Benim 2bucuk 3aylik bir iliskim vardi.1hafta oncesine ayrildim.Cep telefon rehberindeki butun kizlari silmistim.Bir baktim bitanesi duruyor,ve bikere aranmis.Bana diyor sen silmeyi unutmussun onu .aramadimda diyor.ama ortada.kayitlar felan duruyo yani aramis.herneyse sen istedigin gibi dusun dedi hicbisi soylemedi bn bisey yapmadim diyor.Ama ben silmistim herkesi cok cok eminim.Umursamaz davraniyorum simdi.Kapimda yatiyor.Ben cok kirildim.cok kiskanc biriyim.bu cocuguda seviyorum.simdi konusmuyorum onla ama icim icimi yiyor.Aci cekiyom kendi kendime.Boyle seyler oldumu uyuyamiyorum hep dusunup duruyorum.Ben eskilerdende bundan daha cok aci cektigim bir iliskim oldu,bundan 10yil kadar once.Ozamanlar intihar etmeye kalkmistim..bunyem cok cok cok zayif boyle seylerde acayip bir uzuntu olusuyor.okadar cok mutsuzum ki..simdide kendime birseyler yapmaktan korkuyorum...Ask acisi cekmek istemiyorum...konu ufacikk birsey ama sanki ben neler yasamis gibiyim.belki eski olaylar yuzunden boyleyim...