aşk neydi be sevgili...

Interrex

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2010
2.027
1.185
333
Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer...
seni sensiz yaşamak ne kötü bitanem, hani derler yaa "sensizlik kelimesi bile hoşuma gidiyor, çünkü 'sen' diye başlıyor" diye; hasretinde sana daha çok bağlandım, bi elim telefonda, gözüm saatte işten gelmeni bekliyorum bütün gün,sırf 10 dakikalığına da olsa sesini duyabilmek için, hatta sesini duymak da deil nefesini hissetmek varlığını hissetmek için, hayatımda hiç bişeyi bu kadar hasretle beklemedim, hiç kimseye bu kadar hasret kalmadım "hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, hiç bişeyi istemedim seni istediğim kadar"... Aşk neydi be aşkım; hani çile çekmekti, hani sürünmekti, hani ağlamaktı, mahvolmaktı; ben senin yolunda döktüğüm gözyaşına isyan mı edicem şimdi... hasretim bize vuslat ne zaman bilemem ama hani diyosun ya, bizim yazgımız buymuş, dayanıcaz, vazgeçmek yok diye; vazgeçen kim, sensizliğimde buldum kendimi, gözyaşım, sevincim, hayatım...
senağlama

şu an başka bi şehirde, bu aralar hasret çok bastırıyo, içimi dökmek için yazdım ben de, 4,5 ay oldu nerdeyse görmeyeli ve ne zaman görebileceğim belli deil, çok özledim...

umarim en kisa zamanda gorursun, biraz daha sabret
yazi super
sabretmekten başka yapabileceğim bişey yok zaten, aşkım benim ne kadar özledim anlatamam, her aklıma geldiğinde gözlerim dolar, o da her seferinde kızar ağlamama:senağlama o bana bi armağan gibi, gerçekten onu hakedecek ne yaptım bilmiyorum, hani hayata ne verirsen sana onu verir derler yaa, ben ne verdim ki hayata bana onu verdi; Allah'ım mutluluğumuzu daim et, hiç bişeye ihtiyacım yok, ne parada ne pulda gözüm var; bi tek ona ihtiyacım var, bizi kavuştur Allah'ımmafoldumben

en kısa zamanada kavuşursun inşallah aşkına.ama hasret özlem insanları dahada çok birbirine bağlıyo

bacım burda 14 günlük asker sevgilisi var ağlamak yok dedikçe ağlatacaksınız zorla ya çok güzel yazmışsın eline sağlık

bacım burda 14 günlük asker sevgilisi var ağlamak yok dedikçe ağlatacaksınız zorla ya çok güzel yazmışsın eline sağlık
Allah kavuştursun, benimki askerliğini de yaptı, biz neyin şafağını sayıcaz bilmiyorum; doğan güneş uzaklardamafoldumben

sevgilim bugün çok özledim seni sabahtan beri ağlıyorum, aklım mantığım hislerim her şey birbirine girdi, bu kadar mı imkansız olur ya... en kötüsüde senin inancını yitirmeye başladığını bilmek... hani dedin ya geçen ay bana "aşkım bitirmek istemiorum ama bunun sonunu sen görebiliyo musun, ben artık göremiyorum" diye sana pembe tablolar çizdim ben de... ama aşkım ben de çok zorlanıyorum biliyo musun, bu ilişkinin sonunu görme konusunda ben de çok zorlanıyorum... 8 aylık hasret sonunda artık dayanamıyorum, seni görmeden ellerini tutmadan, nefesini hissetmeden yaşamaya çok zorlanıyorum... bu şekilde ne kadar devam edicek bunu bilememek bu belirsizlik mahvediyo beni...

mesafeler... tek sorunumuz bu deil üstelik, ben okulumu bitirince kavuşacağımızın garantisini verebilsem keşke... bana kalsa tek bi dakka düşünmem ama işte... biliyosun sen de bu okul bitince itibarı yüksek bi insan olabilirim, keşke bunu sorun etmese kimse, biraz rahat bıraksalar seni, bu düşünceleri aklına sokmasa kimse, ya da sen de düşünmesen... olmuyo demi sevgilim iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyo demi aşkım, herkesin söyleyecek bi sözü var ilişkimize demi...

her şeyi başarabiliriz, her sorunu aşabiliriz... bi de sen inancını kaybetmeseydin keşke...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…