• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk sen ne guzel şeysin

yvzslcn

bu insanlar mutsuz olmayı nasıl başarıyor kuzum
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2015
39
15
8
33
Arkadaşlar ben bundan takribi 14 ay önce konu açmıştım eşimle evliliğimle ilgili problemlerim hakkında o zaman birkaç arkadaş biraz kırmıştı beni ama onlara teşekkür ediyorum şimdi bir kızım bana deli gibi aşık bir kocam sıcacık sevgi mutluluk ve huzur dolu bir evim var kocam en az benim onu sevdiğim kadar seviyor beni ve aramızdaki butun uzaklık kayboldu gece uyurken bile el ele tutuşup oyle uyuyoruz sabah uyandığımızda kızımızıda aramıza alıp yatak keyfisi yapıyoruz ohhhh değmeyin keyfimize mutlu olmak çokda zor değil karşılıklı anlayış olduktan sonra çozulmeyecek problem yok

Aslında çokda zor
Ne guzel sansliymissiniz.14 ayda bunu yakalamissiniz.Ben 17 Senede yakalayamadim.
çık özel değilse eğer sizin probleminiz ne abla bende çok sorun ve problemler yaşadım geçirdim ama çok kararlıydım bu evliliği dimdik ayakta tutmaya çok araştırdım çok okudum kendi kendimi yetiştirdim ve başardım

Masallah sizin gibi insanlar çok az . Allah böyle devam etmenizi nasip etsin . Bizimki gayet monoton bir evlilik .

Masallah rabbim mutlulugunuza golge edecek her olayi her insani sizden uzak tutsun insallah..masallahhh

Allahim bana da nasip etsin insallahh

Masallah rabbim mutlulugunuza golge edecek her olayi her insani sizden uzak tutsun insallah..masallahhh

Allahim bana da nasip etsin insallahh
Allah razı olsun hepimiz mutlu olalım evlilik hem çok zor hemde çok kolay sadece doğru yönlendirme ve herşeyin çok iyi olacağına dair inancımız gerek olan

Masallah sizin gibi insanlar çok az . Allah böyle devam etmenizi nasip etsin . Bizimki gayet monoton bir evlilik .
Kocanın kalbine gir diye bi e kitap var canım çok yardımcı oldu bana birde uğur koşar Aşlah de ötesini bırak tevekkul tefekkur ve ikinci kitabı niyet çok çok çok yararını gordum canım ben

Bosanan biri olarak cok iyi biliyorum cok zor evlilik
Boşanmanın psikolojisini bilirim canım boşanmadım ama çok kez eşiğinden dondum Rabbim o günleri bir daha yaşamayı nasip etmesin Allahım hepimizin yardımcısı olsun

Kocanın kalbine gir diye bi e kitap var canım çok yardımcı oldu bana birde uğur koşar Aşlah de ötesini bırak tevekkul tefekkur ve ikinci kitabı niyet çok çok çok yararını gordum canım ben
Duydum ama çok inanamamıştım ekitap a. Fiyatı da fazlaydı. Hatta terapistlerin yarı fiyatı diye biliyorum.

Duydum ama çok inanamamıştım ekitap a. Fiyatı da fazlaydı. Hatta terapistlerin yarı fiyatı diye biliyorum.
Kampanyalı fiyatı 99₺ almıştım canım o u okuduktan sonra çok değişimler oldu terapistede gitmiştim ama olmamıştı bu kitap çok iyi geldi bize

Back
X