ask mümkün müdür hala ?

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
Selam herkese,

uzun ciddiye giden yipratici bi iliski yasadim okuyanlar bilir... Ayriligin üzerinden 2,5 yil gecti, acininda yanlizliginda dibine kadar vurdum.. ne kadar toparlanmaya calisip cirpindiysam dibe vurmam o kadar derin oldu... Sanki hic yol kat edemiyorum arada hoslandiklarim olsa da ilerleyemedik hic benden mi kaynaklandi onlardan mi bilmiyorum... sanki kimseyi sevemiyorum...kimseden gercek anlamda etkilenemiyorum... Bi yanim boyle de rahatsin desede diger yanim bi mucize bekliyo.. birisi bi yerlerden cikiversin artik diyorum bende iki kisili mutluluk nedir yine yasayim istiyorum sevip sevileyim diyorum ama yok umudumu kaybettim sanki.. biliyorum boyle isler kader kismettir... Zamani gelmeden bir yaprak bile kipirdamaz dalindan... Ama insaniz arada takiliyoruz iste...bana yeniden umut verecek hikayeleriniz ve ya tavsiyeleriniz varsa ve paylasmak isterseniz severek okurum :),

Aklimdan cikarmiyorum ki hic bu ara Allah de ötesini birak kitabini okuyorum :)
başka şeylere yoğunlaş kendine hedef belirle kariyerdir ne bileym spordur hobiler vs
ama duaları da eksik etme
bence olur ya Allah ın izniyle
zaten doğacak çocuğunuz varsa eninde sonunda olur düşünsenize:) ümitsizliğe kapılmayın boşuna:)

başka şeylere yoğunlaş kendine hedef belirle kariyerdir ne bileym spordur hobiler vs
ama duaları da eksik etme
bence olur ya Allah ın izniyle
zaten doğacak çocuğunuz varsa eninde sonunda olur düşünsenize:) ümitsizliğe kapılmayın boşuna:)

Bunlarin hepsini zaten yapiyorum zaten cnm ya

X