Aşk sizce önemli mi?

Kadın içinde erkek içinde aşk olmalı yoksa bu sefer onda bulamadığın şeyleri yarın başkasında bulup pişman olabilirsin bu erkek içinde geçerli gözü dışarı kayabilir... ben mesela aşk insanıyım anlattığın tarz da birileri olsa da ilgimi çekmiyorsa heyecan aşk yoksa alakamı kesiyorum. Bi ünlü düşünür demiş ya hani, "Gerçek şu ki herkes seni incitecek yapman gereken tek şey acı çekmeye değer birini bulmak" ben bunu motto haline getirdim tamam en başta kibar efendi birisi olabilir ama evlilik de illaki kavgalar olacak belki ailesiyle sorunlar yaşayacağım e ben aşık olmadıktan sonra neden bunları çekeyim birde fevri bi insanım hani tahammül etmem için aşık olmam lazım birde yukarıdaki arkadaşın dediği gibi ten uyumu çekim hissetmek çok önemli sonuçta aynı yatağa giricem o yüzden aşık da olmam lazım ki güzel şeyler olsun.

Yaş konusuna çok takılıyorum evet. Hep büyük konuştum kendimden küçük biriyle olmam diye şimdi başıma geldi ve ister istemez kafama takıyorum
Nolcak ki sizden küçük biri olsa aşırı bir fark olmadıktan sonra ben şu yaş olayını anlayamıyorum gerçekten aşık olduğunuz biriyle evlenirseniz belki anlaşamayabilirsiniz ama çok keyifli vakit geçirebiliyorsanız inanın evlenince çok keyifli dakikalar oluyor seve seve en sonunda aşık oluyorsunuz. Eşim mesela beni çok beğenmiş evlenmeye ikna etti başta aşık değildim ama çok iyi anlaşıyorduk kavgalarımız olsa da arada keyifli vakit geçiriyorduk bana değer vermesinden kaynaklı sevdim benim için yaptıkları ona aşık olmamı sağladı kelebekler de laf mı seviyorum ya iyi ki evlenmişim arkadaş olarak da çok güzel vakit geçiriyoruz ama başta aşık değildim mantığıma uyduğu için ve çok ısrar ettiği için tanıma fırsatı verdim

iyi iletişim
Saygı
Sevgi
Çekim (sesi, kokusu, zekası, görünüşü vs)
Benzer aile kültürü
Benzer hayat görüşü
İyi arkadaşlık
Gerisi bomboş hikaye. Aşk daha küçük yaşlarda deneyimsizliğin verdiği yürek hoplaması. Kimyasal denilmesi bu yüzden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…