• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşk üçgeni...

heh işte dogum haritası cıkarıtyor o tanıdıgım sabahtan arıyorlar bilgileri veriyortlar. 1 gun uzerunde çalışıuyor. sonra tamam gel diyor gidiyorsun. bakıyor da bakıyor.. anlatıyor çiziyor. yazıyor..
ben talihsiz oldugum için bu konuda kimse dogum saatimi net bilmiyor :KK70: gunumu biliyorlar allahtan..
Allahtan benimkini biliyorlar. İşi bilen astrologlar uğraş sonucu bulabiliyormuş saati ama fiyatı arttırır tabii isterseniz diye söyleyeyim dedim :)

Allahtan benimkini biliyorlar. İşi bilen astrologlar uğraş sonucu bulabiliyormuş saati ama fiyatı arttırır tabii isterseniz diye söyleyeyim dedim :)
kadın buraya tatile geliyor : :D eşi eşimin arkadaşı ama kadınla pek samimi olamadım. frekans tutmadı. para da istemez ama o kadar da ugraştırmam...

tek bildigim psikologların araştırmacıların dunyada su ana kadar bilinen her duygu , ruh ve beden saglıgı vb. ne varsa araştırdıgı... bize de sadece okumak düşüyor.

Back
X