- 26 Ağustos 2007
- 3.901
- 4.116
- 658
Ah kızlar bi derdim var sormayın gitsin benim kalbimi biri çaldı sanırım:ecrin_bebek: İş yerimizde biri vardı ilk işe başladığımızda dikkatimi çekmişti ama yakışıklı ve kendini beğenmiş sandığım için ilgilenmemiştim o sürekli bakıyordu bana Neyse daha sonra kavgalarımız oldu hemde büyük denecek derecede iş yüzünden sürekli tartıştık ondan o sıralar nefret ediyordum sürekli azarlıyordu Zamanla düzeldi bana iyi davranmaya başladı benim tutumum değişmezken o yediğini bölüşmeye bana yardımcı olmaya başladı tabi bu duruma şaşırıyordum ama yine ilgilenmiyordum zamanında çok kırmıştı beni Bakışları değişmişti bana sanki anlamlı anlamlı bakmaya başlamıştı odaya girip çikıyordu sadece benim yerimde olup olmadığıma bakıyordu ve gidiyordu(yada ben öyle düşünüyordum)
Sudan sebeb bahanelerle yanıma gelmeleri artmıştı bende zamanla ona karşı bişiler hissetmeye başladım bu durumum iki aydır var Doğum gününü öğrendim gittim hediye aldım numarasını da birinden buldum süpriz olsun diye msj attım hediyesini verdim ama o benim doğum günümü unuttu
Olabilir dedim belki daha sonra küçük bi hediye alır diye bekledim tabi almadı geçen yanımdaki abla şal almış bende ona pembesi çok güzel demiştim bunu duydu o ablaya pztesi gidelim bi tane de sineme alalım hediyem olsun dedi:1shok:Tabi havalara uçtum bunu duyan diğer abla da sinemin ne özelliği var da ona alıyorsun bize niye almıyorsun dedi şakasına oda bozuldu ne diyeceğini şaşırdı ve gitti
Neyse gel zaman git zaman pztesi geldi ben akşama kadar bekledim düşünür alır diye şal fln yok ortada
işin garip yanı artık ne odyaa giriyor ne bakıyor
Bugün kendi kendime karar aldım görmemeye duymamaya çalışacağım daha da büyümeden unutacağım diye sabah gördüğümde biraz sert tepki verdim akşam görmemezlikten geldim tabi o farketti akşam üstü yanımıza geldi konuşmaya çalıştı ben soğuk davrandım neden bilmiyorum o sıra da yanımdaki abla fala bakmıştı bana fincan duruyordu masada
fincanı aldı
Seni biri sevecek hemde çok sevecek dedi
_Bi tane asker görünüyor bi asker var dedi:1shok:
_Sevdiğinle yolların ayrılacak dedi
Fala bakmayı bilmiyor öylesine salladı bakalım ne varmış diye espri olsun diye ama ben bu söylediklerinden bi anlam çıkarmaya çalışıyorum
Şimdi espri de olsa neden bi tane asker var dedi??Başka bişi de söyleyebilirdi espri olsun diye
Niye sevdiğinle yolların ayrılıyor dedi?(Bu sözün ardından ona benim birlikte olduğum biri yokki ayrılsın dedim oda illa erkek olması gerekmiyo sevdiğin biri de olabilir dedi lafı çevirdi)
Ve Niye BİRİ SENİ ÇOK SEVECEK DEDİ?
Ben bunlara takıldım kaldım neden böyle oldu kızlar siz olsanız napardınız?Çok akıllı uslu beyefendi biri ve yakışıklı odaya sürekli avukatlar giriyor ve öyle güzel avukatlar var ki kesin onlardan biri buna aşık olmuştur eminim buna bu yüzden ona bişi demeye cesaret edemiyorum unutmaya çalışıyorum
size böyle davranan bu durumda olan birine nasıl davranırdınız ve bu faldan ne çıkardınız

Neyse gel zaman git zaman pztesi geldi ben akşama kadar bekledim düşünür alır diye şal fln yok ortada

Bugün kendi kendime karar aldım görmemeye duymamaya çalışacağım daha da büyümeden unutacağım diye sabah gördüğümde biraz sert tepki verdim akşam görmemezlikten geldim tabi o farketti akşam üstü yanımıza geldi konuşmaya çalıştı ben soğuk davrandım neden bilmiyorum o sıra da yanımdaki abla fala bakmıştı bana fincan duruyordu masada
fincanı aldı
Seni biri sevecek hemde çok sevecek dedi

_Bi tane asker görünüyor bi asker var dedi:1shok:
_Sevdiğinle yolların ayrılacak dedi
Fala bakmayı bilmiyor öylesine salladı bakalım ne varmış diye espri olsun diye ama ben bu söylediklerinden bi anlam çıkarmaya çalışıyorum
Şimdi espri de olsa neden bi tane asker var dedi??Başka bişi de söyleyebilirdi espri olsun diye
Niye sevdiğinle yolların ayrılıyor dedi?(Bu sözün ardından ona benim birlikte olduğum biri yokki ayrılsın dedim oda illa erkek olması gerekmiyo sevdiğin biri de olabilir dedi lafı çevirdi)
Ve Niye BİRİ SENİ ÇOK SEVECEK DEDİ?
Ben bunlara takıldım kaldım neden böyle oldu kızlar siz olsanız napardınız?Çok akıllı uslu beyefendi biri ve yakışıklı odaya sürekli avukatlar giriyor ve öyle güzel avukatlar var ki kesin onlardan biri buna aşık olmuştur eminim buna bu yüzden ona bişi demeye cesaret edemiyorum unutmaya çalışıyorum
size böyle davranan bu durumda olan birine nasıl davranırdınız ve bu faldan ne çıkardınız