Aşk mısın? Alışkanlık mı?

her erkek aynı sanırım canım ya=) bi kere biz alttan aldık mı dakikalarca kendinin nasıl haklı olduğunu anlatıp
dururlar ya.. Bazen ben kendi haklı olduğum konu da bile aman uzamasın diye alttan alıyorum aman yarabbim sanki savaş kazanmış gb bir cengaverlik gösteriyor adam ya =)=) ama yine de bunlar çok tatlı şeyler =)=)

Şimdi mesaj attım konuştuk güldük geyik yaptık.Sahur yapmaya gitti şimdi.İlk adımı yapmış oldum sanırım değil mi. Yarın mesaj atması gerek bence bana.Ne gıcığım demi :61:

Peki.Ben yarın akşam gelişmeleri yazarım yine.İlgilendiğiniz yardımcı olduğunuz ve yüreklendirdiğiniz için çooooooooook teşkekkür ederimmm :16:

Ben bana mesaj atmasını beklerken.Sokakta gördüğünde yönünü değiştirdiği eski sevgilisini eklemiş bugün facede.Hey benim öküzüm hey gerizekalı aptal insan.Bu kadar da yapılabilir mi ya.Şoktayım şu an

Ben bana mesaj atmasını beklerken.Sokakta gördüğünde yönünü değiştirdiği eski sevgilisini eklemiş bugün facede.Hey benim öküzüm hey gerizekalı aptal insan.Bu kadar da yapılabilir mi ya.Şoktayım şu an

canım aksam mesat attımı ya ya canım ne bılım uzuldum kendımı senın yerıne koyuyom ne bılım gercekten her gece yttıgında onu dsnuyorsan adam gıbı at msj brsmk ıstedıgın de svdıgın de nebılım cevap kotu glrse blrsın artık olmıcagını uzlmssın neblım cnm:38:

canım aksam mesat attımı ya ya canım ne bılım uzuldum kendımı senın yerıne koyuyom ne bılım gercekten her gece yttıgında onu dsnuyorsan adam gıbı at msj brsmk ıstedıgın de svdıgın de nebılım cevap kotu glrse blrsın artık olmıcagını uzlmssın neblım cnm:38:

Yok şu hareketi gerçetekten fazlaydı benim için.Bende şu an şu dakika ondan vazgeçiyorum.Hiçte düşünüp üzülemem artık onun için.

Yok şu hareketi gerçetekten fazlaydı benim için.Bende şu an şu dakika ondan vazgeçiyorum.Hiçte düşünüp üzülemem artık onun için.

Bahsettiğin olayları aynen yaşadım.İlişkimiz de aynı sizin gibiydi, hiçbir ortak noktamız ya da destekleyenimiz de olmadı.Haftada 4 5 defa ayrıldığımızı bilirim neler neler yani.Ama gerçekten seviyorsanız birbirinizi, eski sevgilisini face e eklemiş gibi bir sebep olamaz bence.Benim sevgilim de eklemişti ayrıyken:)Bu arada bu bahsettiğim ilişkim devam ediyor 5 yıl oldu.Düşe kalka bugünlere geldik, bu kadar birbirinden uzak ve ayrı dünyaları paylaşan insanları bir araya getiren tek neden aşk olmalı.Varsa gözün görmesin bir şeyi.Kaybedecek bir şeyin yok, ama gerçek sevgi ise kazanacağın bir ömür var diye düşünüyorum.

sen nasıl aşıksın arkadaş!
ne şuana kadar geri adım atmadıgın ıcın pişmansın nede hala şansını tekrar deneyip mesaj atıyorsun.
aşkta gurur olmaz ..aranızda byk bişe olsa bole demezdim ama şu kısacık hayatta sevdıgınız deger verdıgınız ınsanlar varken ömür gibi ziyan ediyorsunuz herşeyi!

Back
X