Merhaba sözüme hızlı giriş yapıyorum, ben 25 yaşındayım ve aşka pek inanmıyorum; kısaca aşk diye yaşandığı iddia edilen duygunun kendini kandırmaca olduğunu düşünüyorum diyebilirim. Çünkü kendim hiç aşık olmadığım gibi etrafımda da aşık olan görmedim hiç :) yani hoşlanmaktan bahsetmiyorum da o aşk diye yaşandığı söylenen yoğun ve uğruna pek çok şey göze alınan sabrı sevgiyi sadakati kimsede görmedim. Yine de yalan yok bazen dizilerdeki filmlerdeki kitaplardaki aşkları görünce özeniyorum, vay be böyle hisler böyle sevgiler var mı acaba gerçekte diyorum ama bir ilişki yaşadığımda olmadığını anlıyorum : D zaten birine öyle aşık olamazmışım gibime de geliyor açıkçası.
Acaba bu düşüncem eski ilişkilerimin ve eski erkek arkadaşlarımın boktan olmasıyla mı ilgili? Yani gerçekte böyle duygular var, bir yerlerde yaşanıyor ve yaşatılıyor da beni mi bulmadı? Yoksa tamamen balon bir şey mi bu olay?
Siz aşık oldunuz mu? Olduysanız aşık olduğunuzu nasıl anladınız? Gerçekten aşk varsa kaç yaşına kadar aşık olunuyor : D
Öncelikle günün aşk böcegi olarak dolaşıyorum buralarda ya hadi hayırlısı
Sonrasında ise "aşk" dediğimiz duygu durumu var ya, işte o elle tutup gözle görebildiginiz şeylerin çoğundan daha gerçek, varlığını kabul ettiğiniz çogu düsünce ve inancınızdan daha fazla "var".
Ama herkes için değil malesef.
Çünkü aşkın zamanla, mekanla, karşınızdaki adamla ya da kadınla doğrudan bi bağlantısı yok. Aranıp bulunacak bi şey degil, çünkü dışarıda bi şey değil. Eğer içinizde varsa var, yoksa üzgünüm ama nerede, kimde ararsanız arayın yok.
Aşık bi kadın (ya da adam) tek başına bile muhteşem bi mutlulukla, enerjiyle, neşeyle doludur. Sadece kendi hayatınızı güzelleştirmiyosunuz öyle zamanlarda, her şeyi her yeri güzelleştiriyosunuz. Demin başka bi konuda da yazdım, kesinlikle hem çevrenize hem de kendi hayatınızın diğer alanlarına etki eden, bulaşıcı bi şey.
O yüzdendir mesela siz aşık değilseniz bile karşınızda size aşık bi insan varsa (size takıntılı ve aciz görünen bi insandan bahsetmiyorum) onun büyüsünden etkilenmeden yapamazsınız. Hani ben başta hiç istemiyodum, aşık değildim ama o... diye başlayan hikayeler var ya, işte tam olarak öyle başlıyolar.
Hele bi de içinde o potansiyeli taşıyan iki insan karşılaştıgında neler yaşanıyor ve yaşatılıyor umarım bi gün siz de tecrübe edersiniz.
Aşk ve hayalkırıklığı konusunda az zamanda çok tecrübe edinmiş biri olarak sevgilerimle