Çok üzüldüm

(( umarım babanız iş işten geçmeden yaptıklarının farkına varır.. çünkü insan bir kere soğuduğu zaman sanki eskisi gibi olamıyorsun... ama nedensede erkeklerde hep kadınlar tamamen bitirdiğinde düzelmeye meyilli oluyorlar ama ne faydaa...

( siz evlimisiniz özel değilse anneniz boşanmayı neden düşünmüyor. Çünkü böyle bir insan ile hayatı devam ettirmek altı delik bir gemide seyahat etmek gibi birşey hiç farkına varmadan birden gemiyle birlikte batar dibe vurursun...
surda en gizli dertlerimizi paylasiyoruz. sen desen daha rahat olur :).
nerden basliim ki. ben evliyim 9 aylik oglum var. cok mutluyum ailem sürekli gölge düsürmese. esim her istegimi yapar. yardim eder. kiz dilemisti ona oglan verdim ama ogluna cok düskün o aglasin ici parcalanir. is yüzünden cogu zaman yurt disinda. daha gecen hafta rusyadaydi 4 gün eve geldi hemen gözleri dolar sm ski sarilir sizi cok seviyorum cok özledim der. yani her an her saniye sevgisini hissederim.
ailemse 3 erkek kardesim var koca erkek oldu hepsi ama sürekli didisirler hep bi istekleri vardir annemi bunaltilar. babami kimse baba yerine koymadigi icin sürekli anne anne.
ama iliskide ikisindede cok suc var. babam kumar bagimlisi. annem sürekli saydirir en agir beddualari eder ama ayda yilda bi tuttursun kikir kikir tavrini ozaman koy derim anlasin hatasini böyle yüz buluyo derim yok hep ayni.
annem piskolojikmen bitik durumda. agzi hem bozuk hemde cok agir konusuyo babami cildirtio. anlamaya calisiyorum cok hastalik cekti tümör desem bi sürü amaliyat oldu. ama...
ben evdeyken temizlik yapardim anne sen git dinlen arkadaslarina misafirligr git derdim. bütün gün giderdi ben aksama kadar temizlik yapardim belim kopardi, annem cok daginik biri bi yemek yapsin iki gün o mutfak temizle anca yani. ben aksama kadar temizlik yapmisim, sagol evladim yerine ütüyü yapmamisin diye kiyameti koparirdi. bide sürekli babama beni sikayet ederdi. anneme bi sir mi verdim dayimlara bile anlatirdi üstüne ekliyerek.
biz yurt disindayiz, senede bi tr ye giderdik. babam kac gün ortadan yok olurdu. annem sabah aksam aglardi. babam 3 gün sonra gelirdi. ay sarjim bitmis haben veremedim araba bozulduda onunla ugrastim annem ay yasiosun ya gerisi bos diip adamin boynuna atlardi. olan bizim cektigimiz skintiys olurdu. böyle adami cehennemr yollarim ben. her sene ayni hikaye olur mu ya.
babam hep evde hasta hep bi yeri agrio sabah aksam uyuyo. kumara gelince ama sapa saglam. dügüne ni yere bi kere bile gelmedi bizle hastayim diye. bizde ozamanlar cocuguz eglenemezdik bile. babam eve geldigimizde ya ölü bulursak diye... bide annem sey derdi kizim hep senin yüzünden baban hasta sen cok asisin cok üzüyorsun babani.
torununu cok sever babam ben sevinirim sonunda bi ortak yönümüz var diye ona bile lafi vardir cocuklarini sevemedin ama torununu seviyoesun diye. sanki yabanci bi cocuk seviyor.
kavgalari siddete dönüsür yüz kere dedim bosanin ben yardim ederim sirtin yere gelmez diye. dün yine kiyamet kopmus hanim efendi sonunda itiraf etti babami hala ne kadar sevdigini. nasil hala bunca olaydan sonra seve biliyor anlamiyorum. ama bana gelince esim elimi tutar yasa öper beni ayyyyy nasil yapar cok ayip gözümüze soka soka. (esim alman) türklerde yoktur kesin böyle bi görgüsüzlük bidi bidi bidi...
oysa babam aldati, baska kadin yüzünden annem hamileyken dayak yedi. o kadin senden sereflidir diip annemi yatakdan asaga atti. en gec ozaman bosanmalari gerekiyordu. oysa annem halaaa ay basi agriomus ben ona sevdigi corbayi yapiim der. yani liste böyle uzayipppp gider.
sorry basini agrittim.