Aşk Mı Takıntı Mı

Civi civiyi soker demissiniz ama sokmemis.
Bu aska degil saplanti. Baska seylere odaklanin hayatiniz merkezine bir erkek koyup mutlulugunuzu ona baglamayin.

Saplantı canım. Biz insanlar istediğimiz ilgiyi göremediğimizde deli gibi çözüm aramaya meyilliyizdir.

Uzun iliski sonrasi eski sevgiliye donmek zaten basli basina hata. Sizinki hem saplanti hem de ispat cabasi.

Civi civiyi soker demissiniz ama sokmemis.
Bu aska degil saplanti. Baska seylere odaklanin hayatiniz merkezine bir erkek koyup mutlulugunuzu ona baglamayin.
Mutluluğu bir erkeğe bağlamıyorum ben hedeflerim var uğraşlarım var boş birisi değilim ama bipolar hastası olduğum için aşk mı saplantı mi olduğuna karar veremiyorum bu yüzden sizden akıl almak istedim

Uzun iliski sonrasi eski sevgiliye donmek zaten basli basina hata. Sizinki hem saplanti hem de ispat cabasi.
Peki hangi açıdan ispatlamaya çalışıyorum kendimi çünkü dışarıdan yorumlayan birisi olarak düşünceleriniz benim için önemli

Ikisinden de size hayir gelmez. Hata yaptim demissiniz hatalar insanlar icindir. Bu size bir tecrube katmis arkaniza bakmayin derim. Dilerim cok mutlu olursunuz.

Ikisinden de size hayir gelmez. Hata yaptim demissiniz hatalar insanlar icindir. Bu size bir tecrube katmis arkaniza bakmayin derim. Dilerim cok mutlu olursunuz.
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederim

Kendinizi nasıl gördüğünüzü merak ediyorum.

Peki hangi açıdan ispatlamaya çalışıyorum kendimi çünkü dışarıdan yorumlayan birisi olarak düşünceleriniz benim için önemli
Mutlu olabilirim, bir baskasi da bana çok değer verebilir ispatı bu bence. Çünkü siz şu an laf söz geçiremediğiniz için saplantı yapmışsınız anladığım kadarıyla.

Kendinizi nasıl gördüğünüzü merak ediyorum.
Açıkçası yaptığım hatadan kaynaklı kendimden nefret ediyorum çünkü gerçekten ufacık bir ihtimal evlenmeyeceğimi düşünsem asla yapmazdım bunu ki nişanlıma çoğu zaman sırf bu yüzden katlandım. Ayrıldıktan sonra hayatıma birisini almayı düşünmüyordum çünkü kimseye bu denli güvenmiyordum bende yalanı sevmem fazla dürüst birisiyim O yüzden kartlarımı açık oynadım. O kişi bana bi umut oldu güveniyorumda bilmiyorum o kadar dolu bir soru sordunuz ki

Mutlu olabilirim, bir baskasi da bana çok değer verebilir ispatı bu bence. Çünkü siz şu an laf söz geçiremediğiniz için saplantı yapmışsınız anladığım kadarıyla.
Laf söz geçirme değil de kötü şeyler yaşadığım için tahammülüm kalmadı baştan istediğim gibi davransın istedim ki bu işler de zamanla oluyor bende zaman vermedim

Yani yaptığınız şey için kendinizi evlenilemeyevek biri olarak görüyorsunuz. Yani kendinizde değer verdiğiniz şey öncelikle kişiliğiniz değil. Birisinin sizi siz olduğunuz için isteyeceğini düşünmüyorsubuz.Benve çok yanlış. Bu size öğretilmeye çalışılan kalıplardan kurtulun ki kendinizin farkına varın.

Evet sanki kendi benliğimi kaybetmişim gibi artık değerli değilmişim gibi görüyorum. Bunu gerçekten aşmaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…