Ask ucgeni

Heritage48

Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2016
11
0
16
31
Gecen hafta bir cocukla tanistim daha dogrusu onceden de tanisiyorduk ama gecen hafta yakinlastik bir hafta her sey guzeldi baya yakindik simdi ben okul icin baska bi sehire gittim ve bana yazmiyor ben ona yazdim bir kez kisa kestibya da bana oyle geldi. ve suan cok yakin bi arkadasimdan hoslandigini dusunuyorum cunku biz beraberken o da yanimizdaydi arkadas olarak suan whatsapp gorulmeleri hep birlikte gidiyor twitterdan instagramdan takiplesmeler ve cocuk twitterdan hayalindeki kizi buldugunu falan yazmis benden bahsediyor gibi gelmiyor cunku iki gundur konusmadik. Arkadasimin ondan hoslandigimdan haberi yok o da bana bisey anlatmadi agzindan laf almaya falan calistim ama olmadi.Sizce kuruntu mu yapiyorum? Dusunmekten kafayi yiyecegim daha once de buvtarz seyler yasadim tekrar olursa naparim bilmiyorum arkadasima da anlatamiyorum Aralarinda bisey olup olmadigini direk bi sekilde sormadan nasil ogrenirim

Bırak zamana nasılsa öğreniceksin.. bence okuluna odaklan sonra bizim yaşlara gelince ne safmışım okuluma gereken özeni gösterememişim diyceksin..

Takmamam gerektigini ben de biliyorum ama oyle olmuyor ikisi de ayni cevreden oldugum insanlar illaki yuzyuze gelecegiz o zaman ne olacak eger aralarinda bir sey varsa. Ve cocuk benimle baya ilgilendi yani sevgili degildik ama o yoldaydik dondugum zaman irtibati koparmayalim falan dedi simdi kendi yazmiyor. Iki hafta sonra yine ayni ortamda olacagiz boyle bir sey varsa salak durumuna dusmek istemem.

Canım benim sen yanındayken ilgilenmiş sadece eğer sana karşı bi hissi olsaydı şuan yine seninle irtibat halinde olurdu.. bence kendini kullandırma ve hiç adım atma.. belli ki başkasıyla ilgileniyo

Arkadaşın seninle çocuk arasındaki muhabbeti bilmiyor kız burda masum.. peki bu çocuk ikinizin arkadaş olduğunu biliyo mu?

Evet biliyor birlikte gecirdigimiz hafta o da o ortamdaydi ama normal arkadas gibiydiler o zaman bir seyden suphelenmiyordum son bir iki gundur boyle belki de bana yazmadigi icin boyle dusundum twitterda bahsettigi kiz ben olmadigim kesin ama arkadasim da olmayabilir. Bunu bilmemek beni deli ediyor

Bak bundan da emin değilsin.. yahu üni.de falan baya inek olduğumdan bazı arkadaşlarımın ödevlerine yardımcı olurdum hatta sırf bu sebepten arkadaşlık kurduğum insanlar oldu ve bunların içinde erkekler de vardı.. birlikte yemek yerdik sohbet ederdik gezer dolaşırdık.. ve bana yakın davranırlardı başın sıkışınca ya da bi derdin sıkıntın olunca ilk bana gel derlerdi.. arayıp sorarlardı.. onların da bana çok koştuğu olmuştur ve ben hiçbiri için acaba benden hoşlanıyo mu diye düşünmedim.. sen ilgi duyduğun için sana öyle gelmiş anlaşılan.. iki yüzümüze gülüp yakınlaşan irtibatı koparmayalım diyen bizden hoşlanıyo olsaydı ühhhüüüü..
çocuk başkasından hoşlanıyo sen de hiçbi şey olmamış gibi davran.. yok bu çocuk bana art niyetli yaklaştı diyosan da mesafeni koy arkadaşlık sıfatından bile çıkar

Beni arkadas olarak gormedigine eminim cunku disardayken elimi tuttu sarildi ustelik baska arkadaslari da vardi yanimizda sadece benim arkadasim yoktu o an o da dedi zaten zamanla belli olur diye ama ben gercekten hoslanmistim yalan oldugunu dusunmek zoruma gitti.

Çocuğa de ki önce elimi tut sarıl sonra arayıp sorma sen ne yaşıyosun bana bi anlatsana de diycem ama yapmıycaksın..
Senle ilgileniyo olsa mutlaka arardı.. erkekler klasik tip oluyolar çünkü.. birinden hoşlandılar mı eğer boş bırakırsam başkası girer aklına diye arar msj atar yani boş bırakmaz.. eğer sana böyle yaklaştıktan sonra başkasıyla birlikte olduğunu öğrenirsen şahsen ben olsaydım yekten siler atardım

En iyisi zamana birakmak hoslandigi kisi arkadasimsa asil o zaman zor olacak benim icin cunku olan arkadasligimiza olacak ayni kisiden hoslanip arkadas kalamayiz ona takiliyorum

En iyisi zamana birakmak hoslandigi kisi arkadasimsa asil o zaman zor olacak benim icin cunku olan arkadasligimiza olacak ayni kisiden hoslanip arkadas kalamayiz ona takiliyorum
Eğer kızın bu durumlardan haberi yoksa bi şey olmamış gibi davran.. yok haberi var bile bile sevgili oldu dersen de çıkar hayatından onu da en doğrusu bu

Bizim aramizda bi konusma gecmedi bunun hakkinda ama cocuk bana demistiki onun arkadaslari benim arkadasimin yanindayken onlarin arasinda bir sey var falan diye konusmuslar o sekilde duymus tek bildigi o. Ama bana gelip sormadi bir sey ben agzindan laf almaya calistim dedigim gibi o da olmadi. Suan sevgili olduklarini sanmiyorum ama suphelerim dogruysa konusuyolar surekli

Bi şey diyim mi kız renk vermediğine göre bunların arasında bi şey var.. yoksa saçmalama ne diyosun sen falan filan derdi.. öğrendikten sonra buraya da yaz çok merak ederim ben

İnşallah diycem ama o kızla veya değil çocuk başkasıyla ilgili o belli.. sen üzme kendini daha neleri çıkar karşına.. bunlarla meşgul etme o güzel kafanı

çocuk senin elini tutup arkadaşına mı yazmış valla böyle bir karakterdeyse alsın başına çalsın. en hafif tabirle ayran gönüllü. umarım karakteri daha sağlam biriyle karşılaşırsın bence üzülmeye düşünmeye bile değmez

Muhtemelen çocuk başka birinden hoşlanıyor ama bu senin arkadaşın mıdır başka biri midir bilemiyorum. Kız arkadaşınla konuştuğunda senin çocukla olan durumu anlat, el ele tutuştuğunuzu vs, kız da ayağını buna göre denk alsın. Bilsin ki bu çocuk kızlara yakınlık gösterip sonra kendini geri çekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…