- 29 Ekim 2021
- 1.378
- 1.078
- 83
Ay bakim ben buna kocama kılım şu ara kendi parama kıyamam ona harcatimmaro diye bi marka tesadüfen gördüm kumaşı falan çok güzel kendime doğum günü hediyesi aldırmıştım![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay bakim ben buna kocama kılım şu ara kendi parama kıyamam ona harcatimmaro diye bi marka tesadüfen gördüm kumaşı falan çok güzel kendime doğum günü hediyesi aldırmıştım![]()
Çok teşekkür ederim tek tek eklemişsiniz çok hoşsunuz![]()
Mecit Pijama Çizgili Büyük Beden uzun Kollu Likralı Kadın Pijama Takımı %75 Pamuk %20 Viskon %5 Likra - Fiyatı, Yorumları
Mecit Pijama Çizgili Büyük Beden uzun Kollu Likralı Kadın Pijama Takımı %75 Pamuk %20 Viskon %5 Likra yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Pierre Cardin Büyük Beden Pijama Takımı, %50 Pamuk & %50 Modal, Uzun Kollu, V Yaka, Cepli, Puantiyeli, Lacivert - Fiyatı, Yorumları
Pierre Cardin Büyük Beden Pijama Takımı, %50 Pamuk & %50 Modal, Uzun Kollu, V Yaka, Cepli, Puantiyeli, Lacivert yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
%100 pamuk istıyorsanız da bunlar
![]()
U.S. Polo Assn. Kadın Pijama Takımı, Cepsiz, %100 Pamuklu, Uzun Kollu, Yakası Düğmel, Yıldız Baskılı - Fiyatı, Yorumları
U.S. Polo Assn. Kadın Pijama Takımı, Cepsiz, %100 Pamuklu, Uzun Kollu, Yakası Düğmel, Yıldız Baskılı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
U.S. Polo Assn. Kadın Pijama Takımı, Cepsiz, %100 Pamuk, Uzun Kollu, Düğmeli Yaka, Çizgili - Fiyatı, Yorumları
U.S. Polo Assn. Kadın Pijama Takımı, Cepsiz, %100 Pamuk, Uzun Kollu, Düğmeli Yaka, Çizgili yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Ben polonunkileri sevıyorum
Baktım birkaç modeli beğendim cidden ama fiyatlarından dolayı biraz bakıncam daha iyisini bulmazsan burdan alıcam sanırımmaro diye bi marka tesadüfen gördüm kumaşı falan çok güzel kendime doğum günü hediyesi aldırmıştım![]()
Tamamdır teşekkürlerHaydi giy diye bir marka var orası da çok güzel seçtiğiniz pijamaların kumaş içeriğine bakın sadece
Ben sevıyorum pamuk olması önemli benım için. hava alan kumaş olmalı evımız çok sıcak bide ben hıc darlanmaya gelemem üstümde yok gibi olmalı yani terletmemeliÇok teşekkür ederim tek tek eklemişsiniz çok hoşsunuzben biraz göbüşlüyüm ve klasik pijamalarda özgüvenim daha da düşüyor gibi hissediyorum. Biraz seksi ama gündelik ve rahat bi takım arıyorum özgüvenimi yükseltmek adına. Bu markaya da bakacağım ama kumaş kalitesinden memnunsanız
ay kesinlikle kocaya aldırmak daha iyi bir fikir. ben de kendime hep penti suven indirimi kovalayıp alırım.Baktım birkaç modeli beğendim cidden ama fiyatlarından dolayı biraz bakıncam daha iyisini bulmazsan burdan alıcam sanırım
Ben de öyle çabuk darlanırım ama bu aralar kendimi çok salmış hissediyorum anne olunca bakım falan hak getire de işte dönem dönem geliyorlar böyleBen sevıyorum pamuk olması önemli benım için. hava alan kumaş olmalı evımız çok sıcak bide ben hıc darlanmaya gelemem üstümde yok gibi olmalı yani terletmemeli
Bende göbüşlüyüm hatta ben dümdüz kiloluyum 2 ay önce ikiz doğum yaptımsiyah renkler kiloyu göbüşü saklıyor . Bide komşu falan gelınce günlük kıyafet gibi acıveriyorum Evın ıcınde kapıyı
![]()
Haha bir saten bordo falan hoş olurdu ama bunlar da gayet hoş ve şık beğendim bakalım aslında bazen kendimizi şımartmak gerekiyor nasıl olsa herifler neden bu kadın bakımsız diye düşünmüyor bu da saldı diye düşünüyor. Bir hafta otobüsle gitsin işe paşam da mazot parasına saysın. (Konu pijama değil jssmdjmd)ay kesinlikle kocaya aldırmak daha iyi bir fikir. ben de kendime hep penti suven indirimi kovalayıp alırım.
bana bu marka reklam olarak çıktı ablamlara yollamıştım hamileyim diye lohusa pijaması olarak aldılar 3 kişi ortak
ama kumaş kesim vs çok kaliteli henüz yıkamadım. yıkayınca güncellerim
bu arada böyle seksi falan durmuyor sadece aşırı rahat
İade hakkınız var alırsınız begenmezsenız geri gonderırsınız .Ben de öyle çabuk darlanırım ama bu aralar kendimi çok salmış hissediyorum anne olunca bakım falan hak getire de işte dönem dönem geliyorlar böyle
Hahahah ben boyumu seviyorum ya ama 5 6 cm kısa olsam çok iyi olurduYaa benim de tam tersi boyum kısa bazı modellerde kestirsem boyu kısalacak diye tereddüt ediyorum. Maşaallah senden biraz bana versek çözülecek sorunumuz![]()
Maşallah fiziğinize o zamanHahahah ben boyumu seviyorum ya ama 5 6 cm kısa olsam çok iyi olurduben pijama ve ev giyimini ayırıyorum seksi hissetmek için ev giyimi farklı olsun mesela profil fotoğrafı benim ve ev giyimim öyle şeyler pijamam da normal yaz kış şort giymeyi seviyorum şort ve sweatshirt uzun kollu hatta ev elbiselerim var. bu tarz şeyler giyebilirsin evde
Tamamdır bugün boş vaktim var burda önerilenlere bakacağım rahat rahat hepinize çok teşekkür ederimPijamaevine de bakınm
Balacağjm teşekkür ederimPijamaevine de bakınm
Maro pijamaları maalesef esnek değil. Kumaşları kaliteli fakat esneme payları yok. Ben de doğum için aldım geri iade ettim. Daha önce esneme payı fazla olmayan bir pijama ile ameliyat deneyimim olmuştu eziyetti. Fakat sizi rahatsız etmeyecekse bu durum kumaşları kaliteli.Baktım birkaç modeli beğendim cidden ama fiyatlarından dolayı biraz bakıncam daha iyisini bulmazsan burdan alıcam sanırım
Lastik kısmı önemli daha çok aslında ve kesimi.Maro pijamaları maalesef esnek değil. Kumaşları kaliteli fakat esneme payları yok. Ben de doğum için aldım geri iade ettim. Daha önce esneme payı fazla olmayan bir pijama ile ameliyat deneyimim olmuştu eziyetti. Fakat sizi rahatsız etmeyecekse bu durum kumaşları kaliteli.
ay gerçekten mi şu an bana büyğk bir beden aldım diye çok rahat ettim o zaman. normalde xs bedendim m aldım kocaman kocaman giyiyorumMaro pijamaları maalesef esnek değil. Kumaşları kaliteli fakat esneme payları yok. Ben de doğum için aldım geri iade ettim. Daha önce esneme payı fazla olmayan bir pijama ile ameliyat deneyimim olmuştu eziyetti. Fakat sizi rahatsız etmeyecekse bu durum kumaşları kaliteli.
Muhtemelen ondandıray gerçekten mi şu an bana büyğk bir beden aldım diye çok rahat ettim o zaman. normalde xs bedendim m aldım kocaman kocaman giyiyorum![]()