- 5 Mayıs 2016
- 11
- 0
- 16
- 31
- Konu Sahibi Heritage48
-
Bırak zamana nasılsa öğreniceksin.. bence okuluna odaklan sonra bizim yaşlara gelince ne safmışım okuluma gereken özeni gösterememişim diyceksin..Gecen hafta bir cocukla tanistim daha dogrusu onceden de tanisiyorduk ama gecen hafta yakinlastik bir hafta her sey guzeldi baya yakindik simdi ben okul icin baska bi sehire gittim ve bana yazmiyor ben ona yazdim bir kez kisa kestibya da bana oyle geldi. ve suan cok yakin bi arkadasimdan hoslandigini dusunuyorum cunku biz beraberken o da yanimizdaydi arkadas olarak suan whatsapp gorulmeleri hep birlikte gidiyor twitterdan instagramdan takiplesmeler ve cocuk twitterdan hayalindeki kizi buldugunu falan yazmis benden bahsediyor gibi gelmiyor cunku iki gundur konusmadik. Arkadasimin ondan hoslandigimdan haberi yok o da bana bisey anlatmadi agzindan laf almaya falan calistim ama olmadi.Sizce kuruntu mu yapiyorum? Dusunmekten kafayi yiyecegim daha once de buvtarz seyler yasadim tekrar olursa naparim bilmiyorum arkadasima da anlatamiyorum Aralarinda bisey olup olmadigini direk bi sekilde sormadan nasil ogrenirim
Çocuğa de ki önce elimi tut sarıl sonra arayıp sorma sen ne yaşıyosun bana bi anlatsana de diycem ama yapmıycaksın..Beni arkadas olarak gormedigine eminim cunku disardayken elimi tuttu sarildi ustelik baska arkadaslari da vardi yanimizda sadece benim arkadasim yoktu o an o da dedi zaten zamanla belli olur diye ama ben gercekten hoslanmistim yalan oldugunu dusunmek zoruma gitti.
Eğer kızın bu durumlardan haberi yoksa bi şey olmamış gibi davran.. yok haberi var bile bile sevgili oldu dersen de çıkar hayatından onu da en doğrusu buEn iyisi zamana birakmak hoslandigi kisi arkadasimsa asil o zaman zor olacak benim icin cunku olan arkadasligimiza olacak ayni kisiden hoslanip arkadas kalamayiz ona takiliyorum
Bi şey diyim mi kız renk vermediğine göre bunların arasında bi şey var.. yoksa saçmalama ne diyosun sen falan filan derdi.. öğrendikten sonra buraya da yaz çok merak ederim benBizim aramizda bi konusma gecmedi bunun hakkinda ama cocuk bana demistiki onun arkadaslari benim arkadasimin yanindayken onlarin arasinda bir sey var falan diye konusmuslar o sekilde duymus tek bildigi o. Ama bana gelip sormadi bir sey ben agzindan laf almaya calistim dedigim gibi o da olmadi. Suan sevgili olduklarini sanmiyorum ama suphelerim dogruysa konusuyolar surekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?