Aşk kaçmaktan çok kovalamak, görmekten çok özlemek, gitmekten çok beklemek, dokunmaktan çok düşünmektir.Ve aşk öyledir ki nerde imkansız varsa onu seçer...
seni sensiz yaşamak ne kötü bitanem, hani derler yaa "sensizlik kelimesi bile hoşuma gidiyor, çünkü 'sen' diye başlıyor" diye; hasretinde sana daha çok bağlandım, bi elim telefonda, gözüm saatte işten gelmeni bekliyorum bütün gün,sırf 10 dakikalığına da olsa sesini duyabilmek için, hatta sesini duymak da deil nefesini hissetmek varlığını hissetmek için, hayatımda hiç bişeyi bu kadar hasretle beklemedim, hiç kimseye bu kadar hasret kalmadım "hayatta hiçbir şeyim az olmadı senin kadar, hiç bişeyi istemedim seni istediğim kadar"... Aşk neydi be aşkım; hani çile çekmekti, hani sürünmekti, hani ağlamaktı, mahvolmaktı; ben senin yolunda döktüğüm gözyaşına isyan mı edicem şimdi... hasretim bize vuslat ne zaman bilemem ama hani diyosun ya, bizim yazgımız buymuş, dayanıcaz, vazgeçmek yok diye; vazgeçen kim, sensizliğimde buldum kendimi, gözyaşım, sevincim, hayatım...
senağlama