Aşk ve arkadaşlık açısından yakınlık kurmak için ne kadar süreye ihtiyaç var sizce

Bir insana mahrem sırları anlatmak çok büyük risk hele bu devirde. Asla güvenmezdim... O yüzden arkadaşlık kavramın üzerine çalışmalısın bence. Öyle arkadaşlık birbirini kayıtsız şartsız kollamaktır filan feşmekan geçeceksin onları. Gerçek dünyaya gel önce.

Biriyle samimi olabilirsin çok güzel vakit geçirebilirsin anılar biriktirebilirsin bunun için ne bir zaman sınırı var ne bir kural. Oluverir öyle şeyler.

Aslında ilişkide tek taraflı kullanılmak diye bişey yok bence , hiçmi mutlu anların olmadı ? Hicmi yanında kendini iyi hissetmedin ? Bunları bir artı olarak düsün. Daha yolun çok basındasın, daha karşına kimler kimler çıkacak . Olayı biraz yüzeysel olarak algıla ve her ilişkinde incinmemeye çalış , sonuçta ilişki yürümezse biter , Buda başka bir ilişki için bir başlangıç sayılır :)

Haklısınız ben yüz yüze gördüğüm insanlara anlatmıyorum artık ama internetten tanıştığım insanlara da mesaj da anlatıyordum kisisel bilgilerimi vermeden hata mı yaptım sizce

Fiziksel olarak kullanılmadım ama psikolojik olarak kullanıldım, mutlu anım varsa bile üzgün olduğum anılardan daha azdır, fazla değer vermişim ben insanlara bunu fark ettim

e tamam geçmiş gitmiş.. hepimiz büyürken hatalar yaptık. en azından ben yaptım:) dönüp baktığımda cahil cesareti diyorum.
hatalarına takılı kalma. o zaman öyle hissetmiş öyle yapmışsın şimdi başka türlü düşünüyor olman ille davranış şeklin hatalı da demek değil.

Haklısınız geleceğime odaklanacağım ama bu konu hakkında görüşünüzü merak ediyorum forum sitesinde hepimiz derdimizi anlatıyoruz bu gayet normal, ama ben eskiden sosyal medya da mesaj da anlatıyordum kişilere durumumu ayrıntılı şekilde ama kendimle ilgili bilgi vermiyordum hata mı yapmışım sizce, o kişilerle yüz yüze hiç buluşmadım ama fotoğrafım da yoktu sosyal medya da

Senin problemin kendine deger vermeyip karsidakine cok deger verip anlam yuklemek bence.

Senin problemin kendine deger vermeyip karsidakine cok deger verip anlam yuklemek bence.
Aynen dediğiniz gibi oldu bide problemi kendi içimde çözemeyip başkalarına anlatarak çözmeye çalıştım, internette tanımadığım insanlara bile anlatmıştım geçmişimde

hiç tanımadığım birine ben olsam derdimi anlatmam.
benim onu tanımadığım gibi o da beni tanımadığı için yüzeysel bir iki önerinin ötesine geçemez çünkü.
hata yada değil diye keskin bir cevap vermek doğru cevap olmaz. dediğim gibi o zaman öyle gerekmiş anlatmışsınız. geçmiş bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…