Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saplantı canım. Biz insanlar istediğimiz ilgiyi göremediğimizde deli gibi çözüm aramaya meyilliyizdir.2 yıllık bir ilişkim oldu. İlk başta birbirimizi çok sevdik ve birbirimiz için herşeyi göze aldık. Söz nişan derken ben bu adamla kesin evlenecem diye hata yaptım. Hata yaptım diyorum çünkü o zamanlar hata olarak gelmiyordu. Sonra bana saplantılı oldu. Kaybetme korkusu oldu onda. Ve beni ayrılırım diye tehdit etmeye başladı. Onun yüzünden hipertansiyon hastası oldum. En son dayanamadım ve ayrıldım 2 ay oldu bitirmeli.
Sonra karşıma 3 yıl önce beni seven anneme defalarca ağlamış peşimden defalarca koşmuş eski sevgilim çıktı ki oda bir nişanlılık geçirdi bu süreçte. Benden önce ayrıldı nişanlısından onunki de 6 ay falan sürdü. Onun değerini 3 yıl önce bilemediğim için bir şans verdim. Ona yaptığım hatayı söyledim ve asla onu kandıramayacağımı kabul ederse sevgili olabileceğimizi söyledim ki bunu konuşmaya başladıktan 1 hafta sonra söyledim Çünkü bu durum ona uymayabilir ve zaman geçtikten sonra öğrenip hayal kırıklığı yaşamasını istemedim. Oda kabul etti. Bu sefer ben bu çocuğa saplantılı oldum eski nişanlımın bana yaptığı gibi. İlgisiz geldi bana arkadaşlarıyla çok görüşüyordu ve ben sinirleniyordum git gide. 20 gün önce ona msj attım ve bu bize verdiğim son şans olduğunu birdaha biz diye birşey olmayacağını söyledim aradı açmadım msj attı cevap vermedim ve bu sefer oda pes etti galiba bilmiyorum. Sonra onu aklımdan hiç atamadığımı farkettim. Verdiği güven ve güç duygusuna mı kaptırdım kendimi onuda bilmiyorum çünkü benim hiç arkadaşım yoktur bu sırrı ona verebiliyorsam siz düşünün ne kadar iyi ve güvenilir birisi olduğunu. Aklımdan çıkmıyor. Gün boyu onu düşünüyorum. Neden bilmiyorum. Şimdi size soruyorum bu aşk mı saplantı mi?
Mutluluğu bir erkeğe bağlamıyorum ben hedeflerim var uğraşlarım var boş birisi değilim ama bipolar hastası olduğum için aşk mı saplantı mi olduğuna karar veremiyorum bu yüzden sizden akıl almak istedimCivi civiyi soker demissiniz ama sokmemis.
Bu aska degil saplanti. Baska seylere odaklanin hayatiniz merkezine bir erkek koyup mutlulugunuzu ona baglamayin.
Peki hangi açıdan ispatlamaya çalışıyorum kendimi çünkü dışarıdan yorumlayan birisi olarak düşünceleriniz benim için önemliUzun iliski sonrasi eski sevgiliye donmek zaten basli basina hata. Sizinki hem saplanti hem de ispat cabasi.
Mutluluğu bir erkeğe bağlamıyorum ben hedeflerim var uğraşlarım var boş birisi değilim ama bipolar hastası olduğum için aşk mı saplantı mi olduğuna karar veremiyorum bu yüzden sizden akıl almak istedim
Çok teşekkür ederim inşallah hepimiz çok mutlu oluruz tavsiyeniz için de ayrıca teşekkür ederimIkisinden de size hayir gelmez. Hata yaptim demissiniz hatalar insanlar icindir. Bu size bir tecrube katmis arkaniza bakmayin derim. Dilerim cok mutlu olursunuz.
Mutlu olabilirim, bir baskasi da bana çok değer verebilir ispatı bu bence. Çünkü siz şu an laf söz geçiremediğiniz için saplantı yapmışsınız anladığım kadarıyla.
Peki hangi açıdan ispatlamaya çalışıyorum kendimi çünkü dışarıdan yorumlayan birisi olarak düşünceleriniz benim için önemli
Açıkçası yaptığım hatadan kaynaklı kendimden nefret ediyorum çünkü gerçekten ufacık bir ihtimal evlenmeyeceğimi düşünsem asla yapmazdım bunu ki nişanlıma çoğu zaman sırf bu yüzden katlandım. Ayrıldıktan sonra hayatıma birisini almayı düşünmüyordum çünkü kimseye bu denli güvenmiyordum bende yalanı sevmem fazla dürüst birisiyim O yüzden kartlarımı açık oynadım. O kişi bana bi umut oldu güveniyorumda bilmiyorum o kadar dolu bir soru sordunuz kiKendinizi nasıl gördüğünüzü merak ediyorum.
Laf söz geçirme değil de kötü şeyler yaşadığım için tahammülüm kalmadı baştan istediğim gibi davransın istedim ki bu işler de zamanla oluyor bende zaman vermedimMutlu olabilirim, bir baskasi da bana çok değer verebilir ispatı bu bence. Çünkü siz şu an laf söz geçiremediğiniz için saplantı yapmışsınız anladığım kadarıyla.
Yani yaptığınız şey için kendinizi evlenilemeyevek biri olarak görüyorsunuz. Yani kendinizde değer verdiğiniz şey öncelikle kişiliğiniz değil. Birisinin sizi siz olduğunuz için isteyeceğini düşünmüyorsubuz.Benve çok yanlış. Bu size öğretilmeye çalışılan kalıplardan kurtulun ki kendinizin farkına varın.Açıkçası yaptığım hatadan kaynaklı kendimden nefret ediyorum çünkü gerçekten ufacık bir ihtimal evlenmeyeceğimi düşünsem asla yapmazdım bunu ki nişanlıma çoğu zaman sırf bu yüzden katlandım. Ayrıldıktan sonra hayatıma birisini almayı düşünmüyordum çünkü kimseye bu denli güvenmiyordum bende yalanı sevmem fazla dürüst birisiyim O yüzden kartlarımı açık oynadım. O kişi bana bi umut oldu güveniyorumda bilmiyorum o kadar dolu bir soru sordunuz ki
Evet sanki kendi benliğimi kaybetmişim gibi artık değerli değilmişim gibi görüyorum. Bunu gerçekten aşmaya çalışıyorumYani yaptığınız şey için kendinizi evlenilemeyevek biri olarak görüyorsunuz. Yani kendinizde değer verdiğiniz şey öncelikle kişiliğiniz değil. Birisinin sizi siz olduğunuz için isteyeceğini düşünmüyorsubuz.Benve çok yanlış. Bu size öğretilmeye çalışılan kalıplardan kurtulun ki kendinizin farkına varın.