- 3 Nisan 2010
- 16.019
- 5.086
- 448
- Konu Sahibi champagneshimmer
-
az dursun be ya...Konunun yeri burası değil.
evetİstediğimiz sorudan başlayabilir miyiz?
Sorma ben de başlığa göre yazmışım ahahaBaşlığı görünce boynuz vakası sanmıştım, gidiyom ben
gitmeeeBaşlığı görünce boynuz vakası sanmıştım, gidiyom ben
Aşk üçgenleri olsun, beşgenleri olsun eyşandan sorulur tabiSorma ben de başlığa göre yazmışım ahahaneyse canım aşk üçgeninde kalanlara da ben yardımcı olurum
Eyşana herkeşler aşık ama lütfenAşk üçgenleri olsun, beşgenleri olsun eyşandan sorulur tabi
astrolog bir tanıdıgım var pek samimi olamadım kadınla ama (ben burclara cok inanmam)Aşk üçgeni hep yaşadığım şeydir. Nedeni venüsümün ikizlerde oluşundanmış. Bilimsel konuştum biraz
eşyan'a nedir ?Eyşana herkeşler aşık ama lütfen
Olabilir tabii. Ben de burçlara şöyle inanmam. Günlük burç yorumları. Herkese uymaz zaten milyonda bir diyebilirim. Çok genel. Doğum haritası denen şey gerçektir çünkü mesela bazı insanlar doğduğu gündeki güneş burcuna hiç benzemez. Doğum haritasındaki gezegenlerin konumları dereceleri gezegenlerdeki burçlar etkiler. Ben yengeç burcuyum normalde ama alakam hiç yok doğum haritam da ikizler ağırlıkta ama bir taraftan da güçlü akrep etkisi de var değişik yani durum bende deastrolog bir tanıdıgım var pek samimi olamadım kadınla ama (ben burclara cok inanmam)
onun yaptıgını görünce meslegi bu. acaba inansam mı olmuştum.
bilimsel gercekligi bana adam gibi acıklayan bir kadındı ama sapmalar olur dedi.
Dizi karakteri işte ben kendimce ona benziyorum dizide de karakterler hep ona aşıktı heheeşyan'a nedir ?
heh işte dogum haritası cıkarıtyor o tanıdıgım sabahtan arıyorlar bilgileri veriyortlar. 1 gun uzerunde çalışıuyor. sonra tamam gel diyor gidiyorsun. bakıyor da bakıyor.. anlatıyor çiziyor. yazıyor..Olabilir tabii. Ben de burçlara şöyle inanmam. Günlük burç yorumları. Herkese uymaz zaten milyonda bir diyebilirim. Çok genel. Doğum haritası denen şey gerçektir çünkü mesela bazı insanlar doğduğu gündeki güneş burcuna hiç benzemez. Doğum haritasındaki gezegenlerin konumları dereceleri gezegenlerdeki burçlar etkiler. Ben yengeç burcuyum normalde ama alakam hiç yok doğum haritam da ikizler ağırlıkta ama bir taraftan da güçlü akrep etkisi de var değişik yani durum bende de
Dizi karakteri işte ben kendimce ona benziyorum dizide de karakterler hep ona aşıktı hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?