

zhra89

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Temmuz 2013
575
90
Nişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor. Çok karışık kafam. Ne demek bu?:KK43:
İyi bişey mi kötü birsey mi?
Yada başkasına mi aşık acaba?
Onun dediği şu bu yaştan sonra aşık olunmazmişmiş:-!
Böyle bi durumda ne yapabilirim?

Bunu ben de merak ediyorum ama dusununce aşkın icine cinsel cekim, tutku, elektirik falan giriyor, sevgi boyle kankamsin ama daha otesin gibi bişey heralde :KK59:
E ben birlikte olduğum her adama karşı bunları hissettim. Hepsine aşık olmuş olamam dimi? Bunlar bence hoşlanma belirtileri aşk değil.

:KK43: çok saçma hemde çok tartıştık artık tartismak istemiyorum bu konuyu.
Karar veremiyorum hangisi daha önemli, hangisi daha kutsal, yada hangisi daha gerçek :KK43:

aşkın yaşı olmaz derler sizin hikayeniz nasıl başladı merak ettim görücü usulü filan mı ?

Aşk ile sevgi arasında ne gibi farklar var? Yani insan sevmediği birine aşık olur mu? Ya da aşık olmadığı birini sever mi?
Nasıl anlıyorsunuz ben bu kişiye aşık mıyım, seviyor muyum diye? Bana biri anlatsın lütfen ciddi ciddi soruyorum.

Daha önce de forumda böyle bi konu açılmış "Eyokartik" adlı arkadaşımız o kadar güzel yazmış ki en doğrusu bu sanırım
"Bir insanı sevmek için aslında bir çok nedenin olabilir..Çok iyi insandır seversin, sana değer veriyordur seversin, çok ilgilidir seversin, sana saygı duyuyordur seversin..aslında herkesi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsın Ki ben aşk'ı seçerim."

Aşk ile sevgi arasında ne gibi farklar var? Yani insan sevmediği birine aşık olur mu? Ya da aşık olmadığı birini sever mi?
Nasıl anlıyorsunuz ben bu kişiye aşık mıyım, seviyor muyum diye? Bana biri anlatsın lütfen ciddi ciddi soruyorum. o_O
Valla ben de sordum geçerli bir yanıt alamadım.

Bende daha önce de sorum bende yanıt alamadım, gerçekten merak ediyorum.

Yanıt versem zaten kendime verebilirdim
bende bilmiyorum o yüzden size sordum !

Kimse aradaki farkı açıklayamıyorsa arada fark yok demektir. Dağılabiliriz :KK66:

zhra89 zhra89 nişanlın ya saçmalamış ya da seni yeterince sevmiyor. Ne kadar zamandır birliktesiniz, görücü usulu falan mı tanıştınız?

Nişanlınız size aşık olmadığnı ama sevdiğini söylüyor.

Flört, söz, nişan vs dönemlerinde...

"Aşık değilim ama seviyorum" demek ne kadar sevimsiz.

Mantık evliliği yapıyormuş da kendini mecbur hissedip avutuyormuş gibi...

Her evlenen aşkından ölmüyor ama insan bunu kendine saklar en azından.

Aşık değilmiş ama seviyormuş.

Bir aşık kadar güçlü olmayan duygularıyla yetinmenizi istiyor galiba.

Lütfetmiş, sağolsun.

Flört, söz, nişan vs dönemlerinde...

"Aşık değilim ama seviyorum" demek ne kadar sevimsiz.

Mantık evliliği yapıyormuş da kendini mecbur hissedip avutuyormuş gibi...

Her evlenen aşkından ölmüyor ama insan bunu kendine saklar en azından.

Aşık değilmiş ama seviyormuş.

Bir aşık kadar güçlü olmayan duygularıyla yetinmenizi istiyor galiba.

Lütfetmiş, sağolsun.
Sanırım çok doğru!
Aşık değil de sadece seviyorsa bu demekki başkasına aşık :KK43:

Kimse aradaki farkı açıklayamıyorsa arada fark yok demektir. Dağılabiliriz :KK66:

zhra89 zhra89 nişanlın ya saçmalamış ya da seni yeterince sevmiyor. Ne kadar zamandır birliktesiniz, görücü usulu falan mı tanıştınız?
Görücü usulü gibi anneler arkadaş öyle tanişildi

Nişanlık kaç yaşında bu yaştan sonra aşık olunmaz diyor? Aşkın yaşı mı var :) Annemin eşi seneler önce vefat etmiş 55 yaşında arkadaşı var, zil zurna aşık olmuş gelmiş bize anlatıyor.

X