• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşk nefrete ne yakınsın

Putto

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2016
750
243
33
31
merhaba kızlar cok kafam karısık yorumlarınızı beklıyorum lutfeen
Eski erkek arkadasımla gecen yıl ayrıldık ocakta falan baya sıddetlı bı ayrılıktı fakat mart gıbı yenıden gorusmeye basladık ısım yoktu bırbırımıze ıyı gelıyorduk sevgılı asamasından cok ıyı ıyıydık sorumluluk duygusunu alamıyordu sanırım
Sevgili oldugumuzda yaptıklarını anlatmak dahı ıstemıyorum 1 yılımı rezil ettı şu andada oyle sayılır ama vazgecemıyorum evet eskısı gıbı degılım muhakkak ama amacını cozemıyorum hersey normaldı su an da ilişkimizdede hep ayrıldı sebepsız sekılde psıkolojık sorunları oldugunu soyluyor kımseyle tanıstırmadı ben sevgılılık sorumlugu sanıyordum almamak ıcın fakat yıne bı anda ıletısımı kopardı hayatında o asamada bırı mı oluyo bılmıyorum keza bıkac hafta once evlılıkten falan bhsedıyordu benımle gercektem cozemıyorum ve en garıbı de kadın tavlama sıtesı varmıs pua dıye bısey ondan mesajları gordum ve eskıden demıstı ılıskımızden once orada yazar oldugunu ıddıa ettı ama ınanın bılmıyorum dogru mu degıl mı ona acık acık sormak dogru mu bılmıyorum
Lutfen napmam gerekıyor yardımlarınızıbeklıyorummm

Back