• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hadi Sevdiğimize Bir Mesaj Atalim Mi...

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yine Beni Biraktin Ya Yemek Için Helal Olsunnn

en son alem bana ben sana hastaayım tek rakibim kaynanam yazdımmm :):):)

henüz cewap yokkk

oda en son bana
günaydın viran gönlümün sultanı günaydın dost bağımın gonca gülü günaydın ay yüzlüm günaydın canımın cananı günaydın sevdiğim yazmış:asigim:

aşkımmmm bak açlıktan ölüyorum başlıcam senin iddanaa haaa sanki bi kere bile tutturabildindeeeee :oklava::oklava: haddiii bak geliyorum merdane ile yanınaa şimdi :mymeka:

Aşkımmm hadi çabuk bitir dersini de gelllllll çok özledim seniiiŞeniz:asigim:

bekliyorsa beklenen beklemek güzeldir seviyorsa sevilen işte o herşeye bedeldir

senden nefret ediyorum :oklava:

TAMAM CANIM HEPSİ GÜZELDE ŞU KAYNANA RAKİPMİŞ

HI HİÇ DE OLAMAZZZ

canım kocam sevgilim hayatımın anlamı kalbimin tek sahibi prensim canımın içi efe egemenimin babasııııııııııı sana burdan birkere daha haykırıyorum duymasandaaaaa belki kulaklarında çınlar sesimseni hayal edemeyeceğindende fazla seviyorum ve bundan asla vazgeçmeyeceğim:asigim:

bide nolursun akşama gelirken crunchlarımı unutma olurmu???
:asigim:efe egemenimin babası seni dahada çok seviyorum her geçen gün:asigim:

sevgilim hani ben dün sana çemkirdim ya,uyusluktan o! aslında ben seni çoook seviyorum :asigim:hep benimle ilgilen istiyorum!çok şımarttın tepene çıktım ,indirme olur mu tatlıcık yerimseniben

Yaaaa benim sevgilim yok kiiiii
ESKİ SEVGİLİLERİM BIRAKIN ARTIK PEŞİMİİİİİİİİİ tatlicadiarzu
dermişim :Roflol: :Roflol: :Roflol: naniknanik

canım kocam sevgilim hayatımın anlamı kalbimin tek sahibi prensim canımın içi efe egemenimin babasııııııııııı sana burdan birkere daha haykırıyorum duymasandaaaaa belki kulaklarında çınlar sesimseni hayal edemeyeceğindende fazla seviyorum ve bundan asla vazgeçmeyeceğim:asigim:

bide nolursun akşama gelirken crunchlarımı unutma olurmu???
:asigim:efe egemenimin babası seni dahada çok seviyorum her geçen gün:asigim:

EYYYYYYYYYYYYY

ALLAHIM SEN ERTESİ GÜNÜN MUTLULUĞUNU HİÇ BOZMAAA

Bu Mutluluktan Bende Istiyorum Yaaa, çok şey Mi Istiyorum. Bende Hayatimda çok Ama çokk Sevdiğim Ve Ayni Zamanda Beni Benim Kadar Sevecek Biri Olsun Istiyorum... Kiskandimmm.

inşallah herkes mutlu olur:)önemli olan sorunları görmeden yapabilmek kızlar

"canımı daha az yaksan beni bu kadar üzmesen nasıl olur sevgilim,ne dersin?"

bende bendeee bebek istiyom ahandan bundan:emir_bebek:
böyle yuvarlansın oynasın ayaklarını emmeye çalışsın ahh bitanem bende çocuğum olsun istiyorum senağlama

bende bendeee bebek istiyom ahandan bundan:emir_bebek:
böyle yuvarlansın oynasın ayaklarını emmeye çalışsın ahh bitanem bende çocuğum olsun istiyorum senağlama

inşallah canım bende evlenemk ve çocuğum olsun istiyorum ama çok var daha galiba......:kahve::kahve::kahve:

Back
X